Χριστούγεννα 2017 στο Colonial Williamsburg

«Καλύτερη πόλη στην Αμερική για τις γιορτές των Χριστουγέννων»

Τα Χριστούγεννα είναι μια πρώτη χρονιά του χρόνου για να επισκεφθείτε το Colonial Williamsburg, το μεγαλύτερο μουσείο διαδραστικής ιστορίας της Αμερικής, μόλις λίγες ώρες οδήγησης νότια της Ουάσινγκτον. Το 2017, το Architectural Digest αποκαλούσε το Colonial Williamsburg την καλύτερη πόλη στην Αμερική για εορτασμούς των Χριστουγέννων. Η χριστουγεννιάτικη εποχή ζωντανεύει με τις παγκοσμίου φήμης διακοσμήσεις διακοπών του Colonial Williamsburg και τον εποχιακό προγραμματισμό του 18ου αιώνα.

Το να παίζεις τύμπανα, τρυπήματα, πυροτεχνήματα, θεατρικά προγράμματα και ερμηνευτικούς χαρακτήρες κάνουν τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο για να γιορτάσουν τις αργίες που έκαναν οι Βιρτζίνιοι κατά την αποικιακή εποχή.

Επισκέψεις Συμβουλές

Μεγάλος φωτισμός

Το Williamsburg καλωσορίζει την περίοδο των Χριστουγέννων με κεριά, πυροτεχνήματα και μουσική κατά τη διάρκεια μιας αξέχαστης βραδιάς πυροτεχνημάτων και ψυχαγωγίας στις 3 Δεκεμβρίου 2017. Η γιορτή ξεκινάει αργά το απόγευμα με μια ποικιλία ψυχαγωγίας που ξεκινά στις 4 μ.μ. την ιστορική περιοχή. Τα Colinial Williamsburg Fifes and Drums παρέχουν μουσική του 18ου αιώνα κατάλληλη για την εποχή.

Άλλοι κοσμοπολίτες καλλιτέχνες παρουσιάζουν διακοπές διασκέδασης που βρέθηκαν στο Williamsburg πριν από δύο αιώνες. Καθώς ο ήλιος πέφτει κάτω, τα κεριά φωτίζονται σε δημόσια κτίρια, καταστήματα και σπίτια, και τα πυροτεχνήματα ξεκινούν στις 7 μ.μ. σε τρεις ιστορικές περιοχές: το παλάτι του κυβερνήτη, το περιοδικό και το καπιτώλιο. Μετά τα πυροτεχνήματα, η ψυχαγωγία συνεχίζεται στις υπαίθριες σκηνές.

Οι φωτισμοί των μεμονωμένων κτιρίων στην Ιστορική Περιοχή θα προβάλλονται καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικα στολίσματα στο Colonial Williamsburg

Τα παραδοσιακά διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δώρα περιλαμβάνουν στεφάνια και σφουγγάρια με πεύκο, κουτσομπολιά, έλατο Fraser, φύλλα μανόλιας, διάφορα φρούτα και μούρα και αποξηραμένα λουλούδια. Οι κάτοικοι σχεδόν 85 σπιτιών στην ιστορική περιοχή των 301 στρεμμάτων συμμετέχουν κάθε χρόνο στο πνεύμα των διακοπών, παρουσιάζοντας επιπλέον διακοσμήσεις. Περισσότερα από 1.200 ηλεκτρικά κεριά στα παράθυρα των κτιρίων σε όλη την ιστορική περιοχή φωτίζονται το σούρουπο κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια των διακοπών. Τα Χριστούγεννα Διακοσμητικά Πεζοπορία περιηγούνται τη δουλειά τους καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Προγράμματα διακοπών

Το Colonial Williamsburg προσφέρει μια θαυμάσια ποικιλία από προγράμματα ψυχαγωγίας για την περίοδο των διακοπών. Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα απολαύσουν παραστάσεις όπως η "Joy in the Morning", ιστορίες και τραγούδια που αναφέρουν την ιστορία της αφροαμερικανικής εμπειρίας στον Williamsburg του 18ου αιώνα. "Χριστούγεννα στο σπίτι", ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο για να ζήσετε τις βραδιές Williamsburg του παρελθόντος? ή περπάτημα περιηγήσεις, όπως η Ετήσια Χριστούγεννα Homes Tour, μια βόλτα μέσα από πέντε ιδιωτικά σπίτια στην ιστορική περιοχή δεν είναι συνήθως ανοικτή στο κοινό.

Σημειώστε ότι τα προγράμματα αυτά απαιτούν εισιτήρια με επιπλέον χρέωση.

Εποχιακός προγραμματισμός για παιδιά

Τα προγράμματα για τα μικρά παιδιά της οικογένειάς σας περιλαμβάνουν ντύσιμο για τις διακοπές. Μουσική, χορός, αφήγηση και παράσταση μαριονέτας του 18ου αιώνα. γιορτάζοντας διάφορες θρησκευτικές παραδόσεις. τραγούδια καρόλων? προετοιμασία για τα αποσπάσματα ζωής και την ηθική παιδική παιδεία. μαγείρεμα; δραστηριότητες αναψυχής όπως Loo (ένα δημοφιλές παιχνίδι καρτών). και μια εισαγωγή στις βρετανικές παραδόσεις. Τα παιδιά θα λάβουν έναν χάρτη περιπέτειας για παιδιά, ενσωματώνοντας τις διάφορες δραστηριότητες και προγράμματα που μπορούν να βιώσουν με την οικογένειά τους.

Εορταστικό δείπνο στο Colonial Williamsburg

Το Colonial Williamsburg διαθέτει τέσσερις ταβέρνες στην ιστορική περιοχή, το καθένα από τα οποία προσφέρει μοναδικά μενού του 18ου αιώνα που σερβίρονται σε αυθεντικό αποικιακό περιβάλλον.


Κατά την επίσκεψή σας στο Williamsburg, φροντίστε να επισκεφθείτε την πόλη των Χριστουγέννων στους κήπους Busch. Το πάρκο ψυχαγωγίας μετατρέπεται σε μια χώρα των θαυμάτων των Χριστουγέννων, συνδυάζοντας μια μαγευτική εμπειρία διακοπών με μοναδικές ευκαιρίες για ψώνια και φαγητό, ολοκαίνουργιες παραστάσεις διακοπών και ένα θεαματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωτίζει το φως.