Τι να κάνετε σε μια βροχερή μέρα στη Minneapolis / St. Παύλος

Μην αφήσετε λίγη βροχή να σας κρατήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες (που δεν αφορούν όλα τα ψώνια) για να σας κρατήσει απασχολημένους σε εσωτερικούς χώρους. Ακολουθούν μερικές ιδέες.

Πάμε για μπόουλινγκ

Τα σοκάκια μπόουλινγκ είναι ανοιχτά όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Memory Lanes και Bryant Lake Bowl, όπου οι hipsters και Big Lebowski οπαδοί πηγαίνουν, και τα μέρη της γειτονιάς όπως το κέντρο μπόουλινγκ Ranham (το οποίο πρέπει να είναι νικητής για το καλύτερο φτηνό μπόουλινγκ) έχουν μια ορισμένη γοητεία.

Ως μπόνους, ο Ranham βρίσκεται επίσης στο υπόγειο του ίδιου κτηρίου με το The Nook Bar με το καλύτερο burger Juicy Lucy στο St Paul.

Ελέγξτε ένα μουσείο ή μια γκαλερί

Το Ινστιτούτο Τέχνης της Μινεάπολις είναι τεράστιο, ελεύθερο, ειρηνικό και σχεδόν συντριπτικό με τον αριθμό και την ποικιλία των αρχαίων και σύγχρονων έργων τέχνης και αντικειμένων κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο. Για τους γονείς με παιδιά, υπάρχει επίσης ένα μικρό δωμάτιο παιχνιδιού και τσάντες του χώρου για να τρέξει γύρω, ακόμη και αν το μικρό σας είναι ακόμα λίγο πολύ μικρό για να εκτιμήσετε πραγματικά την τέχνη.

Ή, πώς να επισκεφθείτε το κλωστοϋφαντουργικό κέντρο στη Μινεάπολη; Δεν υπάρχουν ασήμαντες φυτικές εκτυπώσεις εδώ. Με γκαλερί όλων των ειδών τις κλωστοϋφαντουργικές τέχνες, μπορείτε να θαυμάσετε τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα ή να εμπνευστείτε για το επόμενο σκάφος σας.

Το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα είναι ένας κλασικός προορισμός για βροχερές μέρες και ως εκ τούτου παίρνει απασχολημένος σε κακές καιρικές ημέρες. Η είσοδος είναι ακριβό στα 9,50 δολάρια ανά άτομο πάνω από 1, αλλά η ιδιότητα μέλους είναι εξαιρετική αξία.

Τα $ 95 παίρνουν ολόκληρη την οικογένειά σας για ένα χρόνο και εάν είστε μέσα ή κοντά στον Άγιο Παύλο και έχετε μικρά παιδιά, σίγουρα θα πάρετε πολλές φορές την αξία των χρημάτων σας.

Το Μουσείο Bell της Φυσικής Ιστορίας είναι ένα άλλο αγαπημένο για τα μικρά παιδιά. Η αίθουσα αφής και αίσθησης μπορεί να κρατήσει τους περισσότερους μικρούς διασκέδαση για ώρες, παρέχοντας μαμά ή ο μπαμπάς δεν φοβούνται αράχνες, φίδια, και τα άλλα ανατριχιαστικά crawlies που ζουν εκεί, επίσης.

(Σημειώστε ότι το Μουσείο Bell είναι σήμερα κλειστό καθώς δημιουργείται μια νέα τοποθεσία και αναμένεται να ξανανοίξει το 2018. Οι ενημερώσεις για την κατασκευή είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα τους.)

Επισκεφθείτε ένα Ωδείο ή ένα θερμοκήπιο

Η βουκολική εικόνα της πτώσης, με τις τραγανές μέρες και τα κόκκινα φύλλα, δεν είναι πραγματικά αναγκαία κασκόλ και ζεστό μηλίτη μηλίτη; Δυστυχώς η βροχή χτυπά τα όμορφα φύλλα από τα δέντρα και τα μετατρέπει σε χωνευτήρι που γεμίζει με υδρορροές που πρέπει να γκρεμιστούν και να πάρουν.

Μπορείτε να δείτε πολλά ελκυστικά φυτά που κάποιος άλλος καθαρίζει μετά από όταν ρίχνουν στο Marjorie McNeely Conservatory στο Como Park. Το κτίριο από χάλυβα και γυαλί είναι όμορφο και η βροχή ακούγεται καταπληκτικά στο γυαλί, καθιστώντας το ακόμη πιο τροπικό δάσος.

Στη Μινεάπολη, το θερμοκήπιο του Κήπου Γλυπτικής Minneapolis είναι μικρότερο από το θερμοκήπιο στο πάρκο Como, αλλά εξίσου τροπικό, επίσης δωρεάν, και διαθέτει ένα γιγάντιο γυάλινο ψάρι σχεδιασμένο από τον Frank Gehry. Μπορείτε σχεδόν να δείτε μερικά από τα υπαίθρια έργα τέχνης στον Κήπο Γλυπτικής από το θερμοκήπιο, αλλά πραγματικά πρέπει να πάτε και να πετάξετε στη λάσπη για να δείτε τα περισσότερα από αυτά. Το Walker Art Center απέναντι από το δρόμο είναι ένα πολύ καλύτερο στοίχημα για τέχνη όταν βρέχει.

Πάρτε κάποιες εικόνες ούτως ή άλλως

Και οι δύο χώροι είναι εξαιρετικοί χώροι για φωτογράφους.

Δεν έχει σημασία αν έχετε μια φωτογραφική μηχανή SLR ή ένα μοντέλο point-and-shoot. Η βροχή, ειδικά σε συνδυασμό με το φως που παίρνουμε το φθινόπωρο, μπορεί να κάνει για δραματικές φωτογραφίες. Οι προβληματισμοί από γυαλιστερά κτίρια και το νερό και οι εικόνες του ουρανού και των σύννεφων θα πρέπει να σας εμπνεύσουν.

Το κέντρο της πόλης Minneapolis , με τους ασήμιους ουρανοξύστες και το μπλε Guthrie Theatre, τις λίμνες και τον ποταμό Μισισιπή είναι προφανείς υποψήφιοι, αλλά αν υπάρχει κάποιο από αυτά τα φύλλα πτώσης αριστερά, κοιτάζει την πιο έντονη μετά τη βροχή και φωτογράφηση υπαίθριων αθλητικών εκδηλώσεων οι αθλητές φαίνονται ακόμη πιο ηρωικοί, είτε έχετε εισιτήρια για να δείτε τα Gophers στο TCF Bank Stadium είτε το αθλητικό αστέρι είναι το παιδί σας στο παιχνίδι ποδοσφαίρου το Σάββατο πρωί στο τοπικό πάρκο.

Περιπλανηθείτε γύρω από την παγκόσμια αγορά του Midtown

Είναι πάντα διασκεδαστικό να περιηγηθείτε μόνοι σας ή να φέρετε την οικογένειά σας εδώ με όλα τα ενδιαφέροντα καταστήματα και εστιατόρια.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι ένα ωραίο μέρος για να φέρετε τα παιδιά και να απολαύσετε την περιοχή παιχνιδιού της αγοράς. Ξεκινώντας από αυτή την Τετάρτη, το Midtown Global Market διοργανώνει το πρωί της Τετάρτης Wee Τετάρτη το πρωί από τις 10 π.μ. έως τις 13:00 με ψυχαγωγία, βιοτεχνίες και δραστηριότητες, καθώς και ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά ενήλικου γεύματος σε συμμετέχοντα εστιατόρια.

Πάρτε τα παιδιά σε ένα κατάστημα παιχνιδιών

Τα τοπικά καταστήματα παιχνιδιών συχνά καλωσορίζουν τα παιδιά με εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο κατάστημα, με την ελπίδα ότι τα παιδιά θα αρνηθούν να φύγουν χωρίς κάποιο νέο παιχνίδι. Το Creative Kidstuff, η τοπική αλυσίδα, έχει πολλά καταστήματα και ένα γεμάτο ημερολόγιο εκδηλώσεων σε κάθε μία.

Κάθε μέρα της εβδομάδας, το κατάστημα Treo Choo Choo Bob στο St. Paul έχει έξι τραπέζια του Thomas the Train και ευχαρίστως καλωσορίζει όλους όσους θέλουν να παίξουν μαζί τους. Ως μπόνους, είναι σχεδόν δίπλα στο παγωτό της Izzy.

Πάρτε μια καφεΐνη λάκτισμα

Καφετέριες μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα, και αν έχετε μικρά, υπάρχουν καταστήματα με playrooms για να κρατήσει τα παιδιά διασκεδάσει. Οι Κυρίαρχοι Λόγοι στη Μινεάπολη και το Τρένο Java στο St. Paul είναι δύο αγαπημένα με τους ντόπιους γονείς.

Φάτε Φο

Ένα μπολ pho, με ατμό ζεστό ζωμό γεμάτο με πικάντικα βότανα και καρυκεύματα, κρέας ή wontons, και πλήρωση noodles, είναι ίσως το καλύτερο φαγητό άνεση για μια βροχερή μέρα υπάρχει. Το Trieu Chau είναι ένα από τα πολλά εστιατόρια του Βιετνάμ στο δυτικό άκρο της πανεπιστημιακής λεωφόρου στο St. Paul. Το Trieu Chau σερβίρει ένα υπέροχο (σε μέγεθος και γεύση) μπολ pho (και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα) για μια φτηνή τιμή και με φιλική εξυπηρέτηση. 500 University Avenue στο St. Paul.