Το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα, ο Άγιος Παύλος

Το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα είναι ένα θαυμάσιο μυστηριώδες μουσείο στο κέντρο του Αγίου Παύλου αφιερωμένο στην ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών.

Είναι ένα μεγάλο μουσείο με πολλά να δείτε και να κάνετε: υπάρχουν αρκετές μόνιμες γκαλερί στο Παιδικό Μουσείο Μινεσότα και μία ή δύο εκδρομές που ταξιδεύουν.

Το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα διαφημίζει κατάλληλα για 6 μήνες έως 10 χρόνια, αλλά είναι σπάνιο να δει κανείς πάνω από 7 εδώ.

Τα μη μωρά που δεν έχουν ακόμα ανιχνεύσει δεν θα έχουν πολλά να εκτιμήσουν.

Όμως, μόλις τα μωρά μπορούν να σέρνουν ή να κυλούν, θα απολαύσουν το δωμάτιο Habitot , με τα πατώματα, τα μεγάλα παιδιά και τις νέες υφές, τα αξιοθέατα και τους ήχους που θα εξερευνήσουν.

Τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα λατρέψουν την εξερεύνηση, την αναρρίχηση και τη σκάλισή τους στα τεράστια Γήπεδα Anthill. Υπάρχουν ανατριχιαστικές crawlies για να συναντήσετε και ένα ρεύμα για να βουτήξετε και εδώ.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα μεγαλύτερα παιδιά θα αγαπήσουν τη γκαλερί WORLD WORKS, η οποία έχει πολλές ευκαιρίες να κάνει ένα χάος με νερό και φυσαλίδες, και να τσακίσει χαρτί. Υπάρχει επίσης ένα μικροσκοπικό εργοστάσιο μπλοκ, που συνήθως προεδρεύεται από έναν μινιατούρα εργοδηγό (ή forewoman) που καθοδηγεί όλα τα άλλα παιδιά για το πού ακριβώς θέλει τα μπλοκ.

Η γκαλερί μας είναι μια γειτονιά μικρού μεγέθους, με μίνι εκδόσεις σούπερ μάρκετ, λεωφορείο Metro Transit , ταχυδρομείο και χειρουργική επέμβαση γιατρού για να παίζουν "ενήλικες"

Στην οροφή βρίσκεται το ArtPark , ανοιχτό εποχιακά. Ένα sandbox, νερό για να παίξετε, δραστηριότητες τέχνης, λουλούδια και αιολικά παιχνίδια μπορείτε να απολαύσετε στην ύπαιθρο.

Όλα είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το παιδί. Σχεδόν τα πάντα μπορούν να προσεγγιστούν από μικρά παιδιά, υπάρχουν λίγες αιχμηρές άκρες, όπως το μουσείο θα μπορούσε να διαχειριστεί, και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να αναρριχηθούν, να πιέσουν, να τραβήξουν, να σέρνουν, να πηδούν, να δημιουργήσουν και να πειραματιστούν με τα πάντα.

Ακριβώς σε περίπτωση που δεν ήταν αρκετά διασκεδαστικό, κάθε μέρα υπάρχουν αρκετά γεγονότα, όπως όπου ένα φορτίο ενεργών παιχνιδιών βγαίνει σε ένα δωμάτιο με οδηγίες να πηγαίνουν άγρια, τέχνες και βιοτεχνίες, ζωγραφική προσώπου, ιστορίες και ζωντανά ζώα.

Δεν είναι περίεργο ότι η είσοδος είναι γεμάτη από παιδιά που πηδούν με ενθουσιασμό για να μπουν μέσα και οι γονείς σέρνουν τα παιδιά τους για να κάνουν τα ασήμαντα πράγματα όπως το φαγητό, το υπνάκο ή το σπίτι επειδή το μουσείο κλείνει.

Συμβουλές για να επισκεφθείτε το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα

Το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα
10 Δυτική έβδομη οδός
St. Paul, MN 55102
Τηλέφωνο 651-225-6000