Φίτζι Θέρετρα για οικογένειες

Είναι οι φανταστικές διακοπές των τροπικών παραλιών: όμορφες παραλίες, παρθένοι τροπικοί παράδεισοι ... Αλλά, λέτε, ένα θέρετρο των Φίτζι φαίνεται τόσο μακριά, τόσο μακριά ...

Ξανασκέψου το. Η εφοδιαστική - και η τιμή - μπορεί να είναι πιο εύχρηστες από ό, τι πιστεύετε.

Να πάρει εκεί
Μετά από μια πτήση σύνδεσης στο Λος Άντζελες, μια 10ωρη πτήση για μια νύχτα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο Nadi, στο κύριο νησί Viti Levu.

Το αρχιπέλαγος των Φίτζι στο Νότιο Ειρηνικό έχει πάνω από 300 νησιά.

Το Viti Levu έχει βροχερό δάσος, καταρράκτες, υφάλους και παραλίες και μια σειρά από ιδιότητες. στα εξωτερικά του νησιά μπορεί να επιτευχθεί με βάρκα ή υδροπλάνο. Ή μπορείτε να πετάξετε από Nadi σε λιγότερο από μία ώρα σε οποιοδήποτε από τα επόμενα μεγαλύτερα νησιά, Vanua Levu και Taveuni.

Σημείωση: όταν ξυπνάτε μετά από την ολονύκτια πτήση σας προς Nadi, η ημερομηνία θα είναι μία ημέρα αργότερα: χάνετε μια μέρα όταν θα περάσετε τη διεθνή ημερομηνία. (Αλλά μην ανησυχείτε: θα πάρετε εκείνη την ημέρα πίσω, στο ταξίδι επιστροφής σας. Μπορεί να μην καταλάβετε ποτέ πώς λειτουργεί όλα, αν και.)

Γιατί να επιλέξετε ένα θέρετρο του Φίτζι;

Φίτζι Θέρετρα
Το παραδοσιακό νησιωτικό εξοχικό σπίτι που ονομάζεται "bure", και οι περισσότεροι χώροι διαθέτουν αυτό το στυλ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, για να προσφέρουν στους επισκέπτες την αίσθηση του νότιου Ειρηνικού.

Οι επιλογές κυμαίνονται από τον προϋπολογισμό έως την πολυτέλεια.

Παρακάτω είναι δημοφιλείς περιοχές για τα θέρετρα των Φίτζι, καθώς και μερικά δείγματα ιδιότητες πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε μικρά ιδιωτικά νησάκια:

Για περισσότερα θέρετρα των Φίτζι, δείτε μια λίστα με φιλικές προς την οικογένεια ιδιότητες με λεπτομέρειες, στην τοποθεσία Tropical Fiji.

All Inclusive Resorts στα Φίτζι

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, το πολυτελές ξενοδοχείο Jean-Michel Cousteau Fiji Islands Resort έχει όλες τις τιμές χωρίς χρέωση και προσφέρει επίσης οικογενειακές προσφορές. Το Turtle Island Resort έχει επίσης all inclusive τιμές - για τον εαυτό σας για μια τετραψήφια τιμή ανά διανυκτέρευση - και το Warwick Fiji Resort & Spa είναι φιλικό προς τα παιδιά και έχει πακέτα all inclusive.

Σημειώστε επίσης ότι το VacationKids.com προσφέρει οικογενειακά πακέτα στα Φίτζι σε διάφορα ακίνητα. Οι τιμές, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων για τέσσερις για επτά διανυκτερεύσεις ξεκινούν από κάτω από $ 8000.

* Ελέγχετε πάντα τους ιστοτόπους των θέρετρων για ενημερώσεις!