Νέα Ορλεάνη 2016 Gay Pride

Γιορτάζοντας την Gay Pride στο Big Easy

Στη Νέα Ορλεάνη, η ομοφυλοφιλική κοινότητα έχει αρκετές εορταστικές εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένου του πλήθους των εορτασμών της Mardi Gras (28 Φεβρουαρίου 2017), της άγριας και πολύχρωμης αποκριτικής ομορφιάς της Νέας Ορλεάνης στα τέλη Οκτωβρίου (27 Οκτωβρίου-Οκτ. 30, 2016) και ίσως ο μεγαλύτερος γκέι εορτασμός της περιοχής, το Southern Decadence , το οποίο καλύπτει τα τέλη του καλοκαιριού (31 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2016). Μόνο τα τελευταία χρόνια, η πόλη άρχισε να διοργανώνει ετήσιο Φεστιβάλ Gay Pride της Νέας Ορλεάνης, που πραγματοποιείται όταν πολλές πόλεις διεξάγουν παρόμοια γεγονότα, στα τέλη Ιουνίου.

Οι ημερομηνίες φέτος είναι από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου 2016, η οποία είναι μία εβδομάδα μετά την Baton Rouge Gay Pride, στην κοντινή πρωτεύουσα της Λουιζιάνα.

Η υπερηφάνεια στη Νέα Ορλεάνη είναι μια διασκεδαστική και διασκεδαστική γιορτή σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ξεκινώντας με ένα Evening με τη Bianca Del Rio (που φιλοξενήθηκε από τον επίδοξο Season 6 νικητή του Drag Race της RuPaul), ακολουθούμενη από δύο μετά τα κόμματα την Παρασκευή.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, ξεκινήστε τη διασκέδαση με το Party Block Pre-Parade από τις 3 έως τις 19:00 στο φημισμένο γκέι μπαρ Phoenix στο Marigny, στη λεωφόρο Elysian Fields (στην οδό N. Rampart). Μια άλλη προπαρασκευαστική επιλογή είναι το Trans-focused Girl Party και η εκδήλωση kickoff στο Bourbon Pub το Σάββατο από τις 4 έως τις 8 μ.μ.

Αυτά τα πάρτι πραγματοποιούνται πριν από την παρέλαση της Νέας Ορλεάνης Gay Pride Parade, η οποία είναι μια νυχτερινή πομπή που ξεκινά στις 7:30 μ.μ. έξω από το προαναφερθέν μπαρ Phoenix και μετακινείται κάτω από την λεωφόρο Elysian Fields Avenue για μερικά τετράγωνα, Ο δρόμος των Γάλλων, όπου στη συνέχεια διατρέχει το μήκος της γαλλικής συνοικίας κατά μήκος της οδού Decatur, κόβει την Canal Street για δύο τετράγωνα και στη συνέχεια επιστρέφει μέσω της συνοικίας κατά μήκος της οδού Bourbon, που τελειώνει στο Esplanade.

Στη συνέχεια, υπάρχουν βραδιές χορού Pride που λαμβάνουν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο Bourbon Pub, το Όζ και το Φοίνιξ. Εδώ είναι ένα πλήρες ημερολόγιο γεγονότων.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, μην χάσετε το επίσημο New Orleans PrideFest 2016, ένα τριήμερο πάρτυ κατά μήκος της οδού Bourbon Street 800 (ακριβώς έξω από τα πάρκα Oz και Bourbon, στο St.

Ann Street). Debby Holiday και Jai Rodriguez είναι μεταξύ των performers.The revelry συνεχίζεται την Κυριακή με Pride T-Dance στο Bourbon Pub στις 5 μ.μ., ακολουθούμενη από το Pride Lipstixx Show στο Bourbon Pub στις 8 μ.μ., ενώ πρόσφατα ανακαινισμένο Oz έχει τις Κυρίες του Οζ εορτασμός στις 9 μ.μ.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό Νυχτερινής Ζωής της Νέας Ορλεάνης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού να παίξετε και να κοινωνικοποιήσετε κατά τη διάρκεια της Pride της Νέας Ορλεάνης.

Οι ομοφυλόφιλοι πόροι στη Νέα Ορλεάνη

Θα βρείτε επίσης γκέι μπαρ της Νέας Ορλεάνης αρκετά γεμάτοι κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτής. Δείτε τον οδηγό ξενοδοχείων του Ορλεάνη, που είναι φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους, για καθοδήγηση σχετικά με το πού θα μείνετε κατά τη διάρκεια της Pride και δείτε τα άρθρα μου για ψώνια στη Νέα Ορλεάνη στη γαλλική συνοικία για περισσότερες πληροφορίες σε αυτή τη συναρπαστική πόλη.

Αγαπάμε επίσης αυτό το "10 πράγματα που πρέπει να κάνετε σίγουρα στο NOLA Pride" άρθρο, που δημοσιεύεται από το GoNola.com, το οποίο είναι ένας μεγάλος πλούσιος πόρος στην πόλη.

Θα βρείτε επίσης πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το gay New Orleans στο περιοδικό Ambush και στην ιστοσελίδα GayNewOrleans.com. Βεβαιωθείτε επίσης ότι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τμήμα GLBT της New Orleans Tourism Marketing Corporation.