Εισιτήρια για Βαλτιμόρη Ενυδρείο

Η αγορά εισιτηρίων για το Βαλτιμόρη Aquarium μπορεί να φανεί συντριπτική. Υπάρχουν πολλά πακέτα εισιτηρίων, τιμές και χώροι από τους οποίους μπορείτε να τις αγοράσετε. Μην ανησυχείτε - εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγορά των εισιτηρίων σας σε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία στον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα για συμβουλές, περιηγήσεις και προσφορές στο Εθνικό Ενυδρείο .

Πακέτα εισιτηρίων και τιμές

Βασική είσοδος

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από το box office την ημέρα της επίσκεψής σας. Οι διαθέσιμοι χρόνοι εισιτηρίων ενδέχεται να διαφέρουν.

Αγορά εισιτηρίων εισιτηρίων

Τα δελτία εισιτηρίων Dolphin μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε εισιτήριο εισόδου για επιπλέον εισιτήρια $ 15 και 4D Immersion Show για επιπλέον $ 5.

Πολιτικές εισιτηρίων ενυδρείων

Πού να αγοράσετε εισιτήρια

Ωρες

Οι ώρες του ενυδρείου ποικίλλουν ελαφρά ανάλογα με την εποχή, αλλά οι περισσότερες μέρες είναι ανοιχτές από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. με ελαφρώς μικρότερες ώρες το χειμώνα και παρατεταμένες ώρες σε πολλές Παρασκευές. Οι τρέχουσες ώρες μπορούν να επαληθευτούν στον ιστότοπό τους.

Μάιο και Ιούνιο

Ιούλιο και Αύγουστο

*** Σημείωση: Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο Ενυδρείο για περίπου 1 ½ ώρες μετά το κλείσιμο του κέντρου εισιτηρίων **

Οδηγίες και Χώρος στάθμευσης

Εθνικό Ενυδρείο στη Βαλτιμόρη
501 E. Pratt Street
Βαλτιμόρη, MD 21201
410-576-3800

Στάθμευση

Το ενυδρείο δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης. Υπάρχει χώρος στάθμευσης με έκπτωση στο Inner Harbor Garage / Central Parking (100 S. Gay Street, 410-659-5825), σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ενυδρείο.

Κατευθύνσεις

Από τα σημεία βόρεια μέσω I-95

Από τα σημεία βόρεια μέσω I-83

Από τα σημεία νότια μέσω I-95

Από τα σημεία δυτικά μέσω I-70