Το PGA Golf Club έχει το μάθημα που έχετε βαρεθεί για να παίξετε

Σίγουρα δεν ξέρατε για αυτό το μέρος. Είναι αλήθεια ότι το PGA Golf Club είναι ένας γκολφ του θέρετρου που ίσως δεν ξέρει, αλλά αυτό που σίγουρα πρέπει να είναι στο ραντάρ ταξιδιού τους. Ειδικά όταν εξετάζετε το γεγονός ότι τα θέρετρα δεν διαθέτουν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στη Φλόριντα και ότι μετά από μια σειρά ανακαινίσεων που έχουν το θέρετρο της νότιας Φλόριντα στο καλύτερο σχήμα ποτέ. Προσθέστε ότι είναι ένα από τα λίγα θέρετρα της χώρας που μπορούν να διεκδικήσουν δύο από τα μαθήματά τους σε αρκετούς εθνικούς καταλόγους "καλύτερων" και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί ο PGA Golf Club είναι "πρέπει να επισκεφθείτε" αυτήν την επερχόμενη πτώση ή το χειμώνα.

Ουάου! Έτσι, όταν λέω ότι το "PGA Golf Club έχει την πορεία που έχεις βαρεθεί για να παίξεις", το εννοώ.

Ξεκινήστε με το εικονικό μάθημα Dye Golf της PGA Golf Club, το οποίο αναμένεται να ανοίξει ξανά στα τέλη Νοεμβρίου μετά από ένα πλήρες έργο αναδάσωσης. Σχεδιασμένο από τον πιο δημιουργικό αρχιτέκτονα του παιχνιδιού, το Pete Dye, η διάταξη των συνδέσμων στυλ περιλαμβάνει τώρα το Celebration Bermuda , ένα σύγχρονο στέλεχος που επαινέθηκε για την αντοχή του και την εντυπωσιακή του απόχρωση. Επιπλέον, και τα 18 χόρτα έχουν ανακατασκευαστεί με το Tifeagle, μια ποικιλία εξαιρετικής νάνος Bermuda που επαινέθηκε για τη βελτίωση των πράσινων ταχυτήτων, την ομαλή ομαλότητα και την ανώτερη διατήρηση χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, οι παίκτες του γκολφ το βάζουν στην βαφή, το μάθημα πρόκειται να κοιτάξει και να παίξει εκπληκτικό. Επίσης, προσθέτοντας στο buzz, τα πράσινα επεκτάθηκαν στα αρχικά μεγέθη τους όταν το μάθημα άνοιξε το 2000, γεγονός που θα αποκαλύψει τοποθετήσεις pin που οι παίκτες δεν έχουν δει εδώ και χρόνια (για να μην αναφέρουμε περισσότερα τετραγωνικά μέτρα για να βοηθήσετε το πράσινο-in-κανονισμού στατιστικά στοιχεία).

"Η Μητέρα Φύση παίρνει φόρο σε ένα γήπεδο του γκολφ? αυτό το ολοκληρωμένο έργο έχει διορθώσει τις αλλοιωμένες επιφάνειες λόγω των χρόνων κορυφαίας σάλτσας και με τη σειρά του αποκατέστησε τα πράσινα στο αρχικό όραμα και πρόθεση της Pete Dye ", λέει ο Dick Gray, επικεφαλής της PGA Golf Club. "Η νέα γενιά, τα γενετικά τροποποιημένα χόρτα θα μειώσουν τις ανάγκες συντήρησης, θα αυξήσουν την αποδοτικότητα της εργασίας και θα παράσχουν σταθερές επιφάνειες παιχνιδιού για τα επόμενα χρόνια".

Επιλογές γηπέδου γκολφ

Εκτός από το Dye, το PGA Golf Club φιλοξενεί τρία διαφορετικά γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης, σχεδιασμένα από τους αξιότιμους αρχιτέκτονες Tom Fazio και Jim Fazio. Το μάθημα Wanamaker είναι χαιρετισμένο ως ένα από τα πιο γραφικά σχέδια της Πολιτείας της Sunshine. Με το κλασικό Floridian flair, το αγαπημένο μάθημα υποβλήθηκε πρόσφατα σε ένα εκτεταμένο έργο αναδάσωσης και ανακαίνισης, το οποίο το θόλωσε πέντε σημεία στο Νο 16 στο περιοδικό Golfweek του 2016 "Καλύτερα μαθήματα που μπορείτε να παίξετε" από τον κατάλογο των κρατών. (Η βαφή είναι πολύ πίσω, έρχεται στο Νο. 27, αν και η θέση της θα βελτιωθεί σίγουρα μετά την βελτίωσή της).

Το Ryder Course, το οποίο πήρε το όνομά του από τον Samuel Ryder (τον ομώνυμο και ιδρυτή του Ryder Cup), παρουσιάζει μια πιο αίσθηση του Carolinas. Τροχαίοι λόφοι, μαγευτικά πανύψηλα πεύκα, και κίνδυνοι για τα νερά γκολφ usher όλων των επιπέδων δεξιοτήτων σε αξέχαστες εμπειρίες. Στρογγυλοποιώντας τα τέσσερα είναι το κοντινό γήπεδο γκολφ St. Lucie Trail. με τους μοναδικούς επισκέπτες της γεύσης της Φλόριντα αντιμετωπίζονται σε ένα αριστοτεχνικό μίγμα προκλητικών και συγχωρητικών par 3s, 4s και 5s.

Και αν αυτό ακούγεται καλό, περιμένετε μέχρι να ακούσετε τα τρέχοντα πακέτα και τις προσφορές. Σε συνεργασία με τον Golfpac, έναν αξιόπιστο προμηθευτή γκολφ, το PGA Golf Club προσφέρει αποκλειστικά πακέτα ιδανικά για όλους τους προϋπολογισμούς.

Οι διαμονές μιας έως πέντε διανυκτερεύσεων στο PGA της Αμερικανικής σημαίας είναι τώρα ένα απλό κλικ μακριά.

Το πολύ δημοφιλές "Fantastic Four στο PGA Village" προσφέρει όλα όσα έχει να προσφέρει το θέρετρο. Ξεκινώντας από 396 δολάρια ανά άτομο, περιλαμβάνει καταλύματα τριών διανυκτερεύσεων σε μια μονάδα 2 υπνοδωματίων στο Perfect Drive Vacation Rentals και τέσσερις γύρους γκολφ στο γήπεδο γκολφ του St. Lucie Trail Golf και τα μαθήματα Dye, Ryder και Wanamaker. Αυτό είναι λιγότερο από $ 100 την ημέρα για να παίξετε μαθήματα σχεδιασμένα από τα καλύτερα μυαλά του γκολφ.

Αν ψάχνετε για κάτι μικρότερο, το PGA Golf Club προσφέρει μια "Δύο νύχτες PGA Getaway" ξεκινώντας από $ 216 ανά άτομο. Αυτή η βολική διαφυγή περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις και δύο γύρους γκολφ στα μαθήματα της επιλογής σας. Και αν μια εβδομάδα ακούγεται περισσότερο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, το PGA Golf Club σας καλύπτει και εσείς. το "Perfect Drive Vacation Rentals" ξεκινά από $ 615 ανά άτομο και περιλαμβάνει πέντε διανυκτερεύσεις και πέντε γύρους γκολφ.

Με συμφωνίες όπως αυτές, το καλύτερο-μυστικό μυστικό της Φλόριντα δεν θα είναι μυστικό για πολύ καιρό.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το εκσυγχρονισμένο κλαμπ 20.000 τετραγωνικών ποδιών του PGA Golf Club. Όχι μόνο φιλοξενεί μια διασκεδαστική παμπ που σερβίρει μεγάλα χάμπουργκερ και πολλά άλλα, η "PGA Gallery" της στο χώρο του ξενοδοχείου παρουσιάζει πολλά τεχνουργήματα του γκολφ, συμπεριλαμβανομένου του πρωτότυπου Wanamaker Trophy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του PGA Village ή τηλεφωνήστε στο 800.800.GOLF (4653).