Πώς να βρείτε κάποιον που συνελήφθη στη Μινεάπολη-Αγ. Παύλος

Μια επισκόπηση των τοπικών φυλακών και των κέντρων κράτησης

Οι άνθρωποι που συνελήφθησαν για μια ευρεία ποικιλία εγκλημάτων στις πόλεις Twin City γενικά μεταφέρονται σε ένα προδικαστικό κέντρο κράτησης, το οποίο είναι συνήθως η φυλακή του νομού . Αυτές οι φυλακές, οι οποίες μπορεί επίσης να ονομάζονται κέντρα κράτησης ή κρατικές φυλακές σε ορισμένες περιπτώσεις, εκτελούνται από το τμήμα του σερίφη κάθε επαρχίας.

Πρώτον, παραμείνετε ήρεμοι και μην πανικοβληθείτε. τότε, αρχίστε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι πάντα η καλύτερη επιλογή σας, καθώς σχεδόν όλα τα τμήματα του σερίφη διατηρούν ενημερωμένες, αναζητήσιμες λίστες κρατουμένων στις φυλακές τους. Τα ονόματα όσων έχουν συλληφθεί και έχουν κλείσει μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο αναζητώντας κρατήσεις και φυλακισμένους καταλόγους και μπορούν να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες καλώντας τη φυλακή. Παρακάτω υπάρχουν σύνδεσμοι για την κράτηση αναφορών και καταλόγων κρατουμένων καθώς και ονόματα και διευθύνσεις των φυλακών στην περιοχή Twin Cities.

Αν χρειαστεί να βρεθείτε σε κάποιον που έχει ήδη δικαστεί και καταδικαστεί, θα διεξαχθούν οποιαδήποτε από τα τοπικά κέντρα διορθωτικών μέτρων , όπως η διευκόλυνση διόρθωσης ενηλίκων του Hennepin County. Για να βρείτε κάποιον που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση, αναζητήστε ηλεκτρονικά το κέντρο διορθώσεων στο σχετικό νομό.