Σχετικά με το θέατρο Porthouse στο Cuyahoga Falls Ohio

Το θέατρο Porthouse, που βρίσκεται στο Μουσικό Κέντρο Blossom στο Cuyahoga Falls , προσφέρει επαγγελματικό ζωντανό θερινό θέατρο στο πανέμορφο υπαίθριο σκηνικό.

Θέατρο και λόγους:

Το θέατρο Porthouse βρίσκεται στις γραφικές τοποθεσίες του Μουσικού Κέντρου Blossom και δίπλα στην Εθνική Περιοχή Αναψυχής Cuyahoga . Αυτό το θέατρο 500 θέσεων βρίσκεται σε εξωτερικό, σκεπαστό περίπτερο. Παρόλο που είναι σε εξωτερικούς χώρους, η άνεση δεν εξοικονομείται καθώς τα καθίσματα είναι μαξιλαράκια.

Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και άνετη, ένα διασκεδαστικό μέρος για να πάρετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Παραστάσεις:

Η Εταιρεία Θεάτρου Porthouse είναι συνδεδεμένη με το θέατρο του Κέντρου Κρατικού Πανεπιστημίου. Η εταιρεία εκτελεί τρεις γνωστές παραγωγές ανά καλοκαιρινή περίοδο, διασκεδάζοντας πάνω από 7.000 προστάτες ετησίως. Οι επισκέπτες από το Κλίβελαντ, το Akron και την περιοχή Canton έρχονται στο θέατρο Porthouse για τις μεγάλες τους εμφανίσεις, τις προσιτές τιμές, την ομορφιά της περιοχής και το εξαιρετικό προσωπικό και την εξυπηρέτηση των πελατών.

2016 Θέατρο Πορτουζίου Πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα Porthouse του 2016 περιλαμβάνει τις ακόλουθες παραγωγές:

Οι ώρες είναι Τρίτη - Σάββατο στις 8μμ και Κυριακή στις 2μμ.

Kent State Connection:

Ορκωμοσία των φοιτητών του Πανεπιστημίου του Kent να συμμετάσχουν στην εκτέλεση και παραγωγή των θερινών προγραμμάτων.

Οι σπουδαστές εργάζονται δέκα εβδομάδες με την εταιρία Theatre Porthouse και τους συντελεστές Equity, επαγγελματίες σκηνοθέτες, σχεδιαστές και τεχνικούς. Περίπου το ένα τρίτο των 100 υπαλλήλων είναι οι φοιτητές του Kent State. οι υπόλοιποι είναι επαγγελματίες και φοιτητές από άλλα κολέγια.

Έχετε ένα ποτό στο Porthouse:

Φτάστε νωρίς 90 λεπτά για να απολαύσετε ένα πικνίκ στην υπέροχη περιποιημένη γη ή στο περίπτερο πριν την παράσταση.

Διατίθενται πίνακες για πικ-νικ. Οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν κράτηση για το Thornbury Picnic Pavilion δωρεάν πριν από την επίδειξη. Οι αγοραστές ενιαίου εισιτηρίου μπορούν να το κρατήσουν για $ 2 ανά άτομο. Φέρτε το δικό σας πικνίκ ή παραγγείλετε ένα δείπνο με κιβώτιο. Τα κουφέτα δείπνα είναι διαθέσιμα από την Acme Fresh Market Catering και το Totally Cooked Catering για περίπου $ 11-15each. Είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία 24 ώρες πριν από την παράσταση στο 330-923-9964.

Τιμολόγηση και πληροφορίες εισιτηρίων:

Τα ενιαία εισιτήρια (τιμές 2016) ξεκινούν από $ 22 για ενήλικες και $ 20 για φοιτητές κάτω των 18 ετών ή με έγκυρο πιστοποιητικό κολλεγίων. Αγοράστε μια εγγραφή και λάβετε εισιτήρια και για τις τρεις εκθέσεις για περίπου την τιμή των δύο καλώντας το 330-672-3884. Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες σε ομάδες των 10 ή περισσότερων. Τα μέλη των αποφοίτων του Kent State μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια δύο για ένα για παραστάσεις από Τρίτη έως Πέμπτη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Θέατρο Πορτσουά
1145 W. Steels Corners Road
Cuyahoga Falls, ΟΗ 44223
Τηλέφωνο: 330-672-3884

Να φτάσετε εκεί:

Από το Βόρειο (Κλίβελαντ): Πάρτε I-77 Νότου σε Rt 303 East Brunswick Exit? στρίψτε αριστερά στο Rt 303. Στρίψτε δεξιά στη χερσόνησο Akron Rd. στρίψτε αριστερά στο Steels Corners Rd.

Από το Νότο (Canton): Πάρτε I-77 Βορρά προς Rt 18 Ανατολή? Πάρτε 18 ανατολικά? στρίψτε αριστερά επάνω Smith Smith; στρίψτε αριστερά προς Riverview Rd .; Στρίψτε δεξιά στο W.

Bath Rd .; στρίψτε αριστερά στην Akron-Peninsula Rd.? Στρίψτε δεξιά στο W. Steels Corners Rd.

(ενημέρωση 4-30-16)