Βοήθεια αυτοκινήτου για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στη Minneapolis και το St. Paul

Ο νόμος στη Μινεσότα αλλάζει την 1η Ιουλίου και μετά την ημερομηνία αυτή τα παιδιά ηλικίας κάτω των 8 ετών και κάτω από το ύψος των 4'9 πρέπει να οδηγούν σε κάθισμα αυτοκινήτου ή σε αναρτημένο κάθισμα Οι περισσότερες οργανώσεις για την ασφάλεια των παιδιών συμφωνούν ότι σε ένα ατύχημα ένα μικρό παιδί η χρήση ενός ενισχυτικού καθίσματος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αποφευχθεί σοβαρός τραυματισμός από τη χρήση ζώνης ασφαλείας για ενήλικες μόνο.

Η αγορά καθισμάτων αυτοκινήτων είναι σημαντική δαπάνη για πολλές οικογένειες, αλλά επειδή τα ατυχήματα αυτοκινήτων αποτελούν κύρια αιτία θανάτου και σοβαρών τραυματισμών μεταξύ των μικρών παιδιών, οι οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης στις Twin Cities έχουν προγράμματα για να παρέχουν οικογένειες χαμηλού εισοδήματος δωρεάν ή μειωμένες θέσεις και τα καθίσματα ενίσχυσης.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, ορισμένα κέντρα φροντίδας για εγκυμοσύνη, όπως το κέντρο Total Life Care με κέντρα σε όλη τη Μινεσότα και το Ουισκόνσιν, βοηθούν τις νέες και τις μέλλουσες μητέρες με καθίσματα αυτοκινήτων και άλλα προμήθειες και εξοπλισμό για βρέφη.

Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα επικεντρώνονται στα ακριβότερα καθίσματα αυτοκινήτων για βρέφη και μικρά παιδιά. Το μόνο που παρέχει καθίσματα ενίσχυσης είναι το πρόγραμμα καθισμάτων αυτοκινήτου του Metropolitan Health Plan, το οποίο παρέχει καθίσματα αυτοκινήτων και βοηθητικά καθίσματα για παιδιά έως οκτώ ετών. Ο συντονιστής καθίσματος αυτοκινήτων τους μπορεί να φτάσει στο 1-800-500-8635.

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για βοήθεια από κάποιο από αυτά τα προγράμματα, ποια είναι η καλύτερη έδρα που μπορείτε να αγοράσετε;

Τα καθίσματα ενίσχυσης είναι λιγότερο ακριβά από τα καθίσματα για βρέφη και μικρά παιδιά, ενώ πολλά μοντέλα κοστίζουν κάτω από 30 δολάρια. Αναζητώντας το φθηνότερο κάθισμα αναβάθμισης στην αγορά, βρήκα αυτό το αναβαθμιζόμενο κάθισμα από την Cosco που κοστίζει 16 δολάρια στο Walmart, διαθέσιμο επίσης για $ 16,09 στο Target.