Πού θα ψηφίσετε στην Αριζόνα - 8 Νοεμβρίου 2016 Γενικές Εκλογές

Εάν ζείτε στην Αριζόνα, είναι εύκολο να βρείτε το επίσημο τόπο ψηφοφορίας

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί για να ψηφίσετε στην Αριζόνα , και το όνομά σας και η διεύθυνσή σας είναι τρέχουσες, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να μάθετε πού να πάτε για ψηφοφορία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Πού να ψηφίσετε στην πόλη Φοίνιξ Μόνο εκλογές

Εάν ζείτε στα επίσημα όρια της Πόλης του Φοίνιξ (που δεν περιβάλλουν τις πόλεις, αλλά στην πραγματικότητα η πόλη του Φοίνιξ) και ψηφίζετε σε εκλογές του City of Phoenix, όπως οι εκλογές για δημάρχους ή δημοτικό συμβούλιο, δεν έχετε εκλεγμένο τόπο ψηφοφορίας.

Μπορείτε να ψηφίσετε σε ένα από τα 26 κέντρα ψηφοφορίας που βρίσκονται στην πόλη . Αν οι εκλογές αφορούν ζητήματα νομού ή κράτους, θα ψηφίζετε σύμφωνα με το παλαιό σύστημα, που οργανώνεται από τον παρακάτω νομό.

Οι γενικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΝ είναι εκλογές στην πόλη. Πρέπει να ψηφίσετε στον τόπο ψηφοφορίας που έχει αναθέσει η περιφέρεια Maricopa.

Πού πρέπει να ψηφίσετε στην κομητεία Maricopa

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε πού να ψηφίσετε στο Phoenix, Glendale, Peoria, Surprise, Scottsdale, Tempe, Chandler, Gilbert και σε όλες τις άλλες πόλεις της επαρχίας Maricopa.

Εισαγάγετε μια διεύθυνση. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση. Θα σας δοθεί το όνομα και η διεύθυνση του εκλογικού σώματος για τη διεύθυνση αυτή.

Πρόωρη ψηφοφορία στην κομητεία Maricopa

Χρησιμοποιήστε αυτόν το σύνδεσμο για να βρείτε τοποθεσίες για προσωπική ψηφοφορία στην κομητεία Maricopa. Κάθε εγγεγραμμένος ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει σε μία από αυτές τις θέσεις (με ταυτότητα) μεταξύ 12 Οκτωβρίου και 3 ή 4 Νοεμβρίου 2016, ανάλογα με την τοποθεσία.

Πού πρέπει να ψηφίσετε στην κομητεία Pinal

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε πού να ψηφίσετε στο Apache Junction, στη Φλωρεντία, στο Superior, στο Casa Grande και σε όλες τις άλλες πόλεις της Pinal County.

Πληκτρολογήστε το νομό και τη διεύθυνση. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση. Θα σας δοθεί το όνομα και η διεύθυνση του εκλογικού σώματος για τη διεύθυνση αυτή.

Πού να ψηφίσετε σε άλλες κομητείες της Αριζόνα

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε πού να ψηφίσετε αν είστε εγγεγραμμένος οπουδήποτε στην Αριζόνα. Οι άνθρωποι που ζουν στην ευρύτερη περιοχή Φοίνιξ μπορούν να μάθουν πού να ψηφίσουν και σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το County Recorder and Elections Office.

Λάβατε μια πρόωρη ψηφοφορία;
Αν δεν το έχετε ήδη στείλει ταχυδρομικά, μπορείτε να καταθέσετε την ολοκληρωμένη, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη ψηφοφορία σας σε ένα καθορισμένο πλαίσιο σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της επαρχίας σας. Να γνωρίζετε - οι πρώτες ψηφοφορίες πρέπει να παραληφθούν , χωρίς σφραγίδα του ταχυδρομείου , στις 7 μ.μ. την ημέρα των εκλογών. Εάν ταχυδρομήσετε την ψηφοφορία σας την Ημέρα των Εκλογών, η ψήφος σας δεν θα μετρήσει.

Θα μπορούσατε επίσης να ενδιαφέρεστε για ...