Περίοδος σκι του Κεμπέκ

Πότε ξεκινά η σεζόν στο Κεμπέκ; Πότε τελειώνει η περίοδος σκι;

Η ετήσια σεζόν σκι του Κεμπέκ τείνει να διαρκέσει από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Απριλίου. Αλλά ποικίλλει κάθε χρόνο, επειδή είναι - το μαντέψατε - εξαρτάται από τις χιονοπτώσεις και τις θερμοκρασίες. Τα περισσότερα θέρετρα παράγουν χειροποίητο χιόνι, ώστε να μην χρειάζονται απαραιτήτως φυσικό χιόνι, αλλά ακόμη και το χειμερινό χιόνι χρειάζεται θερμοκρασίες που εμποδίζουν την τήξη του βουνού. Προφανώς.

Ανάλογα με το πόσο σύντομα έπληξαν το κρύο την περιοχή, τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα του Κεμπέκ μπορεί να ανοίξουν ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου.

Αλλά ακόμα και τότε, τα περισσότερα μονοπάτια είναι εκτός ορίων μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Έτσι, αν έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από μονοπάτια νωρίς ή αργά την εποχή, απαιτούνται σταθερές θερμοκρασίες κάτω ή κάτω από 0 ° C (32 ° F) συμπληρωμένες με φυσική χιονόπτωση για τα θέρετρα να έχουν 100% των διαδρομών τους σε λειτουργία.

Quebec σκι εποχή συνήθως έρχεται στο τέλος μέχρι τα μέσα Απριλίου, επιτρέποντας τον καιρό. Αλλά οι χιονοδρομικοί σταθμοί είναι γνωστοί για να κλείσουν τον Μάρτιο ή να γαλακώσουν το χιόνι καλά μέχρι τον Μάιο αν μπορούν να ξεφύγουν με αυτό!

Ετσι. Θα πρέπει να σχεδιάσετε μια εκδρομή για σκι σήμερα; Αύριο? Είναι ανοιχτές οι αγαπημένες σας πλαγιές; Κλειστό?

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες κατωφέρειας κατά μήκος της επαρχίας του Κεμπέκ. Και ελέγξτε τις διαδρομές σκι αντοχής στο Μόντρεαλ πριν ξεκινήσετε.

Και συνεχίστε να διαβάζετε για μια κατανομή ανά μήνα των συνθηκών αλπικού σκι που μπορείτε γενικά να περιμένετε κάθε μήνα χειμώνα στο Κεμπέκ.

Quebec Σκι Περίοδος Νοεμβρίου

Σκι στο Κεμπέκ το Νοέμβριο;

Είναι γνωστό ότι συμβαίνει. Αλλά μην περιμένετε περισσότερες από λίγες διαδρομές ανοιχτές, εάν είναι ανοιχτές καθόλου. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν για αρκετή χιονόπτωση που κάλυψε τα μονοπάτια.

Quebec Σκι Περίοδος Δεκεμβρίου

Αποκλεισμός ζωντανών θερμών ξόρκων, την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, οι λόφοι του Κεμπέκ είναι πλήρως λειτουργικοί, με τουρίστες και ντόπιους να αξιοποιούν στο έπακρο τις διακοπές τους στις πλαγιές.

Βασιστείτε σε μακριές παραλλαγές και σε πολλά ανοιχτά μονοπάτια που προσφέρονται για την περίοδο των διακοπών. Αλλά οι πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου είναι συνήθως πολύ πιο ήσυχοι αν οι λόφοι λειτουργούν καθόλου. Και προσέξτε για κρυμμένα μπαλώματα πάγου. Μπορούν να γίνουν δεκτοί στις πλαγιές του Κεμπέκ που αρχίζουν από τώρα, μία από τις απογοητεύσεις μου με το σκι στην αρχή της σεζόν.

Σεζόν του Κεμπέκ τον Ιανουάριο

Η σεζόν του Κεμπέκ τον Ιανουάριο είναι ένα πάει. Είναι σχεδόν πάντα ένα πάει. Το μόνο ζήτημα που πρέπει να εξετάσουμε είναι η θερμοκρασία. Είναι ο πιο κρύος μήνας του έτους σε αυτά τα μέρη. Τα ημερήσια ποσά κάτω από -20 ° C (-4 ° F) είναι μια πολύ πραγματική δυνατότητα. Το χιόνι είναι γενικά κοκκώδες και σταθερό, με σκληρή και γρήγορη κατάσταση σκι. Σχεδιάστε ανάλογα.

Quebec σεζόν σκι το Φεβρουάριο

Τα οστά που ψύχονται από τα οστά παραμένουν στη σφαίρα του πιθανού στο Κεμπέκ να έρθει τον Φεβρουάριο.

Quebec σεζόν σκι το Μάρτιο

Ένας από τους αγαπημένους μου μήνες να χτυπήσω τις πλαγιές. Καθώς οι θερμοκρασίες θερμαίνονται σταδιακά το β 'εξάμηνο του Μαρτίου - δεν εγγυάται όμως - το χιόνι γίνεται πιο βαρύ και πιο βρεγμένο, δημιουργώντας ένα βελούδινο, καλοφτιαγμένο λευκό καμβά στις ηλιόλουστες μέρες, ιδανικές συνθήκες για να πάρετε τα σκληρότερα μονοπάτια και να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Σεζόν του Κεμπέκ τον Απρίλιο

Διασκεδαστικές, διασκεδαστικές στιγμές πρέπει να γίνουν στους λόφους του Κεμπέκ τον Απρίλιο, τις καλύτερες πιθανότητες του χρόνου για σκι σε σορτς.

Quebec Περίοδος σκι το Μάιο

Μην κρατάτε την ανάσα σας σε αυτό. Και σίγουρα δεν σχεδιάζετε ένα ταξίδι για σκι στο Κεμπέκ το Μάιο, εκτός αν πρόκειται για ένα τελευταίο δευτερόλεπτο, και γνωρίζετε για το γεγονός ότι η επαρχία βρίσκεται μέσα σε μια φανταστική χιονοθύελλα και ότι τα θέρετρα το πιέζουν για την αξία της. Οι ευρωπαϊκές Άλπεις, αυτές οι πλαγιές δεν είναι.