Συνταγή σούπας καραβιού στο Μέριλαντ

Αυτή η παραδοσιακή σούπα καβουριών είναι εύγευστη και εύκολη

Το Μέριλαντ και η υπόλοιπη περιοχή του Chesapeake Bay είναι γνωστό ότι τα τρόφιμα σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά καβούρια τους. Η Βαλτιμόρη, ειδικότερα, έχει πολλά εστιατόρια που εξυπηρετούν αυτή την τοπική λιχουδιά. Κέικ καβουριών, σούπα καβουριού, ριπές καβουριών, καβουροσαλάτες - ό, τι προτιμάτε, προτιμάτε σίγουρα μια συνταγή καβουριού για εσάς, αφού το γλυκό κρέας είναι τόσο ευπροσάρμοστο και εύκολο στη χρήση.

Στη Βαλτιμόρη, το γαλάζιο καβούρι είναι το καρκινοειδές της επιλογής.

Πολλά εστιατόρια σερβίρουν μόνο καβούρια στον ατμό, προσφέρουν γευσιγνώστες με ένα σφυρί, ένα πιρούνι και κάποιο καφέ χαρτί και αφήνουν τους να σπάσουν τα κελύφη και να βγάλουν τα ίδια τα κρέατα των καβουριών.

Η σούπα καβουριού σε στυλ Maryland σημαίνει ένα ζωμό ντομάτας και άφθονο ζυμωτό κρέας καβουριών. Βρίσκεται σε μενού σε όλο το κράτος και είναι μια νόστιμη, ανακουφιστική θεραπεία, ειδικά στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, όταν το κρέας του καβουριού είναι ακόμα άφθονο.

Αυτή η συνταγή είναι ένας εύκολος τρόπος για να ετοιμάσετε μια παραδοσιακή σούπα καβουριών, με μια λίστα με τα συστατικά που μπορούν να βρεθούν στις περισσότερες κουζίνες.

Σημειώστε ότι αυτή η συνταγή υποθέτει ότι ο σεφ θα χρησιμοποιήσει ήδη τυποποιημένο κρέας καβουριού. Αν σκοπεύετε να ατμού και να σπάσετε τα καβούρια, προφανώς ο χρόνος προετοιμασίας θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος. Κατεψυγμένο κρέας καβουριών είναι καλό να χρησιμοποιήσετε, απλά φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες συσκευασίας για την ασφαλή απόψυξη του.

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα

Συστατικά

Παρασκευή

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σούπας, σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το σέλινο σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέστε Old Bay, πιπέρι λεμονιού και σάλτσα Worcestershire. Ανακατέψτε μέχρι τα λαχανικά να επικαλυφθούν με μπαχαρικά. Προσθέστε κατεψυγμένα λαχανικά και ανακατέψτε.

Στη συνέχεια, προσθέστε τις κονσέρβες ντομάτας αργά, φινίρισμα με το φύλλο δάφνης, το οποίο μπορείτε να αφήσετε να επιπλέει στην κορυφή της επιφάνειας της σούπας.

Στρώνουμε σε μέτρια φωτιά για 50 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Ενώ είναι το μαγείρεμα επιλέξτε από το κρέας του καβουριού για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κελύφη έχουν αφαιρεθεί. Ανακατέψτε το κρέας των καβουριών. Βράζουμε για 10 λεπτά.

Σερβίρετε ζεστό, με φρυγανισμένο ψωμί.