Θεματικά πάρκα του Tennessee και θαλάσσια πάρκα

Πού να βρείτε ψαροτούφεκα και νεροτσουλήθρες

Χάρη στον εγγενή Dolly Parton του Τενεσί και το υπέροχο Dollywood της, το κράτος έχει ένα μεγάλο, πολύ θεωρημένο θεματικό πάρκο. Δίπλα στο Dollywood είναι το μεγαλύτερο πάρκο νερού του Τενεσί, το Splash Country. Αλλά το κράτος έχει άλλα πάρκα ψυχαγωγίας και πάρκα νερού (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εσωτερικών) για να εξερευνήσετε. Τα πάρκα είναι διατεταγμένα αλφαβητικά.

Dollywood

Pigeon Forge (στα καπνιστά βουνά, κοντά στο Knoxville)

Σημαντικό πάρκο θεμάτων που γιορτάζει τη μουσική της χώρας, τον πολιτισμό Smoky Mountain, και τον Dolly Parton με πολλές περιπέτειες διασκέδασης και βόλτες.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή της Dolly, δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι η Dollywood είναι γνωστή για τις μεγάλες της εμφανίσεις. Τα φαγητά και τα φεστιβάλ της είναι δύο ακόμη λόγοι για να επισκεφτείτε. Δίπλα στο Dollywood είναι το Splash Country, ένα χωριό νερού για ξεχωριστές εισόδους. Ένα πραγματικό θέρετρο προορισμού, διαθέτει επίσης το ξενοδοχείο DreamMore του Dollywood.

Fun Mountain

Gatlinburg

Το μικρό πάρκο ψυχαγωγίας στα βουνά Smoky περιλαμβάνει μια χούφτα βόλτες με παιδί, μερικές πιο επιθετικές περιστρεφόμενες βόλτες, όπως το Scrambler και το Tilt-A-Whirl, και ένα μακρύ κάθισμα ανελκυστήρα. Το Go-Karts και το μίνι γκολφ προσφέρονται επίσης. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια ή όλα τα περιβραχιόνια.

Τη λίμνη Winne και το πάρκο νερού Soakya

Rossville, Γεωργία, κοντά στο Chattanooga

Το μικρό, παραδοσιακό πάρκο διασκέδασης βρίσκεται φυσικά στη Γεωργία στην κρατική γραμμή. Το πάρκο διαφημίζει τον εαυτό του ότι είναι στην Chattanooga, ωστόσο. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το ατσάλινο λιμάνι του Wild Lightnin, το ξύλινο καράβι, το Cannon Ball, μια δέσμη περιστροφικών βόλτες, όπως ένας αλεξιπτωτιστής και ένας κύλινδρος Swave, και βόλτες παιδιών.

Το Soakya Water Park, το οποίο είναι αρκετά μικρό, περιλαμβάνεται στην είσοδο της λίμνης Winnie.

Ober Gatlinburg

Gatlinburg

Το χειμώνα, είναι χιονοδρομικό κέντρο. Στον ζεστό καιρό, είναι ένα "πάρκο ψυχαγωγίας", αν και μόνο σε μια φιλελεύθερη ερμηνεία της έννοιας. Περπατήστε τον εναέριο τροχιοδρόμο (τη μεγαλύτερη χώρα σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του), φροντίζετε να κατεβείτε στην αλπική ολίσθηση και βυθίστε τα δύο καυσόξυλα.

Nashville Shores

Ερημητήριο

Το μεσαίου μεγέθους υπαίθριο υδάτινο πάρκο προσφέρει οκτώ ομπρέλες νερού, συμπεριλαμβανομένου ενός αλεξίσφαιρου διαδρόμου, ενός τεμπέλης ποταμού, του διαδραστικού κέντρου διαδραστικού νερού Cowabunga Beach με έναν κάδο με βάρη, τις πισίνες και μια παραλία λίμνης. Εκτός από το πάρκο νερού, το Nashville Shores προσφέρει κρουαζιέρες με λίμνες και το Park Treetop Adventure Park με γραμμές φερμουάρ, δίχτυα φορτίου, κούνιες δένδρων, αιωρούμενες γέφυρες και άλλες προκλητικές δραστηριότητες.

Pigeon Forge Indoor Waterpark στο θέρετρο στο Governor's Crossing

Sevierville, TN

Μικρό θέρετρο εσωτερικού πάρκου με κάποια εξωτερικά αξιοθέατα πάρκου νερού επίσης.

Splash Country

Pigeon Forge

Μεγάλο υπαίθριο πάρκο νερού. Δίπλα στο Dollywood και μέρος του θέρετρου, αλλά απαιτεί ξεχωριστή είσοδο. Οι βόλτες περιλαμβάνουν το ποταμό RiverRush, μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία, διαφάνειες ταχύτητας και ένα διαδραστικό αξιοθέατο παιχνιδιού με κουβά.

Οι υγρότοποι

Jonesborough

Μικρό, δημοτικό υπαίθριο πάρκο νερού με λίγες ομπρέλες νερού, τεχνητό ποτάμι, πισίνα, παιδική χαρά και αμμόλοφο.

Wild Bear Falls Εσωτερικό Πάρκο Νερού στο Westgate Smoky Mountain Resort

Gatlinburg

Εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τεμπέληδες ποτάμι, νεροτσουλήθρες και εσωτερική / εξωτερική υδρομασάζ.

Άγρια φύση στα Smokies

Sevierville

Εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο που είναι μέρος της αλυσίδας Wilderness. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Wild Vortex, μια ολίσθηση νερού με θάλαμο εκτόξευσης και έναν σχεδόν κάθετο βρόχο, καθώς και το Tornado, μια διαδρομή με χωνί . Το πάρκο διαθέτει ημιδιαφανή οροφή που επιτρέπει στον ήλιο να λάμπει σε εσωτερικούς χώρους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.