Μέσα στην Ατλάντα: Ο επικεφαλής ποδηλάτου της Ατλάντα Μπέκι Κάτς

Μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα - κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροή ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον πρώην κύριο αξιωματικό ποδηλάτου της Ατλάντα Becky Katz. Μπορεί να έχετε δει Katz ταξιδεύουν γύρω από την πόλη στο ποδήλατό της με μεγάλες floral panniers. Η Katz βοήθησε την Ατλάντα να είναι μια πόλη φιλική προς το ποδήλατο, καθώς καθοδηγεί τις αποφάσεις σχετικά με την ποδηλατική υποδομή και τον προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός επερχόμενου συστήματος ανταλλαγής ποδηλάτων.

Ένα ενεργό μέλος του Συνασπισμού ποδηλάτων της Ατλάντα, η Katz έχει μια μοναδική προοπτική στις γειτονιές της πόλης, καθώς τις βιώνει ενώ περπατά σε δύο τροχούς. Σήμερα παίρνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Katz.

Ζω μέσα ... "Adair Park - είναι ένα μικρό ποδήλατο στο κέντρο της πόλης και τις γύρω περιοχές, και κοντά στο σταθμό West End Marta. Επίσης, [έχω] καταπληκτικούς γείτονες και [αγαπώ] το πνεύμα της γενεαλογικής κοινότητας που έζησε στην SW Ατλάντα πολύ πριν μετακομίσω εδώ. Ελπίζω καθώς μεγαλώνει η πόλη ότι όλοι μπορούμε να συνεργαστούμε για να εξασφαλίσουμε ότι οι κοινότητές μας θα παραμείνουν διαφορετικές και θα διατηρήσουν την ιστορία των περιοχών ".

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Ότι πρέπει να ζήσεις στην Ατλάντα για να το καταλάβεις πραγματικά. NYC, Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ - οι άνθρωποι μπορούν να τους κατανοήσουν ακόμα και ως τουρίστες, αλλά η Ατλάντα - το αληθινό πνεύμα της Ατλάντα - εμφανίζεται αργότερα. Χρειάζεται χρόνος όπως η αληθινή αγάπη χρειάζεται χρόνο. Αλλά μια μέρα, ξυπνάς και δεν μπορείς να μη πεις, "Ουάου, Ατόλτα, το βρώ".

Μπορείτε να με βρείτε ... "Πίνετε καφέ στη μπροστινή μου βεράντα."

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "Desta, Dua, Mi Barrio και Healthful Essence. Όλα είναι προσιτά, νόστιμα και σε διάφορα μέρη της πόλης. Το φαγητό είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξερευνήσετε τις διαφορετικές γειτονιές της Ατλάντα. "

Το ρολόι χτυπά τη 5η ώρα, πίνω ... "Η μπύρα της Δευτέρας νύχτας.

Άλλα φαβορί γύρω από την Ατλάντα είναι το Κύπελλο Pimm's στο Empire State South, το Aubrey Horne στο The Bookhouse Pub και οποιοδήποτε από τα περιστρεφόμενα κοκτέιλ στο Octane-Westside. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα ... "Το W Midtown, το οποίο είναι υπέροχο. Αλλά αν έκανα σύσταση σε έναν επισκέπτη, θα έλεγα ότι θα μείνω στο Urban Oasis Bed and Breakfast στην οδό Krog. Φαίνεται καταπληκτικό. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Μάρτα λεωφορεία. Υπάρχει αυτή η περίεργη αντίληψη στην Ατλάντα ότι «η ΜΑΡΤΑ δεν πηγαίνει πουθενά», αλλά ανάμεσα στο ποδήλατό μου, το τρένο και το δίκτυο λεωφορείων, μπορώ να φτάσω οπουδήποτε στην πόλη. Δοκιμάστε το σύστημα από τους ανθρώπους! Επίσης, το Lionel Hampton Trail και το South Fork Creek Trail είναι τα αγαπημένα μου μέρη για να χαθείτε στη φύση ».

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... "Οι Βοτανικοί Κήποι της Ατλάντα. Ο προγραμματισμός και η ενσωμάτωση της τέχνης και του τοπίου φυσά το μυαλό μου. Το μονοπάτι της Ατλάντα BeltLine Eastside, το οποίο χρησιμοποιώ κυρίως ως επιβάτης, αλλά όταν επισκέπτονται φίλοι και οικογένεια, μου αρέσει να περπατάω και να είμαι τουρίστας στην πόλη μου ».

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Ποδηλασία για δουλειά, συναντήσεις και διασκέδαση. Και στις Inspire Aerial Arts! "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... "Η κυψέλη ATL για δώρα και κοσμήματα, Αντίκες Highland Row για έπιπλα και διακόσμηση, και για φαγητό, την αγορά Dekalb Farmers.