Γέφυρα Golden Gate για επισκέπτες

Είτε θέλετε να πληρώσετε ένα διόδια για να διασχίσετε τη Γέφυρα Golden Gate, εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο πηγαίνετε. Είναι ελεύθερος να οδηγεί σε όλη την βόρεια, από το Σαν Φρανσίσκο προς Sausalito. Για να επιστρέψετε στην πόλη που πηγαίνει νότια, θα πρέπει να πληρώσετε ένα διόδια.

Μια φορά κι έναν καιρό, αυτό σήμαινε την παράδοση μετρητών σε έναν άνθρωπο-διοίκηση διοδίων, αλλά από το 2013, η είσπραξη διοδίων λειτουργεί σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα. Αν ζείτε στην περιοχή, είναι εύκολο.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα δελτίο ή να εγγραφείτε σε ένα σύστημα που διαβάζει ένα ηλεκτρονικό δελτίο ή την ετικέτα άδειας χρήσης του οχήματός σας και σας χρεώνει.

Αλλά τι γίνεται αν είστε εκτός πόλης, ο οποίος σκοπεύει μόνο να διασχίσει τη γέφυρα μία ή δύο φορές στη διάρκεια της ζωής σας; Αυτός ο οδηγός γράφεται μόνο για επισκέπτες όπως εσείς, που θέλουν να ξέρουν πώς να το κάνουν χωρίς να πληρώνουν πρόστιμο.

Πληρώνοντας τη Χρέωση της Γέφυρας Golden Gate

Αν σχεδιάζετε μόνο να διασχίσετε τη Γέφυρα του Golden Gate που πηγαίνει νότια μία φορά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς ποινή κάνοντας μια εφάπαξ πληρωμή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του FasTrak. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος και να του δώσετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας για πληρωμή.

Εάν έχετε ήδη περάσει, μπορείτε να πληρώσετε αργότερα εντός 48 ωρών. Θα πρέπει να γνωρίζετε την ημερομηνία και την ώρα που έχετε περάσει. Εάν πληρώνετε μπροστά από το χρόνο, ορίστε το εύρος ημερομηνιών για να συμπεριλάβετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

Αν σκοπεύετε να περάσετε τη γέφυρα πολλές φορές, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πινακίδας κυκλοφορίας αντί να πληρώσετε ξεχωριστά για κάθε διασταύρωση.

Αν προτιμάτε να πληρώσετε με μετρητά, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χάρτη για να βρείτε μια θέση πληρωμής.

Αν ζείτε στη νότια Καλιφόρνια και έχετε ήδη μια ετικέτα FasTrak, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Πληρώνοντας τη χρέωση Golden Gate Bridge για μισθωμένο όχημα

Πολλές μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σαν Φρανσίσκο προσφέρουν μια "επιλογή διοδίων" όταν παραλάβετε το όχημά σας.

Υπάρχει ένας κατάλογος από αυτούς εδώ. Ορισμένοι συμπεριλαμβάνουν αυτόματα από προεπιλογή (και θα πρέπει να εξαιρεθείτε αν δεν το θέλετε) αλλά άλλοι σας απαιτούν να συμμετάσχετε.

Ωστόσο, τα τέλη διευκολύνσεων των ενοικιαζομένων εταιρειών και οι χρεώσεις ανά ημέρα αυξάνονται γρήγορα. Ένας λιγότερο δαπανηρός τρόπος πληρωμής των διοδίων είναι η χρήση των επιλογών μιας χρήσης ή της πινακίδας που περιγράφονται παραπάνω.

Ωχ! Έχω ήδη διασχίσει χωρίς πληρωμή

Μην φοβάστε ακόμα. Έχετε 48 ώρες για να πληρώσετε τα τέλη χωρίς πρόστιμο. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο ή να πληρώσετε μέσω τηλεφώνου στο 877-229-8655 (χωρίς χρέωση) ή 415-486-8655 εκτός των ΗΠΑ.

Εάν περάσατε και δεν πληρώσατε, μην νομίζετε ότι έχετε απομακρυνθεί από αυτό. Η ετικέτα άδειας χρήσης του αυτοκινήτου σας φωτογραφήθηκε και ένα τιμολόγιο θα αποστέλλεται αυτόματα στον εγγεγραμμένο κάτοχο του οχήματος. Αν αυτή είναι μια εταιρεία ενοικίασης, μπορείτε να περιμένετε από αυτούς να σας στείλουν ένα νομοσχέδιο για το πρόστιμο, μαζί με τη δική τους βαριά αμοιβή.

Αν θέλετε απλώς να δείτε τη γέφυρα αλλά να μην την διασχίσετε

Μέχρι τώρα, ίσως ήδη να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο να οδηγήσετε μόνο μια γέφυρα, αλλά αν δεν το κάνετε, θα χάσετε μερικές από τις πιο όμορφες απόψεις. Μάθετε πού να δείτε τις καλύτερες απόψεις της Γέφυρας Golden Gate .

Αν έρχεστε από την πόλη του Σαν Φρανσίσκο, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της γέφυρας Golden Gate, μπορείτε να σταθμεύσετε σε ένα από τα κοντινά μέρη και να περπατήσετε.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση γι 'αυτό. Αν δεν έχετε όχημα και θέλετε να φτάσετε εκεί, ο οδηγός επισκεπτών Golden Gate Bridge έχει όλες τις επιλογές.