Πόλη των κέντρων ψηφοφορίας Phoenix

Είναι εύκολο να ψηφίσετε στις εκλογές του City of Phoenix

Για τις εκλογές του Φοίνιξ, της Αριζόνα, οι ψηφοφόροι δεν υποχρεούνται πλέον να ψηφίζουν σε ένα καθορισμένο εκλογικό κέντρο στον περίβολο όπου ζει ο ψηφοφόρος. Οποιοσδήποτε καταχωρημένος ψηφοφόρος της Πόλης του Φοίνιξ μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα κέντρα ψηφοφορίας για να ψηφίσει.

Οι τοποθεσίες του κέντρου ψηφοφορίας αλλάζουν κάθε εκλογή, οπότε μην υποθέτετε ότι μια λίστα που εκτυπώσατε για προηγούμενες εκλογές θα είναι ακριβής για τυχόν τρέχουσες εκλογές.

Μπορείτε να ψηφίσετε για τις εκλογές του Φοίνιξ σε ένα κέντρο ψηφοφορίας το Σάββατο και τη Δευτέρα πριν από την Ημέρα των Εκλογών, καθώς και εκείνη την Τρίτη Εκλογική Ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρεις μέρες για τους ανθρώπους που δεν έλαβαν νωρίς ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν σε ένα από τα κέντρα ψηφοφορίας στην πόλη, όχι μόνο μία ημέρα όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα κέντρο ψηφοφορίας που είναι κοντά στην εργασία, το σχολείο ή όπου κι αν βρίσκεστε μέσα στην πόλη, κάτι που μπορεί να είναι πολύ πιο βολικό από το να πρέπει να βρίσκεστε κοντά στο σπίτι σας για να ψηφίζετε.

Αυτός ο τρόπος ψηφοφορίας είναι μόνο για τις εκλογές που διεξάγονται από την πόλη του Φοίνιξ. Δεν ισχύει για ομοσπονδιακές, κρατικές ή νομαρχιακές εκλογές ή για εκλογές σε άλλες πόλεις και πόλεις γύρω από το μετρό. Απλή πόλη του Φοίνιξ!

Αν φτάσατε σε αυτή τη σελίδα, αλλά ...

Ελέγξτε εδώ για να βρείτε τον τόπο ψηφοφορίας σας !

Οι ψηφοφόροι που δεν βρίσκονται στη μόνιμη λίστα ψηφοφορίας μπορούν επίσης να ψηφίσουν ταχυδρομικώς ζητώντας πρόωρη ψηφοφορία από την πόλη του Φοίνικα.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να ζητήσετε μια πρόωρη ψηφοφορία ή να ελέγξετε την πρόωρη κατάσταση της ψηφοφορίας σε απευθείας σύνδεση ή επικοινωνώντας με την City of Phoenix Elections στο 602-261-8683 (VOTE).

Για ερωτήσεις σχετικά με τα κέντρα ψηφοφορίας, τις ημερομηνίες για τις εκλογές, τις πρόωρες ψηφοφορίες και τις διαδικασίες ψηφοφορίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του City of Phoenix Elections online ή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 602-262-6837.

Οι τοποθεσίες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.