Οι λάτρεις της Lego & RV έρχονται μαζί και κάνουν το τρέιλερ Full Teardrop

Αυτό το ρυμουλκούμενο ζωής T @ B θα σας φουσκώσει

Ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που παίρνετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που ποτέ δεν θα ξεπεράσετε. Τα πράγματα όπως οι διαφάνειες και οι κυλιόμενες σούστες αναζωπυρώνουν τη νεότητα του καθένα και ένα απλό τούβλο στρέφουν τους πάντες σε μια 9χρονη πάλι, το Lego . Οι Legos αποτελούν μέρος της αμερικανικής κουλτούρας εδώ και δεκαετίες και έχουν μετατραπεί σε μερικά απίστευτα πράγματα, τα πάντα, από ρομπότ ύψους 30 ποδιών έως ολόκληρες ζούγκλες Lego.

Λοιπόν, τι έχει να κάνει με το RVing;

Λοιπόν, η Legos μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσει σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των RVs, και αυτό ακριβώς αποφάσισε μια ομάδα φίλων Lego / RV.

Πώς ένα τρέιλερ Lego Get Built;

Μπορεί να σκέφτεστε ότι ένα Lego RV δεν μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί και αυτό θα ήταν αλήθεια αν μιλούσαμε για ένα μικροσκοπικό μοντέλο αλλά αυτό απλά δεν θα ήταν αρκετό για μια ομάδα enthusiasts Lego στην Αγγλία, κλίμακα.

Συνολικά, η ομάδα 12 επαγγελματιών μηχανικών Lego πέρασε πάνω από 1.000 ανθρωποώρες και χρησιμοποίησε πάνω από 215.000 τούβλα Lego για να κατασκευάσει το πλήρες αντίγραφο ενός ρυμουλκούμενου ταξιδιού T @ B teardrop. Το κάλεσμα κατασκευής ενός ρυμουλκουμένου Lego είναι εντυπωσιακό από μόνο του, αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν είναι απλώς ένα αντίγραφο του σώματος ενός ρυμουλκούμενου ταξιδιού αλλά ολόκληρου του εσωτερικού και του εξωτερικού του ρυμουλκούμενου.

Γιατί ένα τροχόσπιτο Lego; Λοιπόν, σύμφωνα με τον διευθυντή της εκστρατείας μάρκετινγκ της επίδειξης James Bissett:

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για να γιορτάσουμε 130 χρόνια καραβάνι αναψυχής και είμαστε ενθουσιασμένοι με το μοντέλο που σπάει ρεκόρ.

Ορισμένες από τις εντυπωσιακές εργασίες λεπτομέρειας περιλαμβάνουν μια καυστήρα δύο καυστήρων προπανίου με αυγά που μαγειρεύονται σε ένα τηγάνι, ένα νεροχύτη με βούτυρο και μαρμελάδα τοστ που κάθεται δίπλα του, ένα βάζο γεμάτο λουλούδια δίπλα σε ένα σκάφος σκάκι θα όλα τα κατάλληλα κομμάτια σκακιού ακόμη και ένα μίνι-ψυγείο με προϊόντα, όλα χτισμένα στο χέρι με το διάσημο δανικό τούβλο.

Το μοντέλο είναι λίγο πάνω από δύο μέτρα ύψος και έρχεται σε πάνω από τρεισήμισι μέτρα. Εάν σκέφτεστε ότι αυτό πρέπει να είναι ένα είδος ρεκόρ που θα είχατε δίκιο, το τρέιλερ Lego έχει ήδη επαληθευτεί από την επιτροπή Guinness World Records ως η μεγαλύτερη στον κόσμο. Ο Guinness είναι τραγικός με τα αρχεία του, οπότε όλα έπρεπε να είναι τέλεια σύμφωνα με τον Bissett.

"Για να φτάσετε στο παγκόσμιο ρεκόρ έπρεπε να είναι πανομοιότυπο με κάθε τρόπο όπως το μέγεθος, οι διαστάσεις, η εμφάνιση και η λειτουργικότητα ... μέσα σας μπορείτε να αλλάξετε τα κρεβάτια και το τραπέζι όσο μπορείτε στο πραγματικό πράγμα".

Όχι μόνο το ρυμουλκό ταξιδιού έχει όλες τις ανέσεις στο Lego που θα έχει ένα τυπικό ρυμουλκό ταξίδι, αλλά έχει επίσης τρεχούμενο νερό καθώς και ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο τροφοδοτεί τα φώτα μέσα στη δημιουργία.

Πού να δείτε το τρέιλερ Lego

Η δομή αποκαλύφθηκε στο 2015 Motorhome και Caravan δείχνουν στο Μπέρμιγχαμ, Αγγλία για τον εορτασμό της 130ης επετείου από τη γέννηση του caravanning αναψυχής και ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Τα τελευταία τούβλα τέθηκαν σε εφαρμογή από τον δρομέα μοτοσικλετών Carl Fogarty και την προσωπικότητα του BBC στην τηλεόραση Matt Baker. Ο υπάλληλος του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness ήταν διαθέσιμος για τα τελευταία λίγα τούβλα για να δηλώσει το ταξιδιωτικό ρυμουλκούμενο παγκόσμιο ρεκόρ και να παρουσιάσει το επίσημο πιστοποιητικό.

Ακόμη και το προσωπικό του Guinness World Records εντυπωσιάστηκε από το κομμάτι με τον αρχισυντάκτη Craig Glenday, που υπερηφανεύεται για το επίτευγμα, δηλώνοντας:

"Πόσο καλύτερα να γιορτάσουμε 130 χρόνια τροχόσπιτου αναψυχής παρά με παγκόσμιο ρεκόρ;"

Το Motorhome και Caravan Show συνεχίζεται αλλά το τροχόσπιτο έχει μετακομίσει σε διαφορετικές εκδηλώσεις του Lego fan, αλλά μπορείτε να δείτε το Book of World Records του Guinness του 2016 για να ρίξετε μια ματιά στο τρέιλερ Lego για τον εαυτό σας.