Ταϊτή για έναν προϋπολογισμό

Συμβουλές και στρατηγικές εξοικονόμησης για έναν από τους πιο ακριβούς προορισμούς στον κόσμο

Ναι, είναι δυνατόν να επισκεφθείτε την Ταϊτή με έναν προϋπολογισμό, όχι έναν προϋπολογισμό τύπου backpacker, αλλά έναν που προσανατολίζεται προς την οικονομικότητα έναντι της επιδεξιότητας.

Αν εξετάσατε πριν από ένα ταξίδι στο Τάιτι ή το μήνα του μέλιτος , ίσως έχετε φοβηστεί από τις τιμές που έχετε όταν συνδέσετε τις ημερομηνίες σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης θέσεων. Μήπως αυτό ακριβώς λέει 900 δολάρια τη νύχτα; Ναι το έκανε.

Έτσι, αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο προσιτά σε αυτόν τον παράδεισο του Νότιου Ειρηνικού - και μπορείτε, εφ 'όσον έχετε περίπου 3.500 δολάρια για να περάσετε για πέντε διανυκτερεύσεις και 6.000 δολάρια για μια πλήρη εβδομάδα - εδώ είναι μερικές συμβουλές για να πάρει το πιο κτύπημα για το XPF σας (αυτό είναι το Comptoirs Francais du Pacifique, το τοπικό νόμισμα) όταν επισκέπτεστε το κύριο νησί της Ταϊτής και τα φωτογενή αδέλφια Moorea και Bora Bora .

Κάντε κράτηση για ένα Πακέτο Προσφοράς

Η Air Tahiti Nui, ο επίσημος μεταφορέας της Ταϊτής, συνεργάζεται με μια ποικιλία ταξιδιωτικών πρακτορείων για να προσφέρει κάποιες πολύ καλές προσφορές (τιμές ανά άτομο) στις επισκέψεις πολλών νησιών που περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο μετ 'επιστροφής από το Λος Άντζελες (το οποίο με δικούς του μέσους όρους είναι περίπου 1.000 δολάρια ), διαμέσου του αέρα, διαμονή σε θέρετρα τριών και τεσσάρων αστέρων και μερικά γεύματα. Για μια ενιαία ματιά σε ασχολείται, ελέγξτε τη σελίδα Tahiti Vacations.

Πάρτε το πλοίο από το Papeete στο Moorea

Το Aremiti 5, ένα καταμαράν υψηλής ταχύτητας, διαρκεί μόνο 30 λεπτά για να περάσει από την Ταϊτή σε κοντινή Moorea και κοστίζει μόνο περίπου $ 15 ανά άτομο (έναντι $ 60 ανά άτομο για μια πτήση 10 λεπτών).

Πάρτε μόνο δύο πτήσεις μεταξύ νησιών

Με ένα νησιωτικό σύνθετο Tahiti, Moorea και Bora Bora , μπορείτε να δείτε και τα τρία και μόνο πρέπει να πάρετε δύο μεταξύ των νησιών πτήσεις στην Air Tahiti. Πάρτε το δρομολόγιο Aremiti από το Papeete προς Moorea, στη συνέχεια πετάξτε Air Tahiti από Moorea στη Bora Bora και αργότερα Bora Bora πίσω στο Papeete (οι πτήσεις ξεκινούν από περίπου 200 δολάρια ανά άτομο κάθε κατεύθυνση).

Χρησιμοποιήστε τους πόντους σας

Αν είστε μέλος ενός προγράμματος συχνής διαμονής στο ξενοδοχείο, ελέγξτε την εξόφληση των πόντων σας. Το Starwood, το Hilton, το InterContinental και το Sofitel έχουν όλα θέρετρα εδώ.

Περάστε τα Overwater Bungalows ή Book τους σοφά

Τα εικονικά υπερπόντια μπανγκαλόου του Tahiti είναι ακίνητα με άριστες τιμές - με νυκτερινές τιμές από $ 500 έως $ 1.000 για να το αποδείξουν.

Ενώ είναι μια ρομαντική φαντασίωση για να μείνετε σε ένα, περίπου τριπλάσιο το κόστος ενός δωματίου στο ξενοδοχείο (το οποίο μπορεί να ξεκινήσει από περίπου 175 δολάρια) και το διπλάσιο του κόστους του μπανγκαλόου στον κήπο ή στην παραλία (συχνά διαθέσιμο για περίπου $ 350) ερώτηση για μερικά ζευγάρια με προϋπολογισμό. Ακολουθούν μερικές προτάσεις εάν πρέπει να κοιμηθείτε υπερχείλισης:

Περάστε μόνο μια νύχτα ή δύο στην Bora Bora

Υπάρχει ένας λόγος που η Μπορά Μπόρα απομακρύνεται με τα ποσοστά που χρεώνουν τα χρήματα: Είναι απίστευτο πανέμορφο. Έτσι, όπως είναι δελεαστικό καθώς οι τιμές είναι σε πακέτα που συνδυάζουν διαμονή στην Ταϊτή και τη Μουρέα, είναι δύσκολο να φανταστώ κάποιον που φτάνει μέχρι τη Γαλλική Πολυνησία (μια οκτώ ώρες πτήσης από το Λος Άντζελες) και δεν βλέπει το στέμμα που είναι το Bora Bora . Κάντε το - απλά περάστε μια ή δύο νύχτες εκεί και αποθηκεύστε κρατώντας έναν κήπο ή μπανγκαλόου στην παραλία σε ένα από τα θέρετρα που αναφέρονται παραπάνω.

Βεβαιωθείτε ότι το πρωινό συμπεριλαμβάνεται

Κάνετε τους εαυτούς σας μια μεγάλη χάρη και σιγουρευτείτε ότι η τιμή που σας φιλοξενεί περιλαμβάνει πρωινό καθημερινά. Εάν όχι, θα έχετε σοκ για αυτοκόλλητο όταν παραδώσετε ένα νομοσχέδιο το οποίο μπορεί να είναι τόσο ακριβό όσο $ 40- $ 60 ανά άτομο για το πρωινό σε μπουφέ του θερέτρου.

Επισκεφθείτε μια αγορά και αποθηκεύστε τα με σνακ

Στην Ταϊτή, Moorea και Bora Bora πάρτε χρόνο για να επισκεφθείτε μια τοπική αγορά και τα αποθέματα επάνω σε προσιτά σνακ, φρέσκα φρούτα και ακόμη και κρασί και μπύρα που μπορείτε να απολαύσετε στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας.

Φάτε το μεσημεριανό γεύμα αργά και το κάνετε το μεγαλύτερο γεύμα σας

Οι τιμές στα μενού του μεσημεριανού γεύματος του θέρετρου είναι γενικά το ένα τρίτο έως το μισό λιγότερο ακριβό από τα μενού του δείπνου. Για να αποθηκεύσετε, φάτε το μεσημεριανό γεύμα λίγο πριν τελειώσει η εξυπηρέτηση (συνήθως γύρω στις 3:00 μ.μ.) και στη συνέχεια κάντε το δείπνο ένα πιο απλό (και προσιτό) γεύμα από κοκτέιλ και ελαφριά σνακ.

Επίσκεψη τον Νοέμβριο ή τον Απρίλιο ή το Gamble από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο

Όπως και με τους περισσότερους προορισμούς, οι τιμές στην Ταϊτή άλμα στην υψηλή περίοδο (Μάιος-Οκτώβριος), όταν ο καιρός είναι πιο ξηρός και πιο ηλιόλουστος. Θα αποκομίσετε λίγες αποταμιεύσεις τον Νοέμβριο και τον Απρίλιο, όταν ο καιρός εξακολουθεί να είναι γενικά καλός, και βρείτε τις χαμηλότερες τιμές από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, το καλοκαίρι της Ταϊτής, όταν η συχνότητα της υγρασίας και οι απογευματινές ντους είναι πιο συχνές.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Donna Heiderstadt είναι συγγραφέας και συντάκτης ελεύθερων ταξιδιών με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή της ακολουθώντας τα δύο κύρια πάθη: τη συγγραφή και την εξερεύνηση του κόσμου.