Τι είναι ο καιρός στο West Palm Beach της Φλόριντα

West Palm Beach είναι το μέρος για να επισκεφθείτε αν ψάχνετε για ηλιόλουστο ουρανό και ζεστό αεράκι. Ο δημοφιλής προορισμός, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Φλώριδα και βόρεια του Μαϊάμι, έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μια μέση χαμηλή 67 °.

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε, τα σορτς και τα σανδάλια θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι και τίποτα περισσότερο από ένα πουλόβερ συνήθως θα σας κρατήσει αρκετά ζεστό το χειμώνα.

Φυσικά, μην ξεχνάτε το μαγιό σας. Παρόλο που ο Ατλαντικός Ωκεανός μπορεί να πάρει λίγο ψυχρό το χειμώνα, η ηλιοθεραπεία δεν ξεφεύγει από την ερώτηση.

Κατά μέσον όρο, ο θερμότερος μήνας του West Palm Beach είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος με τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο. Φυσικά, ο καιρός είναι απρόβλεπτος, ώστε να παρατηρήσετε υψηλότερες ή χαμηλότερες θερμοκρασίες ή περισσότερες βροχοπτώσεις από τον μέσο όρο. Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο West Palm Beach ήταν μια ζοφερή 101 ° το 1942 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ ψυχρή 24 ° το 1894.

Το West Palm Beach, όπως και τα περισσότερα της Φλόριντα, δεν έχει επηρεαστεί από έναν τυφώνα για περισσότερο από μια δεκαετία. Οι τελευταίες μεγάλες καταιγίδες ήταν ο τυφώνας Frances το 2004 και ο τυφώνας Jeanne το 2005. Ένα χρόνο αργότερα ήταν ο τυφώνας Wilma που έπληξε την περιοχή.

Ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες; Βρείτε μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες, βροχοπτώσεις και θερμοκρασίες των ωκεανών για West Palm Beach παρακάτω:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .