Απόκριες εκδηλώσεις στο Raleigh Durham και στο Chapel Hill

Τι να κάνετε για το Halloween στο Raleigh, το Durham και το Chapel Hill

Απόκριες διασκέδαση σε Raleigh, Durham και Chapel Hill σίγουρα δεν περιορίζεται σε όλα τα Hallows Εύα. Απόκριες εκδηλώσεις στην περιοχή Triangle της Βόρειας Καρολίνας διαρκούν όλο το μήνα. Από τα στοιχειωμένα σπίτια μέχρι τις τρομακτικές ταινίες, από τις ενδυμασίες, τις βόλτες με ποδήλατα φιλανθρωπίας μέχρι τις τρομακτικές βόλτες τρένων, υπάρχουν κόλπα και απολαύσεις για όλους. Οι κορυφαίες επιλογές για αποκριές σε Raleigh, Durham και Chapel Hill αναφέρονται παρακάτω.

14-31 Οκτωβρίου

Το Μπαλέτο Καρολίνα παρουσιάζει το Δράκουλα.

Ο Dracula είναι ο κύριος φιλοξενούμενος χορογράφος (και ο υποψήφιος για το βραβείο Tony Award® δύο φορές) το νέο μπαλέτο του Lynne Taylor-Corbett που βασίζεται στο γοτθικό μυθιστόρημα του Bram Stoker. Αυτό το "διπλό χαρακτηριστικό" αποκριών, το οποίο έχει αρχική μουσική από τον J. Mark Scearce, περιλαμβάνει επίσης το The Masque of the Red Death, ένα νέο έργο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Robert Weiss που βασίζεται στη σύντομη ιστορία του Edgar Allan Poe. Ενεργειακό Κέντρο Προόδου για τις Τέχνες Τέχνης. Ραλέι.

15-31 Οκτωβρίου

Οι κάτοικοι τριγώνου έχουν την επιλογή τους από πολλούς στοιχειωμένους λαβυρίνθους. Εδώ είναι δύο από τα πιο δημοφιλή:

Πηγαίνετε εδώ για μια μακρύτερη λίστα με λαβράκια καλαμποκιού και μπαλώματα κολοκύθας σε Raleigh, Durham και Chapel Hill.

22-24 Οκτωβρίου και 27-31 Οκτωβρίου

Το Haunted House του Durham Jaycee είναι ένα ετήσιο γεγονός που έχει διασκεδάσει και τρομάξει ανθρώπους όλων των ηλικιών για 35 χρόνια. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν για spooks και διασκέδαση. Τα εισιτήρια είναι 7 δολάρια.

Northgate Mall. Durham.

23 Οκτωβρίου

Το NC Μουσείο Ζωής και Επιστήμης σας φέρνει Spooky Σάββατο από τις 10 π.μ. - 4 μ.μ. Ειδικά προγράμματα περιλαμβάνουν Spooky Χημείας, Μάσκες, Spooky Slime, Αράχνες, βατράχια και άλλα Feeding Frenzies και πολλά άλλα. Durham.

23 και 30 Οκτωβρίου

Περπατήστε το τρένο αποκριών Express στο σιδηροδρομικό σταθμό New Hope Valley. Όλοι στο πλοίο! Ένα ταξίδι μέσα από τα δάση του Wake και Chatham County κάνει για μια τρομακτική και διασκεδαστική περιπέτεια. Περιμένετε μάγισσες, ghouls και φανταστική ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες. Οι αναχωρήσεις και στις δύο ημερομηνίες αρχίζουν στις 4 μ.μ., με το τελευταίο τρένο να αναχωρεί στις 7:45 μ.μ. Όλα τα εισιτήρια $ 9. Τα εισιτήρια προόδου απαιτούνται για το Halloween Train της New Hope Valley. Off Hwy. 64 μεταξύ Apex και Pittsboro.

23, 29 και 30 Οκτωβρίου

Το ιστορικό πάρκο Mordecai πηγαίνει έξω για Halloween. Απολαύστε μια περιπετειώδη περιήγηση τρόλεϊ στις 23, 29 και 30 Οκτωβρίου. Πάρτε την Haunted Trolley Tour στο κέντρο της πόλης Raleigh με μια ειδική στάση στο Νεκροταφείο της πόλης. Στη συνέχεια, στις 30 Οκτωβρίου, από τις 5-10 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ Απόκριες με φαγητό, μουσική, παιχνίδια και βιοτεχνίες. Ο διαγωνισμός κοστουμιών για παιδιά αρχίζει στις 6 μ.μ. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης περιηγήσεις φανάρι αργά το βράδυ για να εξερευνήσετε την παραφυσική δραστηριότητα του πάρκου. Το φεστιβάλ στις 30 Οκτωβρίου είναι δωρεάν.

Οι περιηγήσεις φανάρι είναι $ 5 και το Haunted Trolley Tour είναι $ 10. Κάντε κλικ για να εγγραφείτε για εισιτήρια στο Haunted Trolley Tour και το Late Night Lantern Tour. Ραλέι.

26-30 Οκτωβρίου

Το Amphitheatre Booth KoKa φιλοξενεί ταινίες REEL-LY SCARY για να σας φέρει στο πνεύμα αποκριών. Εδώ είναι η σύνθεση:

Οι ταινίες ξεκινούν στις 7 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι $ 3 με παιδιά κάτω των 12 ετών. Cary.

29-31 Οκτωβρίου

Το Μουσείο της πόλης Raleigh παρουσιάζει τα φαντάσματα της οδού Fayetteville. Αυτή η παραγωγή / βόλτα θα περιλαμβάνει ηθοποιοί από την Εταιρεία The Burning Coal Theatre, οι οποίοι θα σας συνοδεύσουν σε αρκετές τρομακτικές περιοχές κατά μήκος της οδού Fayetteville και γύρω από το Raleigh. Τα ακροατήρια θα συναντήσουν "μερικούς από τους πιο στοιχειωμένους (και υστερικούς) πολίτες του παρελθόντος του Raleigh.

Οι παραστάσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου ξεκινούν στις 6:30 μ.μ. Και οι Κυριακές παραστάσεις αρχίζουν στις 2 μ.μ. $ 10- $ 15 ανά άτομο. Ραλέι.

29 Οκτωβρίου

Η κοινωνία συντήρησης Chapel Hill παρουσιάζει εκδρομές στο Haunted Chapel Hill του νεκροταφείου της παλιάς πόλης του Chapel Hill. 7 μ.μ. Εισιτήρια $ 10. Chapel Hill

29 Οκτωβρίου

Αποκριάτικο Καρναβάλι 2010 του Carrboro είναι Παρασκευή 29 Οκτωβρίου από τις 6: 00-8: 30 μ.μ. στο Carrboro Town Commons.

30 Οκτωβρίου

Τώρα στο 7ο έτος της, το Habitat Halloween Bike Ride ωφελεί τον Habitat for Humanity of Durham. Απολαύστε τη γραφική θέα του Durham County καθώς οδηγείτε 17, 31, 62 ή 100 μίλια. Όλες οι διαδρομές υποστηρίζονται πλήρως και ξεκινούν και τελειώνουν στο Durham Bulls Athletic Park στο κέντρο της πόλης. Προεγκαταστήστε για μια "ghoulish" καλή στιγμή και ανταγωνίστε για την καλύτερη φορεσιά! 9 π.μ. Durham.

Μάσκαρα Άγγελοι μπάλα Τυπική ασπρόμαυρη μπάλα κοστουμιών. Καζίνο, ζωντανή μπάντα, αθόρυβη δημοπρασία, τοπικές προσωπικότητες και πολλά άλλα. Durham Hilton κοντά στο Πανεπιστήμιο Duke. 6 μ.μ. - μεσάνυχτα.

Η Συμφωνία της Βόρειας Καρολίνας αποκαλύπτει την "Απόκριες Μαγεία!" Για τα παιδιά. Τα παιδιά καλούνται να φορούν τα κοστούμια τους. Η συναυλία θα περιλαμβάνει τον Τζέι Αλέξανδρο ο οποίος είναι ένας εθνικώς αναγνωρισμένος μάγος, ο οποίος έχει εμφανιστεί στην εκπομπή Today and Good Morning America. Η μουσική θα περιλαμβάνει το "The Sorcerer's Apprentice", τις επιλογές από τον Χάρι Πότερ και πολλά άλλα. Οι συναυλίες είναι μια ώρα και προγραμματίζεται μεταξύ 11 π.μ. και 4 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι $ 20. Ενεργειακό Κέντρο Προόδου για τις Τέχνες Τέχνης. Ραλέι.

31 Οκτωβρίου

Αρχική Σελίδα Απόκριες. Οι εκδηλώσεις αποκριών του Chapel Hill του Franklin Street ήταν θρυλικές που προσελκύουν πάνω από 80.000 γλεντάκια το 2008 και κοστίζουν στην πόλη περισσότερα από $ 200.000 για την ασφάλεια και τις υπηρεσίες. Σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα μεγέθη και το κόστος του πλήθους, η πόλη εισήγαγε μέτρα για να δυσκολευτεί η μη κάτοικος να συμμετάσχει στο κόμμα. Εκτός από τα πολυάριθμα κλεισίματα των δρόμων και τον περιοριστικό χώρο στάθμευσης, τα εστιατόρια και τα μπαρ στο κέντρο της πόλης κλείνουν τις πόρτες τους στις 1 π.μ. Και χρεώνουν ελάχιστη κάλυψη $ 5 για τους προστάτες που δεν παρακολουθούν ιδιωτική εκδήλωση. Chapel Hill.