Πώς να νοικιάσετε ένα Recliner για την κρουαζιέρα σας, δωμάτιο ξενοδοχείου ή Cottage

Για διάφορους λόγους, μερικοί άνθρωποι κοιμούνται καλύτερα σε μια ξαπλώστρα από ό, τι σε ένα παραδοσιακό κρεβάτι. Οι αναβατήρες μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του πόνου στην πλάτη, της άπνοιας του ύπνου και των προβλημάτων του κυκλοφορικού συστήματος. Ο ύπνος σε μια ξαπλώστρα είναι εύκολο να γίνει στο σπίτι, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε τον αναπαυτικό σας στις διακοπές μαζί σας.

Ή μήπως μπορείτε;

Έχει νόημα να νοικιάσετε ένα Recliner για το ταξίδι σας;

Ο ύπνος σε μια ξαπλώστρα στο ταξίδι σας είναι πρακτικό μόνο αν κοιμάστε στο ίδιο δωμάτιο καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Οι αναβατήρες είναι μεγάλοι και δύσκολοι στην κίνηση. Αυτό σημαίνει να νοικιάσετε μια εξοχική κατοικία, να μείνετε σε ένα μόνο ξενοδοχείο ή να πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα είναι οι καλύτερες επιλογές σας εάν κοιμάστε κανονικά σε μια ξαπλώστρα. Μπορεί να μπορείτε να βρείτε ένα εξοχικό σπίτι ή ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που είναι εξοπλισμένο με ένα recliner, αλλά τα ανακλινόμενα κρεβάτια δεν είναι τυποποιημένα έπιπλα σε κρουαζιερόπλοια staterooms. Μπορείτε, ωστόσο, να νοικιάσετε ένα ξαπλώστρες που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πώς να νοικιάσετε ένα Recliner, βήμα προς βήμα

Η ενοικίαση ενός recliner είναι μια απλή διαδικασία, ακόμα κι αν πρόκειται να κάνετε μια κρουαζιέρα. Διάφορες εταιρείες ενοικίασης ιατρικού εξοπλισμού ενοικιάζουν ανακλινόμενα κρεβάτια για επιβάτες κρουαζιέρας. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες μπορούν επίσης να παραδίδουν νοικιασμένες ξαπλώστρες σε ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα εκ των προτέρων για να βρείτε ένα recliner που θα είναι καλύτερο για σας. Δείτε πώς:

  1. Για να κάνετε κράτηση για ένα ξαπλώστρες για το ταξίδι σας, επικοινωνήστε με μία ή περισσότερες εταιρείες ενοικίασης εξοπλισμού. Ρωτήστε για τις ακριβείς διαστάσεις των αναβατορίων που θα ήταν κατάλληλες για εσάς και θα λάβετε τιμές για το recliner που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. ( Συμβουλή: Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν τόσο παραδοσιακά ανακλινόμενα καροτσάκια και καρέκλες ανελκυστήρων.) Μην κάνετε κράτηση για μια ξαπλώστρα ακόμα. Θα χρειαστεί να επιλύσετε πρώτα μερικά θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης.
  1. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τον κρουαζιερόπλοιο, τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ή του εξοχικού σας σπιτιού, για να μάθετε αν το ξαπλώστρα που σας ενδιαφέρει θα ταιριάζει μέσα από την πόρτα. Για να αποφύγετε προβλήματα τελευταίας στιγμής, ζητήστε συγκεκριμένες μετρήσεις πόρτας και συγκρίνετε αυτές τις διαστάσεις με τις πληροφορίες που λάβατε από τις εταιρείες ενοικίασης εξοπλισμού. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ρωτήσετε αν άλλα έπιπλα, όπως το κρεβάτι που δεν θα χρησιμοποιήσετε, θα μπορούσαν να αφαιρεθούν έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος στο δωμάτιο για το recliner.
  1. Μόλις έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες, καθορίστε ποια ξαπλώστρες θα χωρέσουν στην κρεβατοκάμαρά σας, δωμάτιο ξενοδοχείου ή εξοχικό σπίτι. Ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις ενοικίασης, τις επιλογές παράδοσης και τις πολιτικές ακύρωσης για καθένα από τα ξαπλώστρες που θα ταιριάζουν. Εάν συμβαίνει κάτι και πρέπει να ακυρώσετε το ταξίδι σας, θα θελήσετε να ακυρώσετε και την ενοικίαση ξαπλώστρας. Να είστε έτοιμοι να χάσετε το σύνολο ή μέρος του τέλους ενοικίασής σας εάν πρέπει να ακυρώσετε την τελευταία στιγμή.
  2. Τέλος, κλείστε το ξαπλώστρες σας και πληρώστε την απαιτούμενη προκαταβολή. Ειδοποιήστε τη γραμμή κρουαζιέρας της ενοικίασης αναψυκτικών σας. Καταγράψτε ή εκτυπώστε τις λεπτομέρειες της ενοικίασης του ξαπλώστρες σας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών επικοινωνίας, και τις φέρτε μαζί σας στο ταξίδι σας.

Εταιρείες που νοικιάζουν ξαπλώστρες

CareVacations.com

Η CareVacations ενοικιάζει ανακλινόμενα κρεβάτια και άλλο ιατρικό εξοπλισμό για επιβάτες κρουαζιέρας στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία.

Ειδικές Ανάγκες στη Θάλασσα / Ομάδα Ειδικών Αναγκών

Οι Ειδικές Ανάγκες στη Θάλασσα μισθώνουν τον ιατρικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αναβατορίων, σε επιβάτες σε όλες τις μεγάλες γραμμές κρουαζιέρας. Παρέχουν επίσης εξοπλισμό ενοικίασης σε ξενοδοχεία πριν και μετά την κρουαζιέρα. Η ομάδα ειδικών αναγκών προσφέρει επίσης υπηρεσίες ενοικίασης για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα και θέρετρα.

Εξοπλισμός Κινητικότητας Μίσθωση Άμεση

Αυτή η εταιρεία που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να παραδώσει τον ενοικιαστή σας ενοικίασης σε προορισμούς εντός του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και να επιλέξει προορισμούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Καραϊβική.

Καταστήματα Ιατρικού Εξοπλισμού

Πολλά καταστήματα ιατρικού εξοπλισμού νοικιάζουν αναπηρικές καρέκλες, περιπατητές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ξαπλώστρες και καρέκλες ανελκυστήρων. Κλήση καταστήματα κοντά στον προορισμό διακοπών σας μόλις κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας για να ρωτήσετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα, την τιμολόγηση, την παράδοση και τη ρύθμιση. Αν ταξιδεύετε σε κρουαζιέρα, τα καταστήματα ιατρικού εξοπλισμού στο λιμάνι επιβίβασης σας ενδέχεται να είναι σε θέση να παραδώσουν ένα ξαπλώστρες στο δωμάτιό σας με επιπλέον χρέωση.

Καταστήματα επίπλων-ενοικίασης

Ορισμένα καταστήματα επίπλων-ενοικίασης, όπως το Rent-A-Center στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα νοικιάσουν ένα recliner για ένα μήνα ή και λιγότερο. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν μένετε σε ξενοδοχείο ή εξοχικό σπίτι διακοπών που δεν βρίσκεται κοντά σε λιμάνι κρουαζιέρας ή σε ιατρικό εξοπλισμό και κατάστημα εφοδιασμού.