Τα καλύτερα πάρκα RV στο Newfoundland και το Labrador

Εάν είστε οπαδός των παραθαλάσσιων εγκαταστάσεων, μπορεί να είστε σκληροί για να βρείτε ένα πιο ιδανικό και γραφικό παραθαλάσσιο καταφύγιο στον Καναδά από την επαρχία Newfoundland και Labrador. Αυτή η ανατολική περιφέρεια έχει μια πλούσια ναυτική ιστορία που είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει την επιλογή των RVers .

Εάν βρεθείτε στο Newfoundland και το Labrador, θα χρειαστεί βεβαίως ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε και έχουμε κάνει τα περισσότερα από αυτά για σας.

Εδώ είναι τα πέντε καλύτερα μας RV πάρκα για το Newfoundland και το Labrador.

Grand Codroy RV Camping Park στο Doyles

Βαθμολογείται στην κορυφή των λιστών του TripAdvisor για ειδικότητα καταλύματος στην περιοχή Doyles, Grand Codroy έχει τόσο τις ανέσεις και την τοπική περιοχή για μια μεγάλη εκδρομή RV. Οι περιοχές στο Grand Codroy είναι μεγάλες, επίπεδο και εξυπηρετούνται με τις τρεις μεγάλες συνδέσεις χρησιμότητας, καθώς και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet ακριβώς στο site σας. Άλλα μεγάλα freebies στο Grand Codroy περιλαμβάνουν δωρεάν ντους και δωρεάν καυσόξυλα και δωρεάν είναι πάντα ωραίο για ταξίδια. Άλλες παροχές και χαρακτηριστικά και ανέσεις σε αυτό το πάρκο περιλαμβάνουν μονοπάτια για περπάτημα, πλυντήριο ρούχων, καταστήματα χειροτεχνίας και σταθμό αποσκευών.

Το Grand Codroy διαθέτει πλήθος οδηγών για τουριστική δραστηριότητα, δωρεάν για να βρείτε τα καλύτερα τοπικά σημεία στην περιοχή. Η περιοχή Grand Codroy ήταν στην πραγματικότητα ένα απόθεμα από μόνη της πριν από λίγα χρόνια, έτσι υπάρχουν μεγάλα αξιοθέατα και δραστηριότητες από το πάρκο.

Αν καλέσετε μπροστά από το χρόνο μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με το Grand Codroy για να οργανώσετε μια περιήγηση στην τοπική περιοχή για να θαυμάσετε τις αμμώδεις παραλίες, τους φάρους και άλλες περιοχές παράκτιας γοητείας. Το JT Cheeseman Provincial Park απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από το δρόμο εάν χρειάζεστε περισσότερη διασκέδαση.

Pro Συμβουλή: Ρωτήστε για το "Screech-Ins", απλά μας εμπιστευτείτε.

Celtic Rendezvous από τη θάλασσα στο Bauline Ανατολή

Εάν ελπίζετε ότι αυτό το πάρκο ζει μέχρι το όνομά του, μην ανησυχείτε, καθώς το Celtic Rendezvous by the Sea είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Αυτό το πάρκο δεν είναι φορτωμένο με τοποθεσίες, στην πραγματικότητα, έχει μόνο 12 περιοχές RV. Αλλά εκείνες οι τοποθεσίες αντιμετωπίζουν κατά μήκος της θάλασσας δίνοντας RVers μια ευκαιρία να εντοπίσουν φάλαινες, δελφίνια και άλλα θαλάσσια πλάσματα από την άνεση του αίθριου τους. Αυτές οι τοποθεσίες έρχονται με 30 ενισχυτές ηλεκτρικού, νερού και αποχέτευσης, ώστε να έχετε επίσης πλήρη εξυπηρέτηση με την πλήρη θέα σας. Παίρνετε επίσης ντους, μπάνια και εγκαταστάσεις πλυντηρίου για να ξεπλύνετε κάθε σπρέι ωκεανών που μπορείτε να πάρετε μόνο με την παραμονή εκτός του RV σας.

Αν έχετε πάρει το γεμάτο από την άποψη σας, υπάρχουν περισσότερα για να κάνετε στη γύρω περιοχή. Η πιο δημοφιλής δραστηριότητα είναι να κάνετε μια κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Σε αυτές τις εκδρομές, μπορείτε να δείτε κάποια μοναδική θαλάσσια ζωή, συμπεριλαμβανομένων των φαλαινών, των δελφινιών, και ακόμη και την κωμική φούσκα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρείες γύρω από την περιοχή Bauline East και Bay Bulls έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να σιγουρευτούν ότι μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή που δεν είναι πιθανό να ζήσετε πίσω στο σπίτι. Το Witless Bay Islands Park Preserve είναι επίσης κοντά, σε περίπτωση που ψάχνετε περισσότερα για να κάνετε.

Στο τέλος, μια από τις καλύτερες δραστηριότητες στο Celtic Rendezvous δίπλα στη θάλασσα είναι να κλωτσήσετε τα πόδια σας επάνω και να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους των κυμάτων που συντρίβουν στο βράχο.

Ο Harold W. Duffett Shriners RV Park στο Eastport

Η διαμονή σας στο Harold W. Duffett Shriners RV Park όχι μόνο θα σας κάνει να διασκεδάσετε στην περιοχή, αλλά και να κοιμηθείτε γνωρίζοντας ότι το ταξίδι σας με RV πηγαίνει προς μια καλή αιτία, καθώς αυτό το πάρκο υποστηρίζει το τοπικό νοσοκομείο Shriners για παιδιά. Για να μην ακούγεται άσχημα, αλλά δεν χρειάζεται να υπομείνετε ένα κακό πάρκο RV για μια καλή αιτία. Το Shriners RV Park φιλοξενεί χώρους πλήρους εξυπηρέτησης με την επιλογή 30 ή 50 amp ηλεκτρικών στην κορυφή της υπηρεσίας ασύρματου Internet σε όλη την περιοχή. Διαθέτουν επίσης ντους, τουαλέτες, εγκαταστάσεις πλυντηρίου (για να κρατήσουν τα πράγματα καθαρά και τακτοποιημένα), παιδική χαρά, κοινόχρηστο φωτιά, γήπεδο shuffleboard και γυμναστήριο.

Μόλις γνωρίσετε το πάρκο, μπορείτε να ταξιδέψετε στην περιοχή για να διατηρήσετε τα καλά συναισθήματα. Το Eastport είναι απλώς ένα hop hop και ένα άλμα από το όμορφο Terra Nova National Park. Το Terra Nova είναι γνωστό για τις γραφικές του πεζοπορίες κατά μήκος της ακανόνιστης ακτογραμμής και τη μυστηριότητα των βόρειων νησιωτικών δασών. Αν εξαντλήσετε ατμό στο Terra Nova μπορείτε να ταξιδέψετε στο Κέντρο Παραλίες Κληρονομιάς, να πάρετε τα μικρά μέχρι το Splash n Putt για μερικές περιπέτειες στο θαλάσσιο πάρκο ή να κάνετε μια περιήγηση με πορθμείο για να χαλαρώσετε και να πιείτε στα περίχωρά σας. Οι καλές στιγμές για μια καλή αιτία βρίσκονται στο Harold W. Duffet Shriners RV Park.

Pippy Park Campgrounds και Trailer Park στο St. John's

Το Pippy Park είναι ένας χώρος κατασκήνωσης πλήρους υπηρεσίας και περιπέτεια από μόνη της. Αυτό το φορτωμένο campground έρχεται με φανταστικές τοποθεσίες RV φορτωμένο με 30 ή 50 amp ηλεκτρικών υπηρεσιών, νερό και αποχέτευση χωρίζονται από χορτώδεις παρτίδες για να σας δανείσει την αφθονία της ιδιωτικής ζωής. Ορισμένες από αυτές τις τοποθεσίες έρχονται επίσης με τραπέζια πικ-νικ και πυρκαγιά, οπότε φροντίστε να ζητήσετε να πάρετε μια εξοπλι- σμένη περιοχή. Παίρνετε πολλές άλλες παροχές στο Pippy Park, όπως ένα 24ωρο πλυντήριο, πολυκατάστημα, τέσσερα ντους και μπανιέρες, παιδική χαρά και πολλά άλλα.

Το Pippy Park είναι ένα μεγάλης κλίμακας αστικό πάρκο που πέφτει στη μέση του St. John's. Σε 3.400 στρέμματα, υπάρχουν πολλά εδώ για να εξερευνήσετε και δραστηριότητες διασκέδασης όπως πεζοπορία, ποδηλασία, παρατήρηση πουλιών, θέαση άγριας ζωής, γκολφ, σκι αντοχής και πολλά άλλα. Η διαμονή στο Pippy Park σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε τη διασκέδαση του St. Johns με μέρη διασκέδασης, όπως το Signal Hill, το Cape Spear Lighthouse, το Johnson Geo Centre, το Bowring Park και πολλά άλλα. Ο συνδυασμός του Pippy Park και του St. John's σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ανακατευτείτε για να κάνετε κάποια στιγμή σύντομα.

Gros Morne RV Campground στο Rocky Harbour

Ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη σε όλα τα Newfoundland και Labrador βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Gros Morne, και η διαμονή σας στο Gros Morne RV Campground θα σας πάρει ακριβώς στη δράση. Θα είστε κοντά στην έρημο ενός Εθνικού Πάρκου, αλλά υπάρχουν πολλές ανέσεις στο Gros Morne RV Campground. Οι θέσεις RV είναι εξοπλισμένες με 30 ή 50 ενισχυτές ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και υπονόμων. Διάφορες τοποθεσίες έρχονται με πυρκαγιά καθώς και εάν είστε ένας για τη φρυγανίσματος marshmallows. Τα ντους, οι τουαλέτες και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων είναι όλες οι εγκρίσεις του Good Sam, ώστε να γνωρίζετε ότι θα έχετε υψηλή ποιότητα. Οι Gros Morne RV Campgrounds στρογγυλεύουν τις ανέσεις τους με ομαδικά περίπτερα, καταφύγια κουζίνας, παιδότοπους και καταστήματα τροφίμων. Όλα τα πράγματα που χρειάζεστε πριν ταξιδέψετε στο εθνικό πάρκο Gros Morne.

Μιλώντας για το Εθνικό Πάρκο Gros Morne, θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό με τη διαμονή σας σε αυτό το πάρκο RV. Περάστε λίγες μέρες για πεζοπορία, ποδηλασία, αναρρίχηση ή οδήγηση αυτού του πανέμορφου χώρου της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα έχετε απόψεις που δεν θα βρείτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Η περιπέτεια σας δεν τελειώνει στο Εθνικό Πάρκο Gros Morne, έχετε επίσης Φάρος Head Cobble Head, το Discovery Center, το Western Brook Pond, τα Tablelands και πολλά άλλα. Το Gros Morne Campground είναι μια πύλη για μεγάλη περιπέτεια.

Έτσι, αν ένα ρουστίκ, παράκτιο σκηνικό με φάρους και φάλαινες φαίνεται σαν μια μεγάλη περιπέτεια για εσάς, ίσως είναι καιρός να κατευθυνθείτε προς τα βορειοανατολικά της Βόρειας Αμερικής για να απολαύσετε όλες τις τοποθεσίες και περιπέτειες του Newfoundland και του Labrador.