Χριστούγεννα 2017 στους κήπους Busch

Χριστουγεννιάτικη πόλη Williamsburg Busch Gardens

Χριστουγεννιάτικη Πόλη: Μια Γιορτή Busch Gardens μετατρέπει το πάρκο ψυχαγωγίας Williamsburg, Virginia σε μια περιοχή των Χριστουγέννων, συνδυάζοντας μια μαγευτική εμπειρία διακοπών με μοναδικές ευκαιρίες για ψώνια και φαγητό, εκδηλώσεις διακοπών και ένα θεαματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτός είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να απολαύσετε την περίοδο των διακοπών με όλη την οικογένεια. Φροντίστε να ντύσετε για τον καιρό και να φορέσετε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα.

Στο πνεύμα της παράδοσης αυτής της περιόδου διακοπών, οι επισκέπτες καλούνται να φέρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι στο πάρκο 24 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου. Όλες οι δωρεές παιχνιδιών υποστηρίζουν το κεφάλαιο Hampton Roads Toys για τους Τόους, έτσι ώστε οι τοπικές οικογένειες να έχουν δώρα για να ξεδιπλώσουν την ημέρα των Χριστουγέννων .

Δείτε φωτογραφίες της πόλης των Χριστουγέννων στους κήπους Busch

Ημερομηνίες και ώρες

24 Νοεμβρίου 2017 - 1η Ιανουαρίου 2018. Κλειστά την Ημέρα των Χριστουγέννων. Ανοιχτό από τις 2 έως τις 9 το βράδυ Ανοίξτε μέχρι τις 22 το βράδυ τα Σάββατα, τις Κυριακές και την εβδομάδα των διακοπών. Μερικά τμήματα του πάρκου θα παραμείνουν κλειστά για την εποχή, ενώ μερικά βόλτες και αξιοθέατα εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες.

Μια χριστουγεννιάτικη φεστιβάλ χριστουγεννιάτικων δέντρων θα ανοίξει τη σεζόν στις 24 Νοεμβρίου. Η τελετή φωτισμού γιορτάζει την άφιξη της περιόδου των διακοπών και θα κορυφωθεί με το συγχρονισμένο φωτισμό των οκτώ εκατομμυρίων Χριστουγεννιάτικων φανών του πάρκου.

Χαρακτηριστικά της πόλης των Χριστουγέννων στους κήπους Busch

Αδεια

$ 35 ανά άτομο ηλικίας 3 ετών και άνω
Παιδιά ηλικίας 2 ετών και κάτω είναι δωρεάν
Ο χώρος στάθμευσης είναι 15 $ ανά όχημα
Οι επισκέπτες με ενεργούς Busch Gardens περνούν εξοικονομούν 50 τοις εκατό, καθώς και δωρεάν χώρο στάθμευσης και εκπτώσεις στο πάρκο.

Τοποθεσία

Busch Gardens Williamsburg . - Πάρτε το Διεθνές 64 δυτικά έως το Exit 243A. Το πάρκο ψυχαγωγίας βρίσκεται τρία μίλια ανατολικά του Colonial Williamsburg της Βιρτζίνια, περίπου 150 μίλια από την Ουάσιγκτον, DC

Το Busch Gardens είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας ευρωπαϊκής κληρονομιάς 100 στρεμμάτων με γοητεία του 17ου αιώνα και πάνω από 50 βόλτες και αξιοθέατα.

Το πάρκο βρίσκεται στο ιστορικό τρίγωνο της Βιρτζίνια που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα, όπως ιστορικά αξιοθέατα, πάρκα ψυχαγωγίας, ψώνια, καλό φαγητό και πολλά άλλα.

Δικτυακός τόπος: seaworldparks.com/en/christmastown-williamsburg