Μήνας του μέλιτος στην Κολομβία για περιπετειώδη ζευγάρια

Ένα γαμήλιο ταξίδι στην Κολομβία μπορεί να σας αναδείξει σε αποικιακή γοητεία, οικοτουρισμό, νησιωτικές περιπέτειες, ενθουσιασμό στην πόλη και πολλά άλλα σε προσιτές τιμές. Και η Κολομβία δεν απέχει πολύ από τις ΗΠΑ: Ο χρόνος πτήσεων από το Μαϊάμι είναι 2,5 ώρες, από το Χιούστον είναι 3,5 ώρες και από τη Νέα Υόρκη είναι 5,5 ώρες. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η Κολούμπια είναι στην ίδια ζώνη ώρας με τις ανατολικές ΗΠΑ, έτσι πολλά ζευγάρια νεόνυμφων δεν θα βιώσουν jetlag μετά την επίσκεψή τους.

Είναι ασφαλές? Σύμφωνα με την Προειδοποίηση Ταξιδιού της Κολομβίας του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ (παρατίθεται παρακάτω):

"Δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες επισκέπτονται με ασφάλεια την Κολομβία κάθε χρόνο για τουρισμό, επιχειρήσεις, πανεπιστημιακές σπουδές και εθελοντική εργασία. Η ασφάλεια στην Κολομβία έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών προορισμών και προορισμών επαγγελματικών ταξιδιών όπως η Μπογκοτά, η Καρθαγένη, , και το Cali. Ωστόσο, η βία που συνδέεται με τη διακίνηση ναρκωτικών εξακολουθεί να επηρεάζει ορισμένες αγροτικές και αστικές περιοχές. "

Φτάνοντας στους ωκεανούς του Ατλαντικού και του Ειρηνικού, οι παραθεριστικές εγκαταστάσεις της Κολομβίας κυμαίνονται από πόλεις και παραλίες έως νησιά έως χιονισμένα βουνά των Άνδεων. Οι παρακάτω προορισμοί στην Κολομβία της Νότιας Αμερικής είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν τα ζευγάρια που σχεδιάζουν ένα μήνα του μέλιτος ή μια ρομαντική απόδραση.