Τι να περιμένετε όταν στρατοπεδεύετε στη Φλώριδα

Από τον καιρό σε σφάλματα, Εδώ είναι τι να περιμένετε

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Φλώριδα είναι ένας παράδεισος κατασκήνωσης. Παρόλα αυτά, ενώ το ήπιο κλίμα του Κράτους του Ήλιου επιτρέπει την καμπίνα όλο το χρόνο και σχεδόν απεριόριστες υπαίθριες δραστηριότητες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού σχεδιάσετε να σκαρφαλώσετε τη σκηνή σας ή να συνδέσετε τον RV σε ένα campground της Φλόριντα.

Κανόνες του δρόμου

Πρώτα απ 'όλα, εάν ταξιδεύετε στη Φλώριδα για τις διακοπές σας στην κατασκήνωση, πρέπει να γνωρίζετε τους νόμους της Φλόριντα σχετικά με την κυκλοφορία.

Το ένα είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο για εκείνους που τραβούν ρυμουλκούμενα κάμπινγκ ή πέμπτες ρόδες

Ψάξτε για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σε αυτόν τον Οδηγό Οδήγησης Φλόριντα

Bugs και Critters

Οι άνθρωποι μπορούν να πουν: "Οι τρομοκίνες είναι οι τρόποι να τροφοδοτούν τα κουνούπια τη φύση", αλλά τα κουνούπια σίγουρα δεν είναι θέμα γέλιου.

Μεταφέρουν ασθένειες - εγκεφαλίτιδα, ελονοσία, ιό του Δυτικού Νείλου - και προκαλούν καρδιακά σκουλήκια στους σκύλους σας. Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε να χτυπάτε; Οτιδήποτε και όλα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των συμβουλών:

Άλλα ενοχλητικά έντομα που μπορεί να σας «σφάλψουν» κατά τη διάρκεια των ταξιαρχιών σας στην Φλόριντα είναι τα μυρμήγκια, τα μύτη των ψαριών και οι σφήκες. Για να ανακουφίσετε τα αναπόφευκτα τσιμπήματα που θα πάρετε, είναι καλό να έχετε κάποιο είδος κρέμας υδροκορτιζόνης "αντι-κνησμού" στο χέρι στο κιτ πρώτων βοηθειών σας. Φορέστε ένα EpiPen αν είστε αλλεργικοί σε τσιμπήματα και τσιμπήματα εντόμων και γνωρίζετε πώς να επικοινωνήσετε με το ιατρικό προσωπικό αν χρειαστεί.

Οι τύποι άγριας ζωής που μπορεί να συναντήσετε κατά τη διάρκεια κάμπινγκ στη Φλόριντα θα εξαρτηθούν από την περιοχή της Φλώριδας, την εποχή του χρόνου και από το πόσο μακριά θα βρίσκεστε στον τόπο κατασκηνώσεώς σας. Ενώ κάμπινγκ στη Φλόριντα μπορεί να δείτε ρακούν, κουνέλια, σκίουροι, φίδια, χελώνες, αλεπούδες, skunks, αλιγάτορες και armadillos. Οι Ppanthers και άλλες μεγάλες γάτες περνούν επίσης από τα δάση της Φλώριδας και μερικά μη-ιθαγενή είδη βρίσκονται στη Σκωτία στη Φλόριντα αυτές τις μέρες - ιγκουάνα και βιρμανικές πύθωνες. Αυτά τα ανατριχιαστικά critters είναι κατά κύριο λόγο ένα πρόβλημα στη Νότια Φλόριντα.

Αξίζει να τονιστεί ότι παρόλο που πολλά από αυτά τα πλάσματα είναι χαριτωμένα, εξακολουθούν να είναι άγρια ​​ζώα και πρέπει να μείνουν μόνοι.

Είναι συνετό να γνωρίζουμε ποια δηλητηριώδη φίδια κατοικούν στη Φλόριντα.

Άδειες αλιείας

Την 1η Αυγούστου 2009 τέθηκε σε ισχύ η νέα απαίτηση άδειας αλιείας στην ακτή της Φλόριντα. Οι κάτοικοι της Φλώριδας (εκτός από αυτούς ηλικίας άνω των 65 ετών και ηλικίας κάτω των 16 ετών) που αλιεύουν σε αλμυρό νερό από την ακτή ή δομή που έχει τοποθετηθεί στην ακτή πρέπει να διαθέτουν άδεια αλιείας ακτογραμμής 9 δολ.

Η νέα άδεια αλιείας ακτογραμμής δεν είναι διαθέσιμη για μη κατοίκους. Οι κανονικές άδειες αλιείας αλμυρού νερού μη κατοίκων είναι $ 17 για τρεις ημέρες, $ 30 για επτά ημέρες ή $ 47 για ένα έτος, ανεξάρτητα από το εάν ψαρεύετε από την ακτή ή ένα σκάφος.

Οι χρεώσεις διαχείρισης ισχύουν όταν η άδεια προέρχεται από τους αντιπροσώπους πωλήσεων είναι 50 μονάδες ανά άδεια. $ 2.25 συν το 2,5 τοις εκατό της συνολικής πώλησης, όταν αγοράζονται στο Διαδίκτυο? και, $ 3.25 συν 2,5 τοις εκατό της συνολικής πώλησης, όταν αγοράζονται μέσω τηλεφώνου.

Άλλες εξαιρέσεις ισχύουν για όσους τυγχάνουν προσωρινής ταμειακής βοήθειας, σφραγίδες τροφίμων ή Medicaid, κάτοικοι ηλικίας 65 ετών και άνω και παιδιά κάτω των 16 ετών μπορούν να ψαρεύουν χωρίς άδεια. Το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό μπορεί να αλιεύει χωρίς άδεια, ενώ το σπίτι είναι σε άδεια στη Φλώριδα. Οι αδειοδοτημένες αποβάθρες αλιείας διαθέτουν άδειες που καλύπτουν όλους όσους αλιεύουν από αυτά.

Η νέα απαίτηση της άδειας αλιείας ακτογραμμής επιτρέπει στους κατοίκους της Φλώριδας να απολαύσουν μια πιο ακριβή απαίτηση ομοσπονδιακής καταχώρισης που θα τεθεί σε ισχύ το 2011. Για περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη νέα άδεια αλιείας ακτογραμμής επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.myfwc.com.

Καιρός

Σύμφωνα με συγγραφέα και χιούμορ, Dave Barry, "Βρέχει πάντα στις σκηνές. Καταιγίδες θα ταξιδέψουν χιλιάδες μίλια, έναντι των επικρατούντων ανέμων για την ευκαιρία να βροχή σε μια σκηνή." Στη Φλόριντα ο καιρός είναι συχνά απρόβλεπτος, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Παρόλο που είναι χρήσιμο να ελέγχετε εκ των προτέρων τις προβλέψεις καιρικών συνθηκών, κάποιες φορές οι κρατήσεις για κάμπινγκ πρέπει να γίνουν μέχρι στιγμής εκ των προτέρων, ώστε απλά να λάβετε την ευκαιρία για τον καιρό. Βοηθάει να γνωρίζετε τα καιρικά φαινόμενα της Φλόριντα, ώστε να μπορείτε να "δοκιμάσετε" για να αποφύγετε τον κακό καιρό, γι 'αυτό θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές: