Οδηγός Κοινότητας Σαν Ντιέγκο: La Jolla

Μάθετε για τις γειτονιές, την κουζίνα, τις δραστηριότητες και πολλά άλλα της La Jolla.

Η La Jolla φιλοξενεί ένα από τα πιο εκπληκτικά κομμάτια ακτογραμμής σε όλη την Καλιφόρνια. Αυτό το τοπίο μαζί με μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στη χώρα, τα όμορφα σπίτια και τα εξαιρετικά σχολεία ζουν στην La Jolla έναν περιζήτητο τρόπο ζωής στο Σαν Ντιέγκο - αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.

Ζώντας στις κύριες γειτονιές του La Jolla

La Jolla είναι η βορειότερη κοινότητα παραλία στο Σαν Ντιέγκο, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα και χωρίζεται σε τρία κύρια μέρη: La Jolla Cove, Bird Rock, και UTC.

La Jolla ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Το La Jolla έχει πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, από καταδύσεις στο La Jolla Cove μέχρι να πετάξετε από το Windansea Beach για καγιάκ έξω από την παραλία La Jolla Shores. Η κολύμβηση με αναπνευστήρα και το κολύμπι στο Ορμίσιο είναι μια καθημερινή δραστηριότητα για κάποιους κατοίκους που κάνουν τα κολυμβητικά τους καλύμματα και κολυμπούν δεξιά δίπλα στις φώκιες που κατοικούν στον όρμο.

Καλή τρώει στο La Jolla

Το La Jolla διαθέτει πολλά γκουρμέ εστιατόρια. Το George's at the Cove είναι ένας θεσμός του La Jolla με εξαιρετική κουζίνα και βεράντα με θέα στον ωκεανό. Το θαλάσσιο δωμάτιο είναι μια εξαιρετική γευστική εμπειρία στην άμπωτη όταν τα κύματα συντρίβονται στα παράθυρα του εστιατορίου. Για όσους αναζητούν ένα πιο δροσερό μέρος για να δειπνήσουν, το Beaumont's στο Bird Rock προσφέρει άνεση με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Διαμερίσματα και επιλογές στέγασης στο La Jolla

Το La Jolla διαθέτει μια ποικιλία επιλογών στέγασης και ποικίλλει άγρια ​​στις τιμές μεταξύ της UTC και των γειτονιών της παραλίας. Μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε πολλά διαφορετικά είδη ακινήτων που κυμαίνονται από condos ή διαμερίσματα μέχρι μονοκατοικίες.

Η μέση τιμή πώλησης κατοικιών στη La Jolla κυμαίνεται σήμερα γύρω στα 1.600.000 δολάρια. Ωστόσο, ορισμένες γειτονιές στο Bird Rock και κοντά στο Cove θα σας επαναφέρουν εκατομμύρια εκατομμύρια. Οι ενοικιάσεις ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την απόσταση από τον ωκεανό, τον τύπο κατοικίας και τον αριθμό των υπνοδωματίων. Γενικά, προγραμματίζετε να πληρώσετε τουλάχιστον 1.100 δολάρια το μήνα για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο UTC και αναμένετε να φτάσει μέχρι τα 2.000 δολάρια και 3.000 δολάρια το μήνα ανάλογα με το πόσο κοντά θα φτάσετε στο νερό. Όσο περισσότερα υπνοδωμάτια, τόσο υψηλότερο είναι το ενοίκιο, και γι 'αυτό πολλοί ενοικιαστές στην La Jolla - ιδιαίτερα στην UTC - ζουν με συγκάτοικους.

Τα σπίτια είναι μερικές φορές διαθέσιμα προς ενοικίαση και μπορούν να τρέξουν ουσιαστικά περισσότερο από τα διαμερίσματα ή τους διαμέρισμά τους σε ό, τι αφορά τα τετραγωνικά μέτρα, τον αριθμό των υπνοδωματίων και την τιμή.

La Jolla Σχολικές Επαρχίες

Το La Jolla είναι μέρος της σχολικής συνοικίας του Σαν Ντιέγκο και έχει βραβευμένα σχολεία. Το Γυμνάσιο La Jolla έχει αναφερθεί ως ένα από τα κορυφαία γυμνάσια του έθνους τόσο από την Newsweek όσο και από την US News . Η La Jolla διαθέτει επίσης τρία δημόσια δημοτικά σχολεία και ένα δημόσιο γυμνάσιο που μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι. Επιπλέον, οι γονείς έχουν ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών σχολείων που βρίσκονται στη La Jolla και μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους.

Ανάμεσα στο πικρό περιβάλλον και την κοντινή σερφ και ηλιοφάνεια, η La Jolla είναι μια εξαιρετική γειτονιά του Σαν Ντιέγκο για να ζήσει μέσα. Έχει δραστηριότητες και έναν ρυθμό ζωής που κάνει το ζωντανό στο La Jolla ευχάριστο για σχεδόν όλους, είτε νέοι και μόνο, συνταξιούχοι, οικογένειες με παιδιά, καθώς έχει κάτι για τους περισσότερους να απολαμβάνουν όλοι.