Πριν πάτε πίσω στην Ευρώπη

Ultimate οδηγός σας για να ταξιδέψετε στην Ευρώπη για το Φτηνές

Θέλετε να πάτε πίσω στην Ευρώπη; Καλώς ήλθατε στις Συχνές Ερωτήσεις που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε σε μια αλυσίδα μπότας πεζοπορίας, που έχει σχεδιαστεί για να απαντά σε βασικές ερωτήσεις προτού πάτε στην Ευρώπη - τι να συσκευάσετε, πού να πάτε, προϋπολογισμός, πώς να φτάσετε εκεί, πού να μείνετε και πώς να στρώσετε την Ευρώπη στο φθηνό.

Ποιο εργαλείο χρειάζομαι για να ταξιδεύω σε ολόκληρη την Ευρώπη;

Το πρώτο σας βήμα είναι να αποφασίσετε ποιο σακίδιο θα πάρετε μαζί σας και - να μην σας πανικοβάλλεψα!

- αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές επιλογές που θα κάνετε στα στάδια του σχεδιασμού. Επιλέξτε το λανθασμένο σακίδιο και θα καταλήξετε να πάσχετε από πόνο στην πλάτη και να αναρωτιέστε γιατί σας παίρνει πάντα δεκαπέντε φορές περισσότερο για να συσκευάσετε τους σάκους σας από όλους τους άλλους.

Προσωπικά συστήνω το σακίδιο Osprey Farpoint 70, το οποίο έχω γράψει σε μια σε βάθος ανασκόπηση εδώ - ήταν το κύριο σακίδιο μου για τρία χρόνια ταξιδιού πλήρους απασχόλησης και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με αυτό. Όταν ψάχνετε για ένα σακίδιο, θα θέλετε να πάτε για ένα μικρό μέγεθος που μπορείτε να διαχειριστείτε. Εάν αγοράσετε ένα σακίδιο 90 λίτρων, θα το γεμίσετε μέχρι το χείλος γιατί έχετε αυτόν τον επιπλέον χώρο για χρήση. Σας συνιστώ να αγοράσετε ένα πακέτο που είναι 70 λίτρα ή λιγότερο. Επιπλέον, συνιστούμε να παραλάβετε ένα σακίδιο μπροστινής φόρτωσης, διότι κάνει τη συσκευασία και την αποσυσκευασία εκατοντάδες φορές ευκολότερη και ταχύτερη. Τέλος, φροντίστε να αναζητήσετε κριτικές online πριν κάνετε την τελική σας δέσμευση.

Αν το σακίδιο που έχετε επιλέξει έχει καλές κριτικές από τους ταξιδιώτες, γνωρίζετε ότι δεν θα πάτε στραβά.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε με τι θέλετε να γεμίσετε το σακίδιο σας. Κατ 'αρχάς, ελέγξτε τον οδηγό μου για το γιατί θα πρέπει να συσκευάσετε στο φως όσο το δυνατόν και πώς να το κάνετε . Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο συσκευασίας μου για ταξίδια στην Ευρώπη .

Το πιο σημαντικό, θυμηθείτε ότι το 95% του αντικειμένου που θέλετε να πάρετε μαζί σας μπορεί να αγοραστεί εύκολα στο εξωτερικό. Μπορείτε πραγματικά να επιβιώσετε πολύ εύκολα με μόνο ένα διαβατήριο, κάποια χρήματα, και μερικές αλλαγές στα ρούχα. Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο για να αυξήσετε τα επίπεδα άνεσής σας.

Πόσο κοστίζει η Ευρώπη για τον προϋπολογισμό;

Η Ευρώπη είναι μια από τις πιο ακριβές ηπείρους που ταξιδεύουν, ειδικά εάν πρόκειται να δώσετε προτεραιότητα στις χώρες στα δυτικά. Για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε σε μια ρεαλιστική φιγούρα, να καθίσετε και να υπολογίσετε το είδος του στυλ ταξιδιού που θα στοχεύσετε. Ακολουθούν μερικές ακαθάριστες εκτιμήσεις για να σας βοηθήσουμε:

Backpacker σε ένα shoestring; Εάν μένετε σε κοιτώνες, τρώτε τρόφιμα στο δρόμο και παρακάμπτεστε τα ακριβά αξιοθέατα, προϋποθέστε 50 δολάρια την ημέρα στη Δυτική Ευρώπη και 20 δολάρια την ημέρα στην Ανατολική Ευρώπη.

Flashpacker; Αν θα μείνετε σε ιδιωτικά δωμάτια σε ξενώνες, θα γευτείτε το περιστασιακό γεύμα και θα πάρετε ξεναγήσεις, προϋπολογισμού $ 80 την ημέρα στη Δυτική Ευρώπη και $ 40 στην Ανατολική Ευρώπη.

Backpacker ταξιδεύοντας ως μέρος ενός ζευγαριού; Εάν διαμένετε σε οικονομικά ξενοδοχεία ή σε προσιτά διαμερίσματα Airbnb, τρώτε πολλά από τα γεύματά σας και κάνετε οποιεσδήποτε δραστηριότητες που σας ταιριάζουν, προϋπολογισμού $ 100 / ημέρα για τη Δυτική Ευρώπη και $ 50 / ημέρα για την Ανατολική Ευρώπη.

Να θυμάστε ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι και το συνολικό ποσό που θα καταλήξετε στις δαπάνες εξαρτάται από τις χώρες που θα χτυπήσετε επάνω. Εάν είστε backpacker, θα διαπιστώσετε ότι $ 50 / ημέρα είναι πάρα πολύ για κάπου όπως η Ισπανία, αλλά πολύ λίγα για κάπου όπως η Νορβηγία.

Πώς να αποφασίσετε ποιους προορισμούς στην Ευρώπη να επισκεφθείτε

Επιλέξτε την Ανατολική Ευρώπη (Πράγα, Βουδαπέστη, Σαράγιεβο) για φρενήρεις φθηνή ενθουσιασμό. Το Λονδίνο είναι δαπανηρή και φιλική. Η Ρώμη είναι φθηνή, προκληθείσα από εγκλήματα και τεράστια διασκέδαση. Το Παρίσι είναι χαλαρό και οικονομικό. Το ξεκίνημα του Άμστερνταμ είναι εντελώς γεμάτο. Οι βράχοι των Βρυξελλών φτηνές Η Γερμανία μπορεί να είναι ασταθής ή πνιγμένη. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια εκδήλωση, όπως ένα φεστιβάλ καυτού καλοκαιριού ή ένα μέρος που θέλετε να δείτε, όπως το Λούβρο, και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας γύρω από αυτό. Πηγαίνετε σε 17 χώρες σε ένα σιδηρόδρομο εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε.

Πώς να φτάσετε γύρω από το φτηνό και αποτελεσματικό

Για να πετάξετε στην Ευρώπη χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας, επιλέξτε έναν φοιτητή αεροδρομίου για την καλύτερη προσφορά - τα φοιτητικά ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν τα καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια φοιτητών.

Ελέγξτε τις τιμές των εισιτηρίων έναντι ενός συνεταιριστή για να είστε βέβαιοι και παρακολουθήστε τις πωλήσεις των φοιτητικών αερογραμμών. Η Norwegian Air και το WOW Air έχουν μερικές φορές πτήσεις σε ολόκληρο τον Ατλαντικό για μόλις 100 δολάρια.

Χρησιμοποιήστε περάσματα Eurail ή φτηνές ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες για να μετακινηθείτε γρήγορα και οικονομικά σε όλη την Ευρώπη. Για να φτάσετε στη χώρα, οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι και τα τοπικά λεωφορεία είναι γενικά πολύ φτηνοί και ασφαλείς. Παίρνοντας ταξί ή ένα Uber είναι μεγάλη για εκείνους τους χρόνους όταν είστε χαμένοι ή δεν μπορείτε να υπολογίσετε τις τοπικές μεταφορές.

Αλλά τι γίνεται για όλες αυτές τις γλώσσες;

Μιλώντας τη γλώσσα, ακόμη και μερικές λέξεις, θα σας εξοικονομήσει χρήματα και πονοκεφάλους, ενώ εσείς είστε backpacking στην Ευρώπη. Θα μπορείτε να υπολογίσετε ποιο θα πρέπει να είναι ο ναύλος ταξί , πώς να βρείτε το λεωφορείο και το σιδηροδρομικό σταθμό και τον ξενώνα και πώς να κάνετε ένα τηλεφώνημα . Η Μετάφραση Google λειτουργεί για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να γνωρίζετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μια τοπική κάρτα SIM όταν φτάσετε στη χώρα ή κατεβάσετε την εφαρμογή Μετάφραση Google, η οποία λειτουργεί εκτός σύνδεσης.

Πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για διαμονή ενώ Backpacking Ευρώπη

Ο ευκολότερος τρόπος; Μείνετε σε ξενώνες . Είναι διασκεδαστικά, προσιτά, συνήθως κεντρικά, αρκετά καθαρά αν γνωρίζετε τι μπορείτε να περιμένετε και γεμάτα με άλλους backpackers που κάνουν ακριβώς το ίδιο όπως και εσείς, εκπληκτικά λίγοι από τους οποίους είναι Αμερικανοί. Αποθεματίστε εκ των προτέρων αν μπορείτε, καθώς οι καλοφτιαγμένοι ξενώνες φτάνουν έξω, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μπορείτε επίσης να πάτε δωρεάν στο Couchsurfing εάν τα χρήματα είναι ιδιαίτερα σφιχτά.

Πάρτε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα διευθετημένα καλά εκ των προτέρων

Για να κάνετε σακίδια στην Ευρώπη, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανώσει εκ των προτέρων ορισμένα έγγραφα. Το κύριο είναι προφανώς το διαβατήριό σας. Δεν έχετε ακόμα τη δική σας; Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή διαβατηρίου .

Εάν θα πάτε στην Ευρώπη ως μέρος ενός ταξιδιού γύρο του κόσμου, θα θελήσετε να μεταφέρετε την κάρτα Κίτρινο πυρετό σας εάν επισκέπτεστε τις χώρες όπου επικρατεί η ασθένεια. Η κάρτα αποδεικνύει ότι έχετε εμβολιαστεί κατά του κίτρινου πυρετού και θα πρέπει να το δείξετε όποτε φεύγετε από μια χώρα που πάσχει από τη νόσο.

Εάν ταξιδεύετε εντός της Ζώνης Σένγκεν ενώ βρίσκεστε στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποβολή αίτησης θεώρησης εκ των προτέρων. Λαμβάνετε 90 ημέρες ταξιδιού στην ΕΕ κατά την άφιξή σας ως πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών. Για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας, ως επί το πλείστον, θα λάβετε θεώρηση κατά την άφιξή σας, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε αίτηση για τίποτα εκ των προτέρων. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι η Λευκορωσία και η Ρωσία.

Τέλος, θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά στην αρπαγή μιας κάρτας ISIC προτού φύγετε. Θα σας δώσει το δικαίωμα σε όλες τις εκπτώσεις των φοιτητών καθώς σαράρετε την Ευρώπη - μιλάμε για εκπτώσεις για γεύματα, μεταφορές, πτήσεις, δραστηριότητες και πολλά άλλα!

Πώς να μείνετε ασφαλείς και υγιείς ενώ βρίσκεστε εκεί

Εάν δεν έχετε αφήσει ποτέ ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα ταξίδια μπορεί να φανεί σαν μια τρομακτική προοπτική. Εάν, όμως, κατευθυνθείτε προς την Ευρώπη, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε - είναι εξίσου ασφαλές εκεί που υπάρχει και στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μερικές επιπλέον προφυλάξεις, αλλά εκτός από αυτό, συμπεριφέρεστε πώς θα κάνατε στο σπίτι και θα είστε εντάξει.

Αξίζει να διαβάσετε τα bug bugs πριν φύγετε, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε αν συμβεί να τα αντιμετωπίσετε, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι εξαιρετικά σπάνια. Έχω κάνει backpacked μέσω τριάντα χώρες στην Ευρώπη και μόνο υπέστη τις κνησμώδεις δαγκώματα τους μια φορά.

Οι απάτες είναι κοινές στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, οπότε διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με τον τρόπο αποφυγής τους . Ως επί το πλείστον, αν ντυθείς όπως οι ντόπιοι, μην φαίνεσαι χαμένος, και παραμένεις δύσπιστος σε όποιον φαίνεται υπερβολικά φιλικός και σε πλησιάζει για κανέναν αληθινό λόγο, θα είσαι καλά.

Τα ξενώνες είναι πραγματικά εκπληκτικά ασφαλή - ήμουν γνωστός για να ξεκινήσω για μια μέρα εξερεύνησης αφήνοντας το φορητό υπολογιστή μου στο κρεβάτι και τίποτα δεν συνέβη ποτέ. Πάντα το εξηγώ ως ένα είδος κοινότητας - οι backpackers πάντα κοιτάζουν έξω ο ένας για τον άλλον. Ακόμα, υπάρχουν σαφείς προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε, τις οποίες έχω καλύψει στο ακόλουθο άρθρο σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τα πράγματα ασφαλή σε έναν ξενώνα .