Κορυφαίες εταιρείες της Ατλάντα που εργάζονται για

Το Ατλάντα Business Chronicle απαριθμεί τις κορυφαίες εταιρείες κάθε χρόνο

Δεν είναι μυστικό ότι η Ατλάντα είναι μια ακμάζουσα επιχειρηματική πόλη. Κατατάσσεται από την ενοικίαση φορτηγών Penske ως το νούμερο 1 στον κατάλογο των Top 10 προορισμών για τους Αμερικανούς Μεταφορείς, η δυναμική θέση της Ατλάντα, η παγκόσμια τάξη πισίνα και η ευημερούσα επιχειρηματική κοινότητα αντλούν εργαζομένους από όλη τη χώρα. Ίσως είναι για την εντυπωσιακή σκηνή αγορών , βραβευμένη κουζίνα ή μια ατελείωτη λίστα δραστηριοτήτων , αλλά ίσως η μεγαλύτερη έλξη είναι οι ευκαιρίες απασχόλησης εδώ.

Ως μια από τις πόλεις του έθνους με τις περισσότερες εταιρείες Fortune 500 , η Ατλάντα διευρύνει ταχέως τον τομέα της εργασίας. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσπαθήσετε να περιορίσετε την αναζήτησή σας, ειδικά όταν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Για την ευκολία σας, έχουμε συντάξει έναν οδηγό για τα καλύτερα μέρη για να εργαστείτε στην Ατλάντα. Είτε είσαστε νέοι στην πόλη και ψάχνετε για δουλειά είτε ψάχνετε κάτι διαφορετικό, η Ατλάντα έχει δεκάδες απίστευτες εταιρείες για να εργαστείτε. Ρίξε μια ματιά:

Καλύτερες εταιρείες της Ατλάντα Business Chronicle να δουλέψουν

Κάθε χρόνο, το Atlanta Business Chronicle συνεργάζεται με τη δουλειά Dynamics για να διερευνήσει και να καθορίσει τις καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί στην Ατλάντα. Μετά τη διαλογή τους μέσω 300 περίπου εταιρειών και πάνω από 60.000 έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους εργαζομένους, κατέγραψαν μια λίστα με τις 100 πρώτες εταιρείες, οργανωμένες κατά μέγεθος: πέντε μεγάλες εταιρείες (500 ή περισσότεροι υπάλληλοι), 35 μεσαίες επιχειρήσεις (150 έως 499 εργαζόμενοι) και 60 μικρές επιχειρήσεις (149 ή λιγότεροι υπάλληλοι).

Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες σε κάθε κατηγορία:

Μεγάλο

1. Woodward Academy: Αυτό το ιδιωτικό σχολείο κοντά στην Ατλάντα σερβίρει περισσότερα από 2.700 παιδιά σε προ-k έως 12η τάξη. Η Woodward Academy είναι σχολή προετοιμασίας κολλεγίων με δύο πανεπιστημιουπόλεις.

2. Alston & Bird LLP: Είναι μια δικηγορική εταιρεία με εμπειρία σε διάφορους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη, τα οικονομικά και ο φόρος.

Βασίζεται στην Ατλάντα και το πολυώροφο κτήριο είναι ένα ξεχωριστό ορόσημο στον ορίζοντα της πόλης.

3. Ανακουφίζει την Ορθοπεδική : Το Resurgens είναι μια ορθοπεδική ιατρική κλινική με 21 διαφορετικές θέσεις στην περιοχή της Ατλάντα. Έχει ονομάσει κορυφαίο χώρο εργασίας στην Ατλάντα για επτά χρόνια στη σειρά.

4. SAP America Inc .: Η SAP Software Solutions ειδικεύεται στην τεχνολογία, το λογισμικό και τις επιχειρηματικές εφαρμογές. Η SAP έχει κερδίσει πολλά άλλα βραβεία για τον χώρο εργασίας της, όπως οι Καλύτεροι χώροι εργασίας της Fortune για την ποικιλομορφία, το βραβείο Best Places to Work Employees 'Choice, οι υψηλότερες εταιρείες πληρωμών, οι ανώτατοι διευθυντές και οι Forbes US Best Employees για πολλά χρόνια.

5. InterContinental Hotels Group : Πρόκειται για μια παγκόσμια οργάνωση με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων. Η InterContinental εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες.

Μεσαίο μέγεθος

1. Automationdirect.com: Αυτή η εταιρεία βιομηχανικού αυτοματισμού ιδρύθηκε το 1994 με έναν κατάλογο. Τώρα πωλεί online και μέσω τηλεφώνου. Ξεκίνησε με 200 προϊόντα και τώρα πουλάει δεκάδες χιλιάδες προϊόντα μάρκας και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

2. Dorsey Alston, Realtors : Αυτή η εταιρεία πολυτελών ακινήτων ιδρύθηκε το 1947 στην Ατλάντα. Αντιπροσωπεύει ιδιότητες σε Ατλάντα, Buckhead, Marietta, Roswell και άλλες κοινότητες.

Η Dorsey Alston δραστηριοποιείται επίσης στην κοινότητα και με φιλανθρωπία.

3. Υπηρεσίες παιδιατρικής θεραπείας Cobb : Η Cobb ιδρύθηκε το 1989. Σήμερα, είναι μια ομάδα φυσικοθεραπείας, επαγγελματικής θεραπείας και recruiters λόγου και γλώσσας. Αποστολή του: να συνδέσει τα λόγια, τους επαγγελματίες και φυσιοθεραπευτές και τους σχολικούς ψυχολόγους με τα σχολεία για να βοηθήσουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

4. CBC Εθνική Τράπεζα: CBC Εθνική Τράπεζα άνοιξε στην Alpharetta το 1999. Αυτή η ομάδα των στεγαστικών τραπεζών επαγγελματίες τρέχει ένα κέντρο επεξεργασίας. Είναι επίσης ενεργοί στην κοινότητα. Αυτή η τράπεζα είναι ένας δανειστής VA και FHA.

5. Wesleyan School Inc .: Πρόκειται για ένα σχολείο K-12 στο σχολείο περίπου 20 μίλια βόρεια της Ατλάντα στις Peachtree Corners. Ο Wesleyan, που ιδρύθηκε το 1963, καθοδηγείται από χριστιανικές πεποιθήσεις και αρχές.

Μικρό

1. Ανώτατο Δάνειο - Νοτιοανατολική Περιφέρεια: Αυτός ο μεσίτης στεγαστικών υποθηκών έχει κερδίσει την καλύτερη τιμή στο χώρο εργασίας πολλές φορές.

Η περιοχή περιλαμβάνει εννέα υποκαταστήματα στη Γεωργία, τη Φλώριδα και τη Βόρεια Καρολίνα. Το Supreme Lending, ο εθνικός δανειστής υποθηκών, έχει περίπου 100 υποκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

2. SEI-Atlanta, LLC: Η SEI είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που βασίζεται σε τέσσερις αξίες: αριστεία, συμμετοχή, ακεραιότητα και συνεργασία. Από τη δημιουργία του το 1992, έχει πλέον περισσότερους από 250 συμβούλους σε οκτώ γραφεία σε όλη τη χώρα. Το υποκατάστημα της Ατλάντα είναι επίσης πολύ ενεργό στην κοινότητα.

3. Terminus: Πρόκειται για μια πλατφόρμα μάρκετινγκ μεταξύ επιχειρήσεων, που βασίζεται σε λογαριασμούς, που εκτελούνται από επαγγελματίες "Terminators" στην Ατλάντα. Ονομάστηκε το ξεκίνημα του έτους το 2016. Ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη πλατφόρμα αυτού του είδους που χρησιμοποιείται για να στοχεύει εταιρείες και φορείς λήψης αποφάσεων.

4. Insight Sourcing Group: Η Insight ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής συμβουλών μπουτίκ στη Βόρεια Αμερική που εστιάζει στη στρατηγική προμήθεια και τις προμήθειες. Inc. Magazine ονόμασε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες στην Αμερική κάθε χρόνο από το 2008 και η Bault την ονόμασε την κορυφαία εταιρία παροχής συμβουλών μπουτίκ για να εργαστεί στο έθνος το 2016.

5. MemberClicks: Αυτή η εταιρεία της Ατλάντα παρέχει λύσεις λογισμικού για την απλοποίηση των τεχνολογικών αναγκών των μικρών επιχειρήσεων. Εξυπηρετεί περισσότερους από 1.600 οργανισμούς στη Βόρεια Αμερική και ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία που αφιερώνεται αποκλειστικά σε μικρά επιτελεία.