Ο Αγ. Αυγουστίνος Ομοφυλόφιλος οδηγός ξενοδοχείων και ξενώνων - Gay-Friendly Αγίου Αυγουστίνου

Ο Άγιος Αυγουστίνος ξεχωρίζει εμφανώς από άλλες κοινότητες στη Φλώριδα και σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα αυτό. Η αρχαία πόλη του ποταμού Matanzas, που είναι τμήμα της ενδοκοινοτικής πλωτής οδού, έχει μόλις 14.000 κατοίκους, αλλά κατοικήθηκε συνεχώς από την ίδρυσή του από τον Ισπανό ναύαρχο Pedro Menendez de Aviles από το 1565, καθιστώντας την παλαιότερη ευρωπαϊκή πόλη Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης λίγο ασυνήθιστο ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Φλόριντα, καθώς δεν είναι παραλιακή πόλη (αν και βρίσκεται στον ποταμό Matanzas, ο οποίος είναι τμήμα της Intracoastal Waterway και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία St. Augustine και την παραλία Vilano , σε γειτονικές νησίδες φραγμού). Και βρίσκεται σε μια σχετικά συντηρητική περιοχή της βορειοανατολικής Φλόριντα, μακριά από τις κύριες τροπικές παιδικές χαρές LGBT του κράτους, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων χιλιομέτρων νότια. Η πόλη του Τζάκσονβιλ , ωστόσο, που έχει μια αρκετά μεγάλη γκέι σκηνή , είναι μόλις 40 μίλια πάνω από την ακτή.

Ο Άγιος Αυγουστίνος περιέχει την καλύτερη συλλογή από ισπανικά αποικιακά κτίρια στην πολιτεία, καθώς και πολλές άλλες κατασκευές σε άλλες μορφές, από ξύλο, που είναι αφιερωμένες σε τόσο φιλόξενα και μεγαλοπρεπώς επιβλητικά κτίρια που χρονολογούνται από μερικές εκατοντάδες χρόνια. -frame Victorians σε μεσογειακές αναγεννησιακές κατασκευές από την εποχή του μεγιστάνα των σιδηροδρόμων και του έργου Henry Flagler, ο οποίος δημιούργησε το 1888 το φανταστικό, τρεχούμενο Ponce de Leon Hotel (τώρα μέρος του κολλεγίου Flagler). Μια φιλόξενη πόλη για βόλτα, το κέντρο της πόλης που γεμίζει με καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ κρασιού και σαλόνια, καθώς και με τα τυπικά τουριστικά μαγαζιά και αξιοθέατα, καθώς και πιο εκλεπτυσμένες γκαλερί, μπουτίκ και ιστορικές τοποθεσίες.

Η περιοχή του κέντρου της πόλης περιλαμβάνει επίσης αρκετά μεγάλα mainstream ξενοδοχεία - συμπεριλαμβανομένων αξιόλογων πολυτελών ακινήτων όπως το ιστορικό Casa Monica Resort & Spa και το Hilton St. Augustine Historic Bayfront. Αλλά αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη κλήρωση για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με ομοφυλόφιλους είναι η σημαντική προσφορά γοητευτικών B & B και πανδοχείων της πόλης, λίγες από αυτές που ανήκουν σε LGBT και αρκετές άλλες αρκετά δημοφιλείς με τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Η ρομαντική είναι η λέξη κλειδί εδώ: ο Άγιος Αυγουστίνος δεν είναι υπερβολικά μοντέρνος και σίγουρα δεν μπορεί να καυχηθεί για μια σημαντική σκηνή club - επικεφαλής μέχρι το Τζάκσονβιλ, αν είναι μια βραδιά gay-bar-hopping που ακολουθείτε. Αλλά για ζευγάρια που αναζητούν έναν γοητευτικό, πλούσιο ιστορικό προορισμό ή ακόμα και για να σχεδιάσουν γάμο ή μήνα του μέλιτος του ίδιου φύλου, η αυτοανακηρυχθείσα "αρχαία πόλη" που αγκυροβολεί την "πρώτη ακτή" της Φλόριντα κάνει μια αξέχαστη gay απόδραση.

Εδώ είναι μερικά αγαπημένα καταλύματα GLBT-welcoming στο St. Augustine. Ρίξτε μια ματιά στον ιστοτόπο του St. Augustine, Ponte Vedra & The Beaches Visitors και του Συνεδρίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να δείτε και να κάνετε στην περιοχή. Αν συνδυάζετε την επίσκεψή σας με ταξίδια σε κοντινή απόσταση, ανατρέξτε στον Οδηγό Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών του Τζάκσονβιλ και στον Οδηγό Gay Hotels του Amelia Island , και οι δύο από τους οποίους απαριθμούν πολλές προσκαλώντας επιλογές σε αυτές τις περιοχές.