Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το RVing με αλκοόλ

Για πολλούς, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε να φέρετε, το αλκοόλ. Έξι πακέτα, ποτήρια κρασιού ή κοκτέιλ είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε από τη σχάρα ή το φωτιά μετά από μια κουραστική μέρα RVing. Οι κανόνες με αλκοόλ και RVs μπορεί να είναι παράξενο, επειδή ένα RV είναι τόσο προσωρινή στέγαση και ένα όχημα. Ας περικόψουμε μερικές από τις θολότητα συζητώντας πώς να RV με το αλκοόλ.

Αλκοόλ και Κινούμενοι RVs

Μερικοί άνθρωποι θα πάρουν έξι πακέτα όταν φτάσουν στο κάμπινγκ.

Κάποιοι θα αποθεματοποιήσουν το ψυγείο με κρασί πριν φτάσουν στο δρόμο. Ανεξάρτητα από το πώς αποθηκεύετε αλκοόλ στον RV σας, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο με αλκοόλ.

Το αλκοόλ δεν πρέπει ποτέ να ανοίγεται σε κινούμενο RV ή RV που δεν βρίσκεται στην περιοχή του. Είναι κατανοητό ότι ο επιβάτης σας μπορεί να θέλει ένα κρύο κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου οδικού ταξιδιού, οι ανοικτοί νόμοι περί εμπορευματοκιβωτίων είναι οι ίδιοι σε RVs όπως σε κανονικά αυτοκίνητα. Οποιοδήποτε ανοιχτό δοχείο εντός ενός κινούμενου RV ή ενός RV που δεν σταθμεύεται σε μια τοποθεσία θεωρείται παράνομο ανοικτό εμπορευματοκιβώτιο. Οι οδηγοί μπορούν να αναφερθούν από την αστυνομία για ανοικτά εμπορευματοκιβώτια, ακόμη και αν δεν έχουν αγγίξει μια σταγόνα. Σε ένα σενάριο χειρότερης περίπτωσης, ένας επιβάτης θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται για ανοιχτό εμπορευματοκιβώτιο, ακόμη και αν δεν οδηγεί.

Συνιστάται να μην μεταφέρετε αλκοόλ στο RV μέχρι να βρεθείτε στην περιοχή σας. Αν και δεν είναι παράνομη από μόνη της, κάθε αλκοόλ μέσα σε κινούμενο όχημα μπορεί να είναι ύποπτη και μπορεί να έχει κάποιον αστυνομικό να σας ρωτάει περισσότερες ερωτήσεις.

Ποτέ σε καμία περίπτωση ο οδηγός του RV δεν καταναλώνει αλκοόλ.

Αλκοολούχα και RV Campgrounds

Τα ιδιωτικά campgrounds μπορούν να κάνουν τους δικούς τους κανόνες όταν πρόκειται για το αλκοόλ. Είναι πάντα καλύτερο να ρωτήσετε ή να ελέγξετε την πολιτική σας σχετικά με το οινόπνευμα του πάρκου RV. Εάν ένα ιδιωτικό campground αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται αλκοόλ στο πάρκο τους, δεν έχει σημασία τι λέει ο τοπικός ή ο κρατικός νόμος, δεν επιτρέπεται το αλκοόλ στο πάρκο.

Τα δημόσια campgrounds έχουν επίσης τους δικούς τους κανόνες όταν πρόκειται για το αλκοόλ. Ορισμένα πάρκα επιτρέπουν όποιο αλκοόλ θέλετε να φέρετε, μερικοί επιτρέπεται να επιτρέπουν μόνο αλκοόλ συγκεκριμένου αλκοόλ κατά όγκο, άλλοι μπορεί να το απαγορεύσουν εντελώς. Και πάλι, αυτό που λέει το πάρκο είναι ο κανόνας, ανεξάρτητα από τους τοπικούς νόμους.

Αλκοόλ και ξηρές δικαστικές αρχές

Δεν επιτρέπεται σε κάθε μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών το αλκοόλ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί δήμοι, κομητείες και άλλες δικαιοδοσίες που παραμένουν εντελώς στεγνές. Η κατανάλωση αλκοόλ σε αυτές τις περιοχές είναι παράνομη και ακόμη και η μεταφορά αλκοόλ μέσω αυτών μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Είναι πιθανό να μην οδηγηθείτε στη φυλακή για τη μεταφορά αλκοόλ σε μια στεγνή περιοχή , αλλά θα μπορούσατε να χτυπήσετε με ένα πρόστιμο. Ορισμένα τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως το Deep South και το δυτικό βουνό, είναι πιο πιθανό να έχουν ξηρές περιοχές, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε τίποτα παράνομο πριν οδηγήσετε μέσα από αυτά.

Αλκοόλ και τοξίκωση

Τα περισσότερα πάρκα και χώροι επιτρέπουν το αλκοόλ, αλλά δεν επιτρέπουν την τοξίκωση ή την υπερβολική επιείκεια. Αποφύγετε την υπερβολή στο πάρκο RV ανά πάσα στιγμή ή θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας κλωτσήθηκε από το πάρκο χωρίς επιστροφή χρημάτων ή ακόμη και γραπτή από την τοπική επιβολή του νόμου για δημόσια δηλητηρίαση ή διαταράσσοντας την ειρήνη. Όταν κάθονται γύρω από την φωτιά, κάθεστε στο δημόσιο χώρο, φροντίστε έτσι και απολαύστε το αλκοόλ με υπευθυνότητα.

Αλκοόλ πέρα ​​από τα σύνορα

Ίσως θελήσετε να φέρετε την αγαπημένη σας μάρκα αφρού όταν οδηγείτε στα σύνορα με τον Καναδά και το Μεξικό ή όταν επιστρέφετε στα κράτη και στην πραγματικότητα μπορεί να είναι εντάξει. Θα πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις κατάλληλες τελωνειακές διαδικασίες και κανονισμούς που διαφέρουν ανάλογα με το πού μπαίνετε και από πού μπαίνετε. Δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το βαρέλι του καναδικού μικροσπέρματος στα κράτη, αλλά υπάρχει κάποιο δωμάτιο για το αλκοόλ, τους πελάτες και το διαφορετικό περιορισμό. Εάν είστε πάντα περίεργοι, ρωτήστε! Καλύτερα να ρωτήσετε από ό, τι έχετε τα αγαθά σας άρπαξαν από τα τελωνεία.

Το αλκοόλ είναι ένα αξιοπρεπές ποτό αν το αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο. Να είστε έξυπνοι για το RV και το αλκοόλ σας για να έχετε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό ταξίδι ενώ απολαμβάνετε επίσης ένα υπέροχο ποτό για ενήλικες. Εάν κάτι επαναλαμβάνει, ωστόσο, είναι αυτό: Ποτέ, μην πίνετε και οδηγείτε.