Πώς να RV με μωρά επί του σκάφους

Το RVing ήταν πάντα μια δραστηριότητα που είναι ιδανική για οικογένειες και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τους οικογενειακούς δεσμούς και δημιουργεί μόνιμες αναμνήσεις. Δεν είναι περίεργο που πολλοί γονείς RVing επιθυμούν να εισαγάγουν τον κόσμο του RVing στα μικρά παιδιά τους νωρίς. Κάνοντας οτιδήποτε με τα μωρά παίρνει την ετοιμότητα και την υπομονή, ακόμα περισσότερο όταν φέρνετε ένα βρέφος μαζί σε ένα οδικό ταξίδι RV. Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές μας σχετικά με το RVing με τα μωρά, μαζί με μερικές συμβουλές για το μωρό που στεγάζει την εξέδρα σας πριν από την περιπέτεια σας.

RVing με μωρά στο πλοίο

Εξαιρετική φροντίδα πρέπει να συμβεί όταν ασφαλίζετε ένα παιδί ενώ ταξιδεύετε σε οποιοδήποτε όχημα και τα βρέφη χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή ενώ ταξιδεύουν σε ένα RV. Εάν χρησιμοποιείτε ρυμουλκούμενο, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τις επιλογές καθισμάτων αυτοκινήτου στο όχημα ρυμούλκησης, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε με το παιδί σας σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Ακολουθήστε όλους τους κανόνες που θα ακολουθείτε όταν ασφαλίζετε ένα παιδί σε ένα κάθισμα RV. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν ασφαλίζετε παιδικό κάθισμα σε τροχόσπιτο:

Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε σε ένα διαφορετικό αυτοκίνητο που έχει οριστεί για το αυτοκίνητο σας, γι 'αυτό ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή και τους περιορισμούς ασφαλείας του καθίσματος αυτοκινήτου σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Βρεφική μόνωση ενός RV

Τα RVs είναι αρκετά μικρά χωρίς να έχουν παιδικό φυτώριο, αλλά πρέπει να βρείτε έναν ασφαλή χώρο όπου το μωρό σας μπορεί να κοιμηθεί και να εξερευνήσει όταν σας ενώνει στις περιπέτειες RV σας. Ευτυχώς, οι γονείς δίνουν συχνά στα μικρά παιδιά περισσότερο χώρο από ό, τι είναι απαραίτητο και πολλές καμπίνες RV θα είναι αρκετά μεγάλες για να φιλοξενήσουν ένα βρέφος ή ένα μικρό παιδί.

Πρέπει να βρείτε ένα παχνί που είναι κατάλληλο για το εσωτερικό του RV σας και ευτυχώς υπάρχουν φορητές παιδικές κούνιες που είναι σχεδιασμένες για οικογένειες εν κινήσει. Ελέγξτε τις μετρήσεις και τις διαστάσεις του χώρου του παιδικού σταθμού σας στο RV για να βεβαιωθείτε ότι θα ταιριάζει. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε πιο μαλακό χαλί στο RV για το πότε το μωρό σας αρχίζει να σέρνει και να περπατήσει. Αποκλείστε περιοχές που δεν θέλετε να μπει το μωρό σας, όπως το πίσω δωμάτιο σε έναν μεταφορέα παιχνιδιών.

Όταν το σκεφτείτε, πολλά RVs είναι ήδη μωρό για το δρόμο. Τα αντικείμενα, τα συρτάρια και τα πτυσσόμενα φύλλα πρέπει να είναι ασφαλή ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και έτσι συχνά έρχονται με μάνδαλα ασφαλείας, μαλακές πλευρές και άλλα χαρακτηριστικά που παράλληλα προστατεύουν το μωρό. Κάντε μια προσεκτική βόλτα γύρω από την καμπίνα του RV για να εντοπίσετε τυχόν επικίνδυνες περιοχές, ειδικά αν το παιδί είναι ήδη περπατώντας και περίεργος. Συμπληρώστε τα κενά με τις παραδοσιακές μεθόδους στερέωσης για μωρά όπου χρειάζεται.

Αναμείνετε το καλύτερο σχέδιο για τους χειρότερους

Εμείς πάντα ενθαρρύνουμε την προσεκτική προετοιμασία κατά το σχεδιασμό ενός ταξιδιού RV και φέρνοντας ένα μωρό παίρνει το σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δημιουργήστε μια ειδική λίστα με τα πάντα που θα μπορούσε να χρειαστεί το μωρό σας, συμπεριλαμβανομένων των εφεδρικών μπουκαλιών, των πάνες, του τύπου, των φύλλων και πολλά άλλα. Είναι επίσης χρήσιμο να διευκρινίσετε την ακριβή διαδρομή σας και να συμπεριλάβετε κοντινούς παιδίατρους και / ή νοσοκομεία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Μπορεί να μην είναι καν κακή ιδέα να μεταφέρετε μαζί τις πληροφορίες του παιδίατρο σας, καθώς και κάθε σχετική ιατρική πληροφορία, εάν κάποιος χρειάζεται γρήγορη πρόσβαση σε αυτά.

Pro Tip: Προσπαθήστε να ταξιδέψετε σε γνωστά δρομολόγια αντί για πίσω δρόμους. Οι πιθανότητες που θα χρειαστεί να τραβήξετε για οποιονδήποτε αριθμό λόγων αυξάνεται όταν το RVing με βρέφη και παιδιά.

Το ταξίδι RV με ένα μωρό συνήθως προσθέτει ένα χρόνο στο ταξίδι σας. Σχέδιο για αυτό. Ένα ταξίδι διάρκειας δύο ωρών μπορεί να διαρκέσει τρεις με τέσσερις ώρες ή μισή ημερήσια εκδρομή θα μπορούσε να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα. Εάν περιμένετε κάτι τέτοιο, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Η ευελιξία είναι το κλειδί για το ταξίδι με τα παιδιά γενικά, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του RVing με τα μωρά

Πλεονεκτήματα του RVing με μωρά

Το μεγαλύτερο pro της RVing με ένα μωρό είναι η εμπειρία. Το RVing, ειδικά για τους νεότερους ταξιδιώτες, έχει ανοίξει έναν κόσμο περιπέτειας και δυνατοτήτων. Το RVing με τα μωρά δεν ήταν ποτέ ευκολότερο και αφού βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι παίρνετε, είναι πιθανό να ταξιδέψετε και με πλήρες ωράριο με ένα νεογέννητο ή μεγαλύτερο παιδί, ανεξάρτητα από τον προορισμό

Μειονεκτήματα του RVing με τα μωρά

Το μεγαλύτερο con του RVing με ένα μωρό είναι το κόστος που εμπλέκονται στο να σας RV έτοιμο για τις περιπέτειες σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τίποτα από την επένδυση σε ένα μεγαλύτερο μοντέλο RV για την ανακαίνιση του εσωτερικού για να φιλοξενήσει ένα παιδί. Ο χώρος RV είναι περιορισμένος, οπότε προσθέτοντας ένα παχνί, αποθηκεύοντας ένα καροτσάκι ή ακόμα και έχοντας αρκετό χώρο για πάνες, φόρμες και άλλα μπορεί να είναι δύσκολο.

Πάρτε το χρόνο να κάνετε μια λεπτομερή απογραφή του χώρου στο RV σας και να δούμε τι μπορεί και δεν μπορεί να φιλοξενήσει. Από εκεί, είναι θέμα να αποφασίσετε αν η αγορά ενός μεγαλύτερου RV αξίζει το κόστος ή αν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο εσωτερικό του εξέδρας σας για να κάνετε τη ζωή πιο άνετη στο δρόμο για εσάς και το παιδί σας.

RVing με τα μωρά φροντίζει, υπομονή, και πολύ σχεδιασμό. Εάν σχεδιάζετε, δεν υπάρχει κανένας λόγος ότι το μωρό πρέπει να παραμείνει στο σπίτι ενώ απολαμβάνετε τον ανοιχτό δρόμο. Η χρήση φόρουμ RV και η συζήτηση με άλλους γονείς RVing είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να πάρετε χρήσιμες συμβουλές και χρήσιμες συμβουλές, ώστε τόσο εσείς όσο και το μωρό να έχουν ένα μεγάλο ταξίδι.