Πότε ξεκινά η Άνοιξη στη Μινεάπολη;

Ο χειμώνας σέρνει και συνεχίζει. Είναι κρύο και είναι γκρίζο και είναι άθλια. Πότε θα αρχίσει η άνοιξη;

Χειμώνας στη Μινεάπολη της Μινεσότα

Ο χειμώνας μπορεί να είναι αρκετά ακραίο στη Μινεσότα, χτυπώντας κάτω από τους βαθμούς κατάψυξης (τόσο κρύο όσο και τους -60 βαθμούς Φαρενάιτ) με άφθονο χιόνι (μέσοι όροι μπορούν να φτάσουν τα 170 ίντσες στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας), πάγωμα βροχής και χιόνι.

Εάν ταξιδεύετε στη Μινεσότα το χειμώνα - ή σε οποιαδήποτε εποχή, για αυτό το λόγο - φροντίστε να πακετάρετε για τις δυνατότητες ακραίων καιρικών συνθηκών.

Η αρχή της άνοιξης

Αλλά το χειμώνα, η άνοιξη δεν μπορεί να έρθει αρκετά σύντομα, έτσι; Η άνοιξη στη Μινεάπολη και ο Άγιος Παύλος είναι συχνά απογοητευτικά αργή για να φτάσει. Οι παραδοσιακοί ανοιξιάτικοι μήνες σε άλλα μέρη της χώρας, όπως ο Μάρτιος, είναι κατά βάση κάτω από το πάγωμα στη Μινεσότα.

Ο Απρίλιος είναι συνήθως ο πρώτος μήνας που έχει ζεστασιά ζεστές μέρες. Αλλά ακόμα και έτσι, ο καιρός τον Απρίλιο είναι συνήθως απρόβλεπτος. Στα μέσα Απριλίου, θα μπορούσατε να φοράτε σορτς ή θα μπορούσε να χιονίζει.

Στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου, ο καιρός συνήθως αρχίζει να αντιπροσωπεύει περισσότερο μια πραγματική άνοιξη, αλλά έπειτα από τα τέλη Μαΐου, αισθάνεται σαν το καλοκαίρι. Τότε όλοι θα παραπονιόμαστε ότι είναι πολύ ζεστό και πολύ υγρό και χτυπά αυτά τα κουνούπια. τα καλοκαίρια στη Μινεσότα τείνουν να είναι αρκετά ακραίες. Αλλά τουλάχιστον το χιόνι έχει φύγει, έτσι;

Κινδύνου Tornado την άνοιξη

Οι μετεωρολογικές αλλαγές αργότερα από την άνοιξη μπορεί επίσης να φέρουν αυξημένο κίνδυνο για ανεμοστρόβιλους. Οι ανεμοστρόβιλοι παραμένουν ένας κίνδυνος σε όλη τη διάρκεια της πτώσης.

Στην πραγματικότητα, η Μινεσότα είναι κατά μέσο όρο 27 ανεμοστρόβιλοι ετησίως.

Ένα άλλο κοινό πράγμα που πρέπει να χτυπήσει η Μινεσότα την άνοιξη είναι οι πλημμύρες. Καθώς λιώνει το χιόνι, πολλά από τα ποτάμια του κράτους είναι επιρρεπή σε πλημμύρες και μπορεί να δείτε φλόγες λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων (σε ήδη υψηλού επιπέδου ποτάμια).

Εξαιρετικές Καιρικές Συνθήκες

Η Μινεσότα βιώνει την πλήρη έκφραση κάθε εποχής και τα ρεύματα της ποικίλλουν αρκετά δραματικά σε περιφερειακό και εποχιακό επίπεδο.

Ο χειμώνας στο βόρειο τμήμα του κράτους μπορεί να πάρει τόσο κρύο όσο -60 βαθμούς Φαρενάιτ.

Το καλοκαίρι στο νότιο τμήμα του κράτους μπορεί να πάρει τόσο ζεστό όσο 114 μοίρες.

Τοπικές παραλλαγές καιρού στη Μινεσότα

Το νότιο τμήμα της Μινεσότα τείνει να είναι θερμότερο (κατά μέσο όρο τα μέσα της δεκαετίας του '80 το καλοκαίρι) και πιο υγρό από το βορρά. Συγκριτικά, οι μέσες θερμοκρασίες του καλοκαιριού κυριαρχούν στην άνω δεκαετία του '70.

Το βόρειο τμήμα του κράτους τείνει επίσης να έχει λιγότερες σοβαρές καταιγίδες από τις νότιες περιοχές της Μινεσότα.

Καιρός γύρω από τη λίμνη Superior

Ο καιρός γύρω από τη λίμνη Superior στη Μινεσότα τείνει να είναι διαφορετικός από το υπόλοιπο κράτος, λόγω των επιπτώσεων της λίμνης. Οι περιοχές σε αυτό το τμήμα του κράτους βλέπουν συνήθως τα πιό εύθραυστα βότανα το καλοκαίρι. Πολλοί επισκέπτες εκπλήσσονται που η περιοχή μπορεί να έχει θερμότερους χειμώνες. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας γύρω από τη λίμνη δεν είναι τόσο ακραίες όσο το υπόλοιπο κράτος.

Ενώ ο καιρός είναι μοναδικός γύρω από τη λίμνη, δεν επεκτείνεται πολύ πέρα ​​από τις ακτές της λίμνης. Δεν έχει σημαντική επιρροή στις υπόλοιπες συνθήκες του κράτους.