Τι είναι ο Καιρός του Αυγούστου στη Φλόριντα, καθώς και τα καλύτερα γεγονότα του Κράτους

Cool τρόποι για να απολαύσετε το πιο ζεστό μήνα της Φλόριντα

Ο Αύγουστος είναι ένας από τους πιο καυτούς μήνες στη Φλόριντα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους κατοίκους αυτού του κράτους να φιλοξενήσουν μια ποικιλία ετήσιων και μηνιαίων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Φλόριντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θέλετε να κρατήσετε δροσερό, μπορείτε να περάσετε την ημέρα σε εσωτερικές δραστηριότητες όπως εκδρομές με μουσεία και ενυδρείο ή να απολαύσετε υπαίθρια διασκέδαση σε ένα από τα πολλά υδάτινα πάρκα του κράτους, φεστιβάλ.

Παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος είναι ιστορικά οι πιο πολυσύχναστοι μήνες στα θεματικά πάρκα, τα περισσότερα σχολεία της Φλώριδας είναι πίσω στη σύνοδο μέχρι το μεσημέρι, αφήνοντας τα αξιοθέατα σε παραθεριστές. Οι καλοκαιρινές αφιερώσεις των θεματικών πάρκων της Φλόριντα και οι παρατεταμένες ώρες ολοκληρώθηκαν στις αρχές του μήνα, οπότε φροντίστε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στο Disney World ή Universal Orlando για νωρίτερα μέσα στο μήνα για να φροντίσετε αυτούς.

Αύγουστος εκδηλώσεις και δραστηριότητες

Ανάλογα με την περιοχή του κράτους που επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια του μήνα, η Φλώριδα φιλοξενεί πολλά μοναδικά φεστιβάλ και εορτασμούς τον Αύγουστο. Από το ετήσιο Harvest Stomp Grape στο Clermont μέχρι το τέταρτο ετήσιο Φεστιβάλ Ντόρας Ντόρας, μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας σε πολυάριθμες μηνιαίες και ετήσιες εκδηλώσεις.

Εάν κάνετε ένα ταξίδι στο Disney's Epcot Resort στο Ορλάντο, για παράδειγμα, να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω το Epcot International Food and Wine Festival. Αυτή η ετήσια γιορτή προσφέρει δείγματα ποτών και κουζίνας από περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραμείνετε δροσεροί όλη μέρα πιέζοντας κάτω σε πολλά από τα πολλά πάρκα νερού της Φλόριντα ή επικεφαλής σε εσωτερικούς χώρους εξερευνώντας κλιματιζόμενα ενυδρεία και μουσεία acro το κράτος.

Αύγουστος Καιρός

Ανάλογα με την περιοχή που επισκέπτεστε, οι θερμοκρασίες του Αυγούστου είναι ζεστές, ζεστές, ζεστές! Είναι σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό και να ακολουθείτε άλλες συμβουλές για το πώς να νικήσετε τη θερμότητα της Φλόριντα , προκειμένου να απολαύσετε το χρόνο σας στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Οι μέσες θερμοκρασίες παρατίθενται παρακάτω. Αν ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς της Φλόριντα, πάρτε τους συνδέσμους για να δείτε τι είναι αποθηκευμένο όλο το χρόνο.

Η εποχή των τυφώνων ξεκινάει την 1η Ιουνίου, αλλά ο Αύγουστος χαρακτηρίζει ακόμη πιο τροπική δραστηριότητα. Κοιτάξτε προσεκτικά τις καιρικές προβλέψεις, αλλά γνωρίζετε ότι λίγες καταιγίδες κάνουν πραγματικότητα την ξηρασία. Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) και τον Ατλαντικό Ωκεανό (Ανατολική Ακτή) είναι σταθερά στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Τι να Pack

Κρατώντας δροσερό είναι αυτό που είναι όλο όταν επισκέπτεστε τη Φλόριντα τον Αύγουστο. Το αντηλιακό θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που βάζετε στη βαλίτσα σας - είναι απόλυτη ανάγκη όταν επισκέπτεστε τη Φλόριντα σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα τον Αύγουστο.

Φυσικά, πακετάρετε ένα μαγιό, αλλά μην ξεχνάτε σαγιονάρες ή σανδάλια για να κρατήσετε την άμμο να καίει τα τρυφερά σας πόδια. Τα σορτς, οι κορυφές των δεξαμενών και τα σανδάλια είναι σχεδόν ο κώδικας ένδυσης για τις περισσότερες τοποθεσίες που μπορεί να συναντήσετε, αλλά απλώς να γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε λίγο εάν το φαγητό σας σε μερικές πιο φημισμένες τοποθεσίες.

Συνήθως, η περιστασιακή φορεσιά φορέματα-φορέματα, φούστες ή φορέματα για τις γυναίκες και τα εσώρουχα και ένα πουκάμισο με κολάρο για τους άνδρες - αρκεί όταν πηγαίνετε σε ένα καλό εστιατόριο.