Κέντρο επισκεπτών Galena Creek και χώρος αναψυχής

Απολαύστε εκπαιδευτικά προγράμματα φύσης για όλες τις ηλικίες

Το Κέντρο Επισκεπτών Galena Creek στο Ρίνο της Νεβάδας είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ της Υπηρεσίας Δασών των ΗΠΑ (Humboldt-Toiyabe National Forest) και των περιφερειακών πάρκων του Washoe County και του Open Space. Το Κέντρο Επισκεπτών διοικείται από το Ινστιτούτο Great Basin, το οποίο παρέχει προσωπικό, εθελοντές και ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων φύσης για παιδιά και οικογένειες. Το Visitor Centre βρίσκεται κατά μήκος του γραφικού Mt.

Rose Highway στο νοτιοδυτικό άκρο του Ρίνο της Νεβάδα.

Γύρος επισκέψεων του κόλπου Galena Hours

Καλοκαιρινή περίοδος είναι η 1η Μαΐου έως τις 15 Οκτωβρίου. Οι ώρες είναι 9 π.μ. έως 6 μ.μ., Τρίτη έως Κυριακή. Η χειμερινή περίοδος είναι 16 Οκτωβρίου έως 30 Απριλίου. Οι ώρες είναι 9 π.μ. έως 4 μ.μ., Παρασκευή έως Κυριακή. Το υπόλοιπο περιφερειακό πάρκο Galena Creek είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για καθημερινή χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το γραφείο ranger στο (775) 849-2511.

Προγράμματα του Κέντρου επισκεπτών Galena Creek

Υπάρχει κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα όλο το χρόνο. Τα καλοκαίρια είναι ιδιαίτερα απασχολημένα με πεζοπορίες, προγράμματα ranger και το στρατόπεδο ημέρας περιβαλλοντικών επιστημών του Great Basin . Τα χειμερινά προγράμματα εξερευνούν το χιονισμένο τοπίο γύρω από την περιοχή αναψυχής του Galena Creek. Επισκεφθείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων του Galena Creek για να δείτε τι συμβαίνει και πότε.

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Κέντρο επισκεπτών του Galena Creek

Πεζοπορία - Ο χώρος αναψυχής Galena Creek παρέχει πρόσβαση σε πολλά μονοπάτια πεζοπορίας.

Εκτός από ένα πλακόστρωτο μονοπάτι με τα μισά μίλια δίπλα στο Κέντρο Επισκεπτών Galena Creek, υπάρχει το Trail Loop Creek Jones-Whites, το Trail Bitterbrush, το Trail Upper Thomas Creek, το Dry Trail, το Trail Upper Whites Creek και το Mt. Rose Wilderness Area.

Φθινόπωρο και Χειμώνας - Το δάσος μέσα και γύρω από την περιοχή αναψυχής Galena Creek έχει πολλά φυλλοβόλα δέντρα και θάμνους, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε το χρώμα πτώσης ενώ κάνετε μια δροσερή πεζοπορία.

Εάν είστε φωτογράφος, μπορείτε να πάρετε μερικές πολύχρωμες λήψεις των μεταβαλλόμενων εποχών στο δάσος και κατά μήκος του ποταμού Galena. Όταν το χιόνι πέσει, το Κέντρο Επισκεπτών Galena Creek προσφέρει προγράμματα τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου γύρω από το πάρκο. Μπορείτε να φέρετε χιονοπέδιλα και να χτυπήσετε τα μονοπάτια για να εξερευνήσετε το τοπίο του χειμώνα μόνοι σας.

Να πάρει εκεί

Το Κέντρο Επισκεπτών είναι 18250 Mt. Rose Highway (Nevada 431). Το Κέντρο και ο χώρος στάθμευσης βρίσκονται ακριβώς στη βόρεια είσοδο της περιοχής αναψυχής Galena Creek. (Θα δείτε επίσης αυτήν την περιοχή μερικές φορές αναφέρεται ως περιφερειακό πάρκο Galena Creek.). Από το Reno, είτε πηγαίνετε νότια στην οδό S. Virginia μέχρι το Mt. Rose Highway και στρίψτε δεξιά (στο The Summit Shopping Center), ή να πάρετε US 395 νότια προς το Mt. Rose exit από την εθνική οδό και πηγαίνετε δεξιά. Μόλις φτάσετε στα δέντρα, ψάχνετε για πινακίδες και μια δεξιά στροφή στο χώρο στάθμευσης του Galena Creek Visitor Center. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 849-4948.