Οδηγός RV σας για Bristol Motor Speedway

Ένας οδηγός RVer για το Bristol Motor Speedway

Τα κομμάτια NASCAR φιλοξενούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα πλήθη όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα γεμάτο σπίτι των 160.000 ανεμιστήρων ουρλιάζοντας είναι αυτό που θα πάρετε εάν πάρετε το RV σας κάτω στο Bristol Motor Speedway για ένα σαββατοκύριακο αγώνα. Βοηθά πάντα να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για RVing σε ένα γεγονός NASCAR.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε περιγράψει την ανάγκη να γνωρίζουμε για Bristol Motor Speedway με μια εισαγωγή στους τροχούς τρόπων να RV στο και κοντά στο κομμάτι, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα για να σας βγάλουν μπροστά.

Σχετικά με το Bristol Motor Speedway

Αυτοαποκαλούμενος ως "το πιο γρήγορο μισό μίλι στον κόσμο", το Bristol Motor Speedway μπορεί να έχει μια μικρή οβάλ διαδρομή 0,53 μιλίων αλλά είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά στο NASCAR λόγω της απότομης τράπεζας σε μια τόσο μικρή διαδρομή. Η Bristol Motor Speedway έσπασε το έδαφος το 1960 και παρουσιάστηκε ως φαβορί για το κύριο κύκλωμα της NASCAR από το 1961. Με χωρητικότητα γύρω στις 160.000 θέσεις, το Bristol είναι ένα από τα πιο ακατάστατα περιβάλλοντα ανεμιστήρων σε όλο το NASCAR. Επί του παρόντος, το Bristol Motor Speedway φιλοξενεί δύο Σαββατοκύριακα των μεγάλων αγώνων NASCAR.

RVing σε Bristol Motor Speedway

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά campgrounds στο Bristol Motor Speedway, ας πάρουμε κάποιες από τις βασικές πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ στο Μπρίστολ, επισκεφτείτε τη σελίδα κατασκήνωσης.

Medallian Campground

Το στρατόπεδο Dragstrip

Το Camping Landing

Λευκό Top Creek Πάρκο Σκηνή Κάμπινγκ

Διαδρομές εκτός δρόμου χωρίς σύνδεση και κατασκήνωση

RVing Κοντά στο Bristol Motor Speedway

Υπάρχει ένας σωστός αριθμός επιλογών για RVing σε Bristol Motor Speedway αλλά ξέρουμε ότι κάποιοι προτιμούν να κατασκηνώσουν γύρω από το ξενοδοχείο. Εδώ είναι δύο από τα αγαπημένα κοντινά πάρκα RV.

Shadrack Campground: Μπρίστολ, ΤΝ

Ένα καμπυλωτό camping που βρίσκεται πολύ κοντά στην πίστα. Το Shadrack Campground διαθέτει πολλές ειδικές εκδηλώσεις εβδομάδας αγώνα και πολλά διαφορετικά είδη τοποθεσιών. Οι περισσότερες τοποθεσίες έρχονται με νερό και ηλεκτρικά hookups αν και υπάρχει ξηρό κάμπινγκ διαθέσιμο. Μπορείτε ακόμη να νοικιάσετε ένα αυτοκινούμενο αυτοκίνητο για τα σαββατοκύριακα του αγώνα. Το Shadrack σας προσφέρει βασικές ανέσεις, όπως πεντακάθαρα ντους και μπάνια, αλλά σας δίνουν επίσης μια περιοχή χρήσης του χώρου πικνίκ, σταθμό χωματερών και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Υπάρχουν επίσης πολλές δραστηριότητες προγραμματισμένες για τα Σαββατοκύριακα αγώνων.

Lakeview RV Park: Bluff City, ΤΝ

Όχι τόσο κοντά στο Shadrack Campground, αλλά το Lakeview RV Park είναι ακόμα μια εύκολη διαδρομή σε απόσταση τριών μιλίων από την πίστα.

Έχετε πλήρη υπηρεσία κοινής ωφέλειας σε όλες τις τοποθεσίες που αγνοούν την όμορφη λίμνη Boone. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων και χώρων μπάνιου διατηρούνται απόλυτα καθαρά. Υπάρχουν πολλά άλλα αξιοθέατα και χαρακτηριστικά στο Lakeview RV Park, συμπεριλαμβανομένων καταστήματος κατασκηνώσεων, χώρων χρήσης ομίλου, onsite grill , και ένα εξαιρετικά φιλικό προσωπικό.

Συμβουλές και τεχνάσματα για RVing σε Bristol Motor Speedway

Γνωρίζοντας μερικές συμβουλές, κόλπα, κανόνες και κανονισμούς θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά από το πακέτο στο Bristol Motor Speedway:

Δεν υπάρχουν πολλά άλλα κομμάτια στο NASCAR που έχουν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων γεμάτο πάνω από μισό μίλι. Αν ψάχνετε για ένα Σαββατοκύριακο NASCAR γεμάτο διασκέδαση, βρυχηθμό κινητήρες, και μια ατμόσφαιρα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη, δοκιμάστε RVing να Bristol Motor Speedway.