Το απογευματινό τσάι Goring

Το απογευματινό τσάι στο The Goring σερβίρεται στην ταράτσα Goring, με θέα στον ιδιωτικό κήπο. Ή στο Σαλόνι, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια, συμπεριλαμβανομένου του δικού τους μείγματος απογευματινού τσαγιού. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό απογευματινό τσάι με τρία κλιμακοστάσια από ασήμι, με σάντουιτς, σπιτικά γλυκά και ποικιλία αρτοσκευασμάτων.

Για περισσότερες αναλύσεις τσαγιού το απόγευμα δείτε:
Το καλύτερο απογευματινό τσάι στο Λονδίνο .

Η απογευματινή αναθεώρηση τσαγιού Goring

Από τη στιγμή που φτάνετε στο The Goring, είστε έτοιμοι να αισθανθείτε ξεχωριστός. Ένας άνδρας που φορά ένα πρωινό κοστούμι παίρνει το παλτό σας και βρίσκεστε στην όμορφη βεράντα με θέα στους ιδιωτικούς κήπους. Όταν επισκέφτηκα, οι κηπουροί ήταν απασχολημένοι έξω, αλλά ήταν χειμώνας και αναμένω ότι αυτή είναι μια όμορφη θέα σε μια καλοκαιρινή μέρα.

Η βεράντα
Το Terrace είναι ένα ηλιόλουστο κίτρινο δωμάτιο με άνετες καρέκλες καπακιού και επιλογές καθισμάτων για πάρτι διαφορετικού μεγέθους. Επισκέφθηκα το χειμώνα μια εβδομάδα και δεν ήταν πλήρως κρατημένος, ώστε να τους δίνεις πάντα μια κλήση σε περίπτωση που έχουν χώρο. Είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν συμβαίνει κανονικά το Σαββατοκύριακο ή το καλοκαίρι.

Προσωπικό
Όλο το προσωπικό είναι εξαιρετικά ευγενικό και το απογευματινό τσάι στο The Goring είναι μια υπέροχη απόλαυση. Ενώ αισθάνθηκα ότι υπήρχε πάντα κάποιος κοντά, για να μπορώ να θέσω μια ερώτηση, ποτέ δεν αισθανόμουν ποτέ ότι αιωρούνται στην περιοχή ή ήταν ενοχλητικές.

Επιλογή τσαγιού
Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από τσάι και το τσάι σερβίρεται σε μεγάλες τσαγιέρες με επιπλέον ζεστό νερό.

Είχα το άσπρο τσάι με άσπρη βελόνα καθώς αγαπώ το φως, τη λεπτή γεύση. Θα ήθελα να υπήρχε ένας τρόπος να σταματήσω περαιτέρω την παρασκευή τσαγιού, αλλά θα μπορούσα να προσθέσω ζεστό νερό.

Επιλογές για χορτοφάγους
Ξέχασα να ενημερώσω το προσωπικό όταν κατέγραψα ότι είμαι χορτοφάγος, αλλά ήρθαν με μερικά γευστικά σάντουιτς με ασυνήθιστα γεμίσματα, συμπεριλαμβανομένων των σέλινου και του κουνουπιδιού.

Πολύ καλύτερα από το κανονικό τριμμένο τυρί Cheddar που προσφέρω κανονικά.

Η στάση του κέικ

Η ασημένια στάση τριών επιπέδων κέικ είναι τόσο όμορφη όσο ελπίζατε και το προσωπικό περιέγραψε λεπτομερώς όλα τα αρτοσκευάσματα, έτσι δεν χρειαζόταν να θέτουμε ερωτήσεις.

Τα scones - φρούτα και λαχανικά - φτάνουν στην βάση του κέικ που σημαίνει ότι δεν είναι ζεστά όταν φτάσετε σε αυτά, αλλά η βάση τούρτας φαίνεται καταπληκτική, γι 'αυτό είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσετε ποια θα ήταν καλύτερη. Το Devonshire στυμμένο κρέμα σερβίρεται με τα scones, καθώς και μαρμελάδα φράουλας και βατόμουρου Tiptree, σε μεμονωμένα βάζα, είναι διαθέσιμη.

Στην πραγματικότητα δεν μπορούσα να τελειώσω όλα τα αρτοσκευάσματα, αλλά μου άρεσε ένα μακαρόνι από καρυδιά και ένα πιάτο ραβέντι που ήταν υπέροχο.

Ο σύντροφός μου δεν είχε δοκιμάσει ποτέ το απογευματινό τσάι πριν και είχε πιαστεί από το The Goring. Την εποχή της επίσκεψής μου, το παραδοσιακό απογευματινό τσάι χρεώθηκε στα £ 25 που είναι εξαιρετικά καλή αξία για ένα τόσο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, νόστιμο φαγητό και όμορφη θέα. Συνιστάται εντελώς.

Πληροφορίες για το απόγευμα τσάι

Τόπος συναντήσεως:
Το Goring, Beeston Place, Λονδίνο SW1W 0JW

Ημέρες και ώρες: Καθημερινά 3 μ.μ. - 5 μ.μ.

Κόστος: Από κάτω των £ 30 ανά άτομο.

Κωδικός ενδυμασίας: Έξυπνο casual (χωρίς σορτς).

Κρατήσεις: Κλήση ή κράτηση online

Φωτογραφία: Επιτρέπεται.

Παιδιά: Καλώς ήλθατε.

Η τιμολόγηση εξαρτάται από την ηλικία και την κατανάλωση.

Μουσική: Δεν υπάρχει μουσική.

Κήποι: Το τσάι σερβίρεται με θέα στους όμορφους ιδιωτικούς κήπους.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν απογευματινό τσάι για να αναθεωρήσει τις υπηρεσίες αυτές. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.