Φεστιβάλ Γλυπτικής & Κρασιού στο Fountain Hills 2017

Είναι όλα σχετικά με τους γλύπτες σε αυτό το Art Show!

Τα εκκλησιαστικά γλυπτά και τα φεστιβάλ κρασιού συντρίβεται από τα πολλά τοπικά εικαστικά γεγονότα εστιάζοντας σε μια συγκεκριμένη μορφή τέχνης - το γλυπτό. Οι συμμετέχοντες γλύπτες θα παρουσιάσουν την τέχνη τους που δημιουργήθηκε σε διάφορα μέσα, όπως το χάλκινο, το μέταλλο, το γυαλί, η πέτρα, το χαλκό, τα αντικείμενα που βρέθηκαν και άλλα.

Πότε είναι το Φεστιβάλ Γλυπτικής & Κρασιού στο Fountain Hills;

Παρασκευή έως Κυριακή 13 - 15 Ιανουαρίου 2017 από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. κάθε μέρα.

Που είναι?

Πρόκειται για υπαίθρια φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν στη λεωφόρο των σιντριβάνων, μεταξύ της λεωφόρου La Montana και της Saguaro Blvd. Αυτό είναι ακριβώς ανατολικά του πάρκου Fountain, η τοποθεσία του διάσημου συντριβάνι Fountain Hills . Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Fountain Park .

Εάν πρόκειται να οδηγήσετε από άλλα μέρη της κοιλάδας του ήλιου, εδώ είναι μια εκτίμηση του χρόνου οδήγησης για Fountain Hills .

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Πληρώνετε $ 3 καθώς εισέρχεστε στην εκδήλωση.
Τα παιδιά κάτω των 18 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν.
Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Υπάρχουν εκπτώσεις;

Όχι ότι το ξέρω.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Το γευστικό τμήμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ένα αναμνηστικό γυαλί και έξι εισιτήρια γευσιγνωσίας για $ 10. Οι γευστικές δοκιμές είναι δύο-ουγγιές και απαιτούν 1, 2 ή 3 εισιτήρια, ανάλογα με το κρασί που επιλέγετε.

Η φιλανθρωπική οργάνωση φιλοξενίας είναι το ICAN, το Διεθνές Δίκτυο για την Προάσπιση του Καρκίνου, το οποίο παρέχει υποστηρικτές ασθενών και υπεράσπιση ασθενών με καρκίνο.

Πρόκειται για μια βροχή ή λάμψη.

Χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε;

Αν έρχεστε στο φεστιβάλ εκτός πόλης, μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές, τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κράτηση για κοντινά ξενοδοχεία στο TripAdvisor.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους καλλιτέχνες Thunderbird σε 480-837-5637 ή επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Sculpture & Wine online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.