Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Panama City Beach σε έναν προϋπολογισμό

Καλώς ήλθατε στην παραλία του Παναμά

Πριν εξετάσετε πώς να επισκεφθείτε το Panama City Beach ως προορισμό διακοπών στη Φλώριδα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε πώς να προσθέσετε αξία στην επίσκεψή σας. Αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι είναι τόσο οικονομικό όσο και πολύτιμο. Οι πληροφορίες εδώ έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψής σας, να πληρώσετε για τα καλύτερα καταλύματα και να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας για να κάνετε πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι αξέχαστο χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Για περίπου έξι εβδομάδες αργά το χειμώνα και νωρίς την άνοιξη, η Panama City Beach είναι το επίκεντρο των επισκεπτών της άνοιξης. Αλλά θα ήταν άδικο να βλέπετε αυτήν την περιοχή ως απλά μια πόλη πάρτι άνοιξη διακοπή. Σε άλλες εποχές του χρόνου, είναι ήσυχο και οικογενειακό. Οι χειμερινοί μήνες μπορεί να είναι απόλυτα ψυχρός, με τις θερμοκρασίες στα 30 τα βράδια και τα κρύα, απογευματινά απογεύματα που δεν θα συναρπάσουν παραθεριστές. Λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένα αξιοθέατα και επιχειρήσεις κλείνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να ανανεώσετε για τους πολυάσχολους μήνες που έρχονται. Ανάμεσα στις καλύτερες εποχές είναι από το τέλος της περιόδου άνοιξης (μέσα Απριλίου) έως ότου φτάσουν τα πλήθη του καλοκαιριού τον Ιούνιο. Η πτώση είναι μια άλλη μεγάλη ευκαιρία. Θα βρείτε ζεστό καιρό και λιγότερη κίνηση.

Που να μείνω

Τα καταλύματα δίπλα στην παραλία τείνουν να είναι πολύ πιο προσιτά από ό, τι σε πολλούς άλλους προορισμούς θέρετρο, αλλά εξακολουθεί να πληρώνει για να ψωνίσει προσεκτικά όχι μόνο για την καλύτερη προσφορά, αλλά την καλύτερη θέση.

Καθώς ψωνίζετε για δωμάτια ξενοδοχείων, μην ξεχάσετε να εξετάσετε τα ενοίκια διακοπών από τον ιδιοκτήτη, ειδικά αν σκοπεύετε να περάσετε περισσότερες από 1-2 ημέρες. Συνήθως είναι δυνατόν να διαπραγματευτείτε εβδομαδιαίες τιμές, οι οποίες μπορούν να έρθουν σε τιμές ανταγωνιστικές με την παραμονή του ξενοδοχείου.

Μεταξύ των μεγαλύτερων θέσεων είναι το Laketown Wharf, το οποίο παρέχει μια τοποθεσία σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον ωκεανό και την υπέροχη θέα της περιοχής.

Με μια πρώτη ματιά, τόπους όπως αυτό δεν φαίνονται να είναι ιδιόκτητες προϋπολογισμού. Η κορυφαία τιμή για μια μονάδα (κατά τη διάρκεια του Μαρτίου) μπορεί να προσεγγίσει ή να ξεπεράσει τα $ 300 / νύχτα, αλλά μερικά από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν εύκολα δύο μεσαίες οικογένειες, το κόστος. Θυμηθείτε, ακόμα και στα $ 150 / νύχτα ανά οικογένεια, κερδίζετε τα πλεονεκτήματα μιας θέσης στην παραλία και μια κουζίνα στην οποία μπορείτε να προετοιμάσετε οικονομικά γεύματα. Σε χαμηλή περίοδο, είναι δυνατό να κάνετε κράτηση αυτού του είδους διαμονής στην παραλία του Panama City για λιγότερο από $ 100 / νύχτα.

Οι αναζητήσεις Airbnb μπορούν να εμφανιστούν σε ευκαιρίες αγοράς. Μια αναζήτηση για ιδιότητες κάτω από $ 70 / νύχτα έδειξε 125 ιδιότητες. Αν και τα αποτελέσματά σας θα ποικίλουν, είναι αρκετά εύκολο να βρείτε εδώ μια ποικιλία από οικονομικά προσιτές τιμές.

Τριγυρίζω

Εκτός αν θα ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας στην παραλία, ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, τα οποία είναι κατανεμημένα κατά μήκος της ακτής Bay County. Το Baytown Trolley διαθέτει πολλές διαδρομές στην περιοχή. Θα κοστίσει $ 1,50 για βόλτα, αλλά ένα δελτίο ημέρας είναι διαθέσιμο για $ 4, και μηνιαία περάσματα είναι $ 35.

Μια πλήρης κουζίνα

Το Panama City Beach προσφέρει μερικά ωραία δείπνο μαζί με μερικά παράξενα φαγητά. Αυτό είναι ένα μέρος όπου εγκαταλείπουν τον αγώνα αρουραίων και ανοίγουν εστιατόρια με ονόματα όπως η αλευροδυνάμη του Andy στο 2629 Thomas Doctor και η κουζίνα του Liza, 7328 Thomas Dr Αν ψάχνετε για μια μεγάλη φιγούρα ή δύο, υπάρχουν μέρη για να απολαύσετε υψηλής ποιότητας γεύμα χωρίς να πληρώνουν τιμές μεγάλων πόλεων.

Θαλάσσια σχάρα στο 11040 Hutchison Blvd. σερβίρει μερικά θαυμάσια πιάτα με θαλασσινά, αλλά και μια τοπική φήμη για ποιοτικές μπριζόλες και σαλάτες. Οι περισσότερες τιμές συμμετοχής είναι στο εύρος $ 18- $ 30.

Μανιτάρι στο 17290 Front Beach Rd. ειδικεύεται στην πρωτογενή πλευρά και εντοπίζει τις αρχές του μέχρι το 1978. Τα γεύματα είναι $ 18- $ 35 και περιλαμβάνουν ψωμί και σαλάτα. Το εστιατόριο προσφέρει πολλαπλές προσφορές, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς τηγανητού λευκού ψαριού την Τρίτη-Παρασκευή για $ 10,95. Σημειώστε ότι είναι κλειστή τις Δευτέρες.

Το Firefly είναι ένα μεσογειακό μπιστρό στο 535 Richard Jackson Blvd. που μπορεί να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της τοπικής λίστας για ειδικές περιπτώσεις. Οι προσφορές κοστίζουν στο εύρος των $ 25- $ 40, οπότε ίσως να μην είναι η πρώτη επιλογή των ταξιδιωτών του προϋπολογισμού. Αλλά η ποιότητα περισσότερο από ό, τι ταιριάζει με τις τιμές, κάνοντας Firefly μια καλή αξία. Το αρχείο ribeye από το Firefly απεικονίζεται παραπάνω.

Ο αρχηγός του Chef Paul έχει υπηρετήσει δύο Αμερικανούς προέδρους και επιλέχθηκε να προσφέρει κουζίνα για Αμερικανούς Ολυμπιονίκες στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Περισσότερα για το Spring Break

Παρόλο που η Panama City Beach είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών άνοιξη, μεγάλο μέρος της πάρτι περιορίζεται σε τμήματα της δημόσιας παραλίας και πολλά δημοφιλή νυχτερινά κέντρα. Είναι δυνατόν να επισκεφτείτε εδώ χωρίς να αισθάνεστε σαν ένα επιπλέον σε μια φανταστική ερασιτεχνική ταινία. Η Panama City Beach έχει καταβάλει προσπάθεια να κυκλοφορήσει στην αγορά ως οικογενειακός προορισμός και είναι πιθανό να έρθετε εδώ με μικρά παιδιά και να αποφύγετε τα προβλήματα που θα μπορούσατε να συσχετίσετε με ένα βαρύ πάρτι. Μην κάνετε το λάθος να χτυπήσετε την περιοχή από τη λίστα σας επειδή φροντίζει τους φοιτητές μερικές εβδομάδες το χρόνο.

Κρατικό Πάρκο Αγίου Ανδρέα

Πέρα από την ίδια την παραλία, το St. Andrews State Park μπορεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην περιοχή του Panama City Beach. Προσελκύει αριθμό επισκεπτών αρκετά μεγάλα για να ανταγωνιστεί με πάρκα της Φλόριντα σε πολύ πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές. Εκτός από τις παραλίες του, το πάρκο προσφέρει μονοπάτια όπου θα παρατηρήσετε την άγρια ​​φύση σε ένα φυσικό περιβάλλον. Είναι δυνατό να νοικιάσετε ποδήλατα, καγιάκ και κανό και υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης, αν και συνήθως είναι σε μεγάλη ζήτηση. Σχεδιάστε την παραμονή σε μια τουλάχιστον ημέρα για να εκτιμήσετε πλήρως τι πρέπει να προσφέρει στους επισκέπτες.

Αυτή η αμμουδερή παραλία με ζάχαρη απευθύνεται σε ηλιοθεραπευτές, παιδιά με φιλοδοξίες στην κατασκευή κάστρων άμμου και σε όσους απολαμβάνουν τη συγχώνευση άμμου και surf. Το πάρκο έχει επίσης το δικό του 500-ft. προβλήτα που εκτείνεται στον Κόλπο.

Αυτές οι άμμοι μπροστά περίπου 1,5 μίλια κατά μήκος του Κόλπου του Μεξικού και της Μεγάλης Λιμνοθάλασσας. Η είσοδος στο πάρκο είναι $ 8 / όχημα, με 2-8 άτομα ανά όχημα. Η χρέωση για ένα αυτοκίνητο ενός ατόμου είναι $ 4. οι πεζοί και οι ποδηλάτες πληρώνουν 2 δολάρια.

Περίπου 700 στρέμματα του πάρκου βρίσκονται σε υποβαθμισμένο νησί Shell, ένα νησί φραγμού που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με περιηγήσεις με καραβάκι την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα εισιτήρια διατίθενται στην παραχώρηση του πάρκου.

Εκπτωτικές απάτες και άλλες επιπτώσεις

Η Φλόριντα είναι διάσημη για τις διαφημιστικές πινακίδες και τα φυλλάδια που προωθούν "βαθιές εκπτώσεις" και "φτηνά δωμάτια". Δεν είναι όλες αυτές οι προσφορές παραπλανητικές. Αλλά υπάρχουν πολλές φορές όταν ένα κουπόνι ή μια έκπτωση απλά μειώνει το κόστος ενός προϊόντος που ήταν υπερτιμημένο από την αρχή. Άλλες προσφορές θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά έρχονται με χορδές συνδεδεμένες. Πρόσεχε.

Η Panama City Beach είναι σε μεγάλο βαθμό ένας ασφαλής προορισμός που θέτει πολύ λίγες απειλές που σχετίζονται με το έγκλημα. Αλλά οποιοσδήποτε προορισμός με μεγάλο αριθμό επισκεπτών θα προσελκύσει πάντα ένα εγκληματικό στοιχείο που αναζητά εγκλήματα ευκαιρίας. Σε μια παραλία παραλία, πολλοί άνθρωποι θα κολλήσει κλειδιά και ένα πορτοφόλι στα παπούτσια τους και θεωρούν τους ασφαλή. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να χάσετε τα τιμαλφή σας.

Περισσότερα Συμβουλές για την παραλία του Παναμά

Εξετάστε μερικά από τα αξιοθέατα περιοχής

Η παραλία είναι προφανώς το κύριο αξιοθέατο εδώ, και ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας μπορεί να περιλαμβάνει άμμο, surf και ηλιοφάνεια. Αλλά η περιοχή έχει αναπτύξει μια σειρά από άλλα αξιοθέατα. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε ποιος αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας. Εξετάστε 10 αξιοθέατα στην παραλία του Panama City.

Όλες οι παραλίες της Φλόριντα είναι ανοιχτές στο κοινό

Ενώ δεν μπορείτε να διασχίσετε ιδιωτική ιδιοκτησία για να μπείτε στην παραλία, η πολιτεία της Φλόριντα παρέχει δημόσια σημεία πρόσβασης. Μόλις βρεθείτε στην παραλία, είστε ελεύθεροι να περπατήσετε οπουδήποτε θέλετε. Σε μια έκταση 27 μιλίων ακτογραμμής, θα βρείτε 100 δημόσια σημεία πρόσβασης στην παραλία του Παναμά. Είναι αριθμημένα και σαφώς σημειωμένα. Κρατήστε αυτό κατά νου όταν κλείνετε καταλύματα. Δεν χρειάζεστε παραλιακό δωμάτιο για καθημερινή πρόσβαση στην παραλία.

Ηλιοβασίλεμα Ερείπια Διακοπές

Πολλοί παραθεριστές της Φλόριντα τρέχουν με ανυπομονησία στην παραλία, απλώνονται μια πετσέτα και καταστρέφουν το ταξίδι τους μέσα σε περίπου μία ώρα. Το ηλιακό φως της Φλώριδας είναι άμεσο και θα προκαλέσει εγκαύματα γρήγορα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επωφεληθείτε από την ποιότητα αντηλιακής προστασίας και την χρησιμοποιείτε τακτικά. Είναι η φθηνότερη μορφή της ταξιδιωτικής ασφάλισης της Φλόριντα διαθέσιμη πέρα ​​από τον πάγκο.