Γιορτάζοντας το Πάσχα στη Νέα Ορλεάνη

Υπάρχουν πολλές παρελάσεις στην Κυριακή του Πάσχα στη Νέα Ορλεάνη και όλοι έχουν πάρτι πριν και μετά, είναι ανοιχτά στο κοινό.

Ο πρώτος που θα κυλούν είναι η ιστορική γαλλική συνοικία που ξεκίνησε από την κόρη του Κόρη Αρναούτ εδώ και πολύ καιρό. Η παρέλαση των αμαξών και των μετατρέψιμων θα αφήσει το εστιατόριο του Arnaud στις 10:30 π.μ. Πηγαίνει κάτω από την οδό Bienville στην οδό Dauphine, στην οδό Iberville και στην οδό Bourbon.

Η παρέλαση στη συνέχεια μεταβαίνει στην οδό Τουλούζ προς τη Βασιλική οδό. Οι συμμετέχοντες θα περιπλανηθούν στην πλατεία του Τζάκσον πριν παρακολουθήσουν τη μεσημεριανή μάζα στο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Λουί, και μετά επιστρέφουν στο Arnaud's.

Η Παρασκευή του Πάσχα του Chris Owens κυλά επίσης την Κυριακή. Ο εορτασμός ξεκινάει από την αίθουσα χορού Astor Crowne Hotel στις 11:00 π.μ. με πρωινό, καπέλο και ψυχαγωγία. Η παρέλαση κυλάει στις 13:00 μέσω της γαλλικής συνοικίας.

Επίσης, στη γαλλική συνοικία, αυτό το Πάσχα είναι η ετήσια γκέι παρέλαση. Αρχίζει στις 3:00 μ.μ. με ένα πάρτι στο πάρκο Micheal's On The Park, 834 N. Rampart St. Η παρέλαση κυλά στις 4 μ.μ. και περνάει από τη γαλλική συνοικία. Υπάρχει ένα πάρτι μετά από παρέλαση στις 5:30 μ.μ. στο 700 Club, 700 Βουργουνδία,

Περισσότερα διασκέδαση για παιδιά

Φυσικά, κανένα Πάσχα δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα. Στο Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης, στις 24 Μαρτίου, από τις 11 π.μ. έως τις 1 το πρωί υπάρχει ένα ΑΓΑΠΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στο Κήπο Γλυπτικής του Σίδνεϊ και του Walda Besthoff στο πάρκο της πόλης της Νέας Ορλεάνης

Το Crescent City Classic

Την προηγούμενη ημέρα, οι δρομείς του Πάσχα θα φύγουν από τη γαλλική συνοικία και θα κατεβούν στην όμορφη λεωφόρο Esplanade στο City Park για το Crescent City Classic. Υπάρχει ένα μεγάλο πάρτι στο πάρκο μετά το CCC για τους δρομείς, τους περιπατητές και για όσους αγαπούν τα πάρτι.