Σεντόνα Χάρτης και Οδηγίες

Sedona, Αριζόνα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα για τους ανθρώπους που επισκέπτονται την Αριζόνα που ενδιαφέρονται για το θεαματικό τοπίο. Καθώς οδηγείτε στην Sedona, τα κόκκινα βράχια ανεβαίνουν στον ορίζοντα και θα σας υπενθυμίσω τις παλιές δυτικές ταινίες που πάντα πίστευα ότι είχαν πλαστά σκηνικά! Πιο κοντά στο Φοίνιξ από το Μεγάλο Φαράγγι, το Sedona κάνει ένα εύκολο ημερήσιο ταξίδι για υπέροχη θέα, δροσερές πεζοπορίες, χοροί πινάκων τέχνης, ψώνια, φαγητό και έρευνα με στροβίλους .

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φτάσετε στην Sedona είναι να πάρετε μια ξενάγηση . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αφήσετε την οδήγηση σε κάποιον άλλο. Αν θέλετε να εγκαταλείψετε τα καταστήματα και τις καφετέριες και τις γκαλερί της πόλης του Σεντόνα για να εξερευνήσετε τα κόκκινα βράχια, συστήνω ανεπιφύλακτα μια ξενάγηση 4x4 ή τζιπ. Να γνωρίζετε ότι είναι περίπου 3.000 πόδια υψηλότερο σε υψόμετρο στο Φοίνιξ. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι περίπου δέκα βαθμούς (να δώσουν ή να πάρουν) πιο δροσερό σε Sedona από ό, τι στο Φοίνιξ . Περιστασιακά χιονίζει το χειμώνα και είναι καυτό το καλοκαίρι.

Το κέντρο της Sedona, όπου βρίσκονται πολλές αίθουσες, καταστήματα, εστιατόρια και εταιρείες περιοδείας, είναι από 2 έως 3 ώρες από τις περισσότερες θέσεις στο Greater Phoenix. Είναι μια εύκολη διαδρομή στις εθνικές οδούς. Μόλις είστε έτοιμοι να εισέλθετε στην Sedona, να είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε μια σειρά από κυκλικές διασταυρώσεις, σχεδιασμένες για να διατηρήσουν την κυκλοφορία κινούμενη, αλλά με έναν μη-φρενήρη ρυθμό.

Οδηγίες για το κέντρο της Sedona

Πάρτε I-17 (Black Canyon Αυτοκινητόδρομος) βόρεια προς Exit 298 / AZ179 προς Sedona / Oak Creek Canyon.

Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο 89 σε Sedona. Μόλις βρίσκεστε στην Sedona, θα παρατηρήσετε ότι έχουν εγκαταστήσει πολλούς κυκλικούς κόμβους. Αυτό επιβραδύνει την κυκλοφορία. Αυτό είναι καλό, γιατί η Sedona συχνά είναι συμφορημένη όχι μόνο με αυτοκίνητα, αλλά και με ανθρώπους που περπατούν και διασχίζουν δρόμους. Οι κυκλικές διασταυρώσεις διατηρούν επίσης την κίνηση που κινείται καλύτερα από τα φανάρια (και οι κυκλικοί κόμβοι είναι φθηνότεροι από τα φανάρια).

Να γνωρίζετε ότι η Sedona έχει χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες, οπότε αφήστε επιπλέον χρόνο εάν ταξιδεύετε τις μέρες όταν μπορεί να υπάρξει δυσμενής καιρός. Πιθανόν δεν θα χρειαστείτε αλυσίδες ή κάποιο ειδικό εξοπλισμό για το όχημά σας, καθώς οι σημαντικές συσσωρεύσεις χιονιού είναι σπάνιες. Ελέγξτε τα δεδομένα καιρού για την Sedona.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.