Μόντρεαλ Ιανουάριος Καιρός

Μόντρεαλ Ιανουάριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Καλώς ήλθατε στο χειμώνα στο Μόντρεαλ . Ο καιρός του Μόντρεαλ τον Ιανουάριο αντιπροσωπεύει τον στατιστικά πιο κρύο μήνα του έτους σε αυτά τα τμήματα.

Η ειρωνεία αυτού του μήνα; Θα ξεχάσετε τις όμορφες μέρες μόλις καταλάβετε τι σημαίνουν τον Ιανουάριο. Μια πανέμορφη, ηλιόλουστη μέρα τον Ιανουάριο σχεδόν εγγυάται ότι το κρύο των οστών είναι έξω από το κρύο, ενώ μια γκρίζα, θολό ημέρα τείνει να ανακοινώσει μια "θερμότερη" υπαίθρια εμπειρία που πιθανώς συμπληρώνεται από χιονόπτωση, δεδομένου ότι, καλά, σύννεφα.

Και αν δεν ξέρετε τι σημαίνει χαλάρωση του ανέμου , σύντομα θα μάθετε.

< Μόντρεαλ Δεκέμβριος καιρός Μόντρεαλ Φεβρουάριος Καιρός >

Μόντρεαλ Ιανουάριος Καιρός: Τι να φοράτε

Ένα πλούσιο σακάκι και εξειδικευμένα βιντανικά εναλλακτικά παλτά για εξαιρετικά κρύο καιρό είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η άνεση στο κρύο όπως είναι τα παχιά γάντια, το μαντίλι και το πούλι, τα μανίκια, το καπέλο ή το καπό.

Σε πολύ κρύες μέρες, φροντίστε να καλύψετε το κεφάλι, τα αυτιά και τα χέρια, καθώς χάνουν εύκολα τη θερμότητα. Επίσης, συνιστώνται οι μονωμένες μπότες, κατά προτίμηση ανθεκτικές στο νερό ή ακόμα καλύτερα, αδιάβροχες.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Ιανουάριο; Πακέτο:

Μόντρεαλ Ιανουάριος Καιρός: Ο τρόπος ζωής

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι κάτοικοι του Μόντρεαλ δεν βγαίνουν τόσο πολύ τον Ιανουάριο όσο κάνουν, ας πούμε, τον Ιούλιο, όχι κάθε τοπικός φοβίζει το κρύο. Οι άπληστοι σκιέρ και οι χιονοσανίδες κατευθύνονται στο μυθικό θέρετρο του Κεμπέκ μόλις το επιτρέψει η σεζόν .

Και η λεγεώνα είναι εκείνοι που αγαπούν το χειμώνα . Το Μόντρεαλ διαθέτει μια σειρά υπαίθριων χειμερινών σπορ και δραστηριοτήτων . Τα κρύα ξόρκια εμπνέουν επίσης τη συμπεριφορά της κουκουλινιάς και την επιθυμία για τις δημιουργικές ανέσεις, όπως τα ζεστά ροφήματα χειμώνα , την πλούσια παρακμή ενός τέλεια εκτελεσμένου poutine ή του βαρύ brunch .

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environment Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ ενδέχεται να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε περίοδο 24 ωρών.