Τουρκικό Φεστιβάλ 2017 στην Ουάσιγκτον

Το ετήσιο τουρκικό φεστιβάλ, που χρηματοδοτείται από την Αμερικανική-Τουρκική Ένωση της Ουάσιγκτον, είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια φεστιβάλ που γιορτάζει την αυθεντική τουρκική τέχνη και τον πολιτισμό με μια πλούσια ποικιλία ζωντανών παραστάσεων μουσικής και λαϊκού χορού με την Κωνσταντινούπολη, με επίκεντρο τη σύνδεση των πολιτισμών. Το τουρκικό φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες για παιδιά, καλλιτεχνικές διαδηλώσεις, προσκεκλημένους ομιλητές, πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας και τουρκική κουζίνα.

Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, 11 π.μ. - 7 μ.μ.

Τοποθεσία: Freedom Plaza, Pennsylvania Avenue, ΒΔ Ουάσιγκτον, μεταξύ 12ου και 14ου δρόμου.

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο
Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος σε αυτό το τμήμα της πόλης. Οι δημόσιες συγκοινωνίες συνιστώνται ιδιαίτερα. Δείτε ένα χάρτη

Τουρκικά φεστιβάλ φεστιβάλ

Σε συνεργασία με το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας, ο Αμερικανοτουρκικός Σύνδεσμος της Ουάσιγκτον έχει χαρακτηρίσει τον Σεπτέμβριο ως "Μήνα του Πολιτιστικού Κληρονομιού της Τουρκίας", παρουσιάζοντας την πολιτιστική ιστορία της Τουρκίας, την αυθεντική τουρκική κουζίνα και τις καλές τέχνες με έναν ολόκληρο μήνα εορτασμών.

Ιστοσελίδα: www.turkishfestival.org

Σχετικά με την Αμερικανική-Τουρκική Ένωση (ATA) - Ουάσιγκτον DC

Το ATA-DC είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, του οποίου πρωταρχική αποστολή είναι να προωθήσει την κατανόηση μεταξύ τουρκικών και μη τουρκικών κοινοτήτων μέσω πολιτιστικών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το ATA-DC διοικείται από ένα πάνελ εθελοντών 20 μελών με αποστολή να προάγει την καλύτερη κατανόηση και να ενθαρρύνει τη φιλία μεταξύ των λαών της Τουρκίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. να αυξήσει το επίπεδο γνώσεων του κοινού και την κατανόηση του τουρκικού πολιτισμού και της ιστορίας στην κοινότητα. και να βοηθήσει τους Τούρκους Αμερικανούς να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.atadc.org.

Τουρκική Εβδομάδα Εστιατορίων

Η Τουρκική Εβδομάδα Εστιατορίων πραγματοποιείται επίσης αυτό το μήνα. Τα επιλεγμένα εστιατόρια προσφέρουν γεύμα 3 πιάτων για $ 18 και δείπνο 4 πιάτων για $ 30. Τα συμμετέχοντα εστιατόρια περιλαμβάνουν: