Εκθεσιακό κέντρο Dulles: Συνεδριακό κέντρο στο Chantilly, VA

Όλοι για το χώρο εκδηλώσεων της Βόρειας Βιργινίας

Το Dulles Expo Center είναι ο τρίτος μεγαλύτερος συνεδριακός χώρος στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσινγκτον και ο μεγαλύτερος στην Βόρεια Βιρτζίνια. Βρίσκεται στο Chantilly, μόλις έξι μίλια νότια από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Dulles, το συνεδριακό κέντρο προσφέρει 240.000 τετραγωνικά πόδια εκθεσιακού χώρου για εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις. Μια πρόσφατη επέκταση περιλαμβάνει μια νέα είσοδο, ενσωματωμένο box office, νέο ενεργειακό αποδοτικό φωτισμό, αναβαθμίσεις τουαλέτας και 275 επιπλέον θέσεις στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο Holiday Inn Select Hotel, που αποτελείται από 233 δωμάτια, βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου και το Steven F. Udvar-Hazy Center, το Virginia Smithsnonian National Air and Space Museum απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα.

Τοποθεσία

4368 Chantilly Shopping Centre, Chantilly, VA 20151. Το Dulles Expo Centre βρίσκεται στην καρδιά του High-tech διάδρομο της Βόρειας Βιρτζίνιας, στη διαδρομή 28, μεταξύ I-66 και Dulles Toll Road. Το Dulles Expo Centre απέχει 6 μίλια νότια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles και μόλις 26 χλμ. Από την Ουάσιγκτον, DC

Οδηγίες από I-66: Πάρτε I-66 West για να βγείτε από το 53B, Route 28 North (Αεροδρόμιο Dulles), Ακολουθήστε τη διαδρομή 28 για 3 μίλια, Έξοδος στο Willard Road, Πάρτε το πρώτο αριστερά στο εμπορικό κέντρο Chantilly, Ακολουθήστε τις πινακίδες για Dulles Expo & Συνεδριακό Κέντρο.

Σας προτείνονται μεγάλος αριθμός ανέσεων, όπως na.Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης (Dulles Road Road) αριστερά στο εμπορικό κέντρο Chantilly, ακολουθήστε τις πινακίδες για το Dulles Expo & Conference Centre.

Ετήσια γεγονότα

Δεκάδες δημόσια εκθέματα και ετήσιες εκδηλώσεις διοργανώνονται στο Dulles Expo Center. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή.

Για ενημερωμένο πρόγραμμα γεγονότων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.dullesexpo.com.