Αφιέρωμα της Μνήμης στο Little Rock, Αρκάνσας

Οι περισσότεροι Αμερικανοί θεωρούν την Ημέρα Μνήμης την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου διακοπών, και μια καλή δικαιολογία για να κλωτσήσει και να έχει ένα μπάρμπεκιου . Στο Αρκάνσας, το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης είναι παραδοσιακά η εποχή του Αρκάνσας Riverfest , αλλά φέτος το Riverfest έχει μετακομίσει στον Ιούνιο.

Η Ημέρα Μνήμης είναι πραγματικά μια ημέρα για να θυμάστε τους πεσμένους στρατιώτες. Ξεκίνησε ως Ημέρα Διακόσμησης. Η ημέρα διακόσμησης γιορτάστηκε για πρώτη φορά τρία χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου.

Ήταν μια μέρα που διοριζόταν για να τιμήσει τους στρατιώτες της Ένωσης και της Συνομοσπονδίας που πέθαναν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Γιορτάστηκε στις 30 Μαΐου, επειδή τα καλύτερα λουλούδια άνοιξη θα ήταν σε άνθιση.

Μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, οι διακοπές είχαν επεκταθεί ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι στρατιώτες που είχαν πεθάνει. Το 1971, κηρύχθηκε επίσημη αργία. Οι εορτές της Ημέρας του Μνήμης τοποθετήθηκαν την περασμένη Δευτέρα του Μαΐου, καθώς πολλές ομοσπονδιακές αργίες γίνονται τις Δευτέρες. Μας δίνει επίσης το μακρύ Σαββατοκύριακο που όλοι μας απολαμβάνουμε.

Οι οργανώσεις και τα νεκροταφεία του βετεράνου σε ολόκληρη την πολιτεία ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή έννοια της Ημέρας του Μνήμης. Οι πεσμένοι μας στρατιώτες έδωσαν τη ζωή τους, ώστε να μπορούμε να έχουμε την ελευθερία να γιορτάσουμε το καλοκαίρι και να δούμε τις τελευταίες ροκ μπάντες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τις θυμηθείτε τη Δευτέρα.

Ακολουθούν μερικές τελετές το 2016.

Η τελετή απομνημόνευσης της πολιτείας του Αρκάνσας : Στις 30 Μαΐου, ο επίσημος εορτασμός πραγματοποιείται στο νεκροταφείο των κρατικών βετεράνων του Αρκάνσας στη Λεωφόρο 1501 West Maryland στο North Little Rock.

Η τελετή ξεκινά στις 10 π.μ. Ο κυβερνήτης και πολλοί πολιτικοί είναι συνήθως παρόντες σε αυτό.

Στη συνέχεια, οι βετεράνοι καλούνται στο ετήσιο πικ-νικ που υποστηρίζεται από τον Συνασπισμό Βετεράνων του Αρκάνσας. Είναι δωρεάν και βρίσκεται στο Sherwood Forest (1111 West Maryland Avenue, στο Sherwood).

Εορτασμός του Memorial Fountain του Maumelle Βετεράνων: Βρίσκεται στο Memorial Βετεράνων στη λίμνη Willastein, η τελετή ξεκινά στις 10 π.μ. στις 30 Μαΐου.

Το μνημείο πεσόντων ηρώων του Αρκάνσας θα εγκατασταθεί στη λίμνη Willastein από τις 28 έως τις 30 Μαΐου. Το μνημείο Fallen Heroes αξίζει να το δείτε. Εμφανίζονται σημαίες και πινακίδες για πάντα το Αρκάνσαν που έδωσαν τη ζωή τους στην υπεράσπιση της χώρας. Είναι πολύ δύσκολο να τα δούμε όλα. Βρίσκεται στη λίμνη Willastein Δρ.

Clark County Memorial Day Τελετή : Ξεκινά στις 10 π.μ. στο Clark County Courthouse Gazebo, 401 Clay Street, Arkadelphia. Τελετή στις 30 Μαΐου.

Fayetteville Εθνική Κοιμητήριο τελετή : Ξεκινά στις 10 π.μ. Νεκροταφείο βρίσκεται στην 700 Κυβέρνηση Λεωφόρο στο Fayetteville.Ceremony στις 30 Μαΐου.

Η τελετή του Εθνικού Κοιμητηρίου Fort Smith : Ξεκινά στις 2 μ.μ. Νεκροταφείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Garland 522 στο Fort Smith. Τελετή στις 30 Μαΐου.

Τα περισσότερα κρατικά πάρκα γιορτάζουν. Τα πάρκα που γιορτάζουν περιλαμβάνουν τη λίμνη Charles, τη λίμνη Catherine, το ιστορικό πάρκο της Ουάσινγκτον και το Folk Center Ozark.

Αν ψάχνετε για πωλήσεις Ημέρας Μνήμης, θα βρείτε πολλά. Οι Outlets του Little Rock προγραμματίζουν το πρώτο πεζοδρόμιο πουλώντας προς τιμήν της Ημέρας Μνήμης. Είναι 27-30 Μαΐου. Το εμπορικό κέντρο θα είναι ανοιχτό από τις 10πμ έως τις 9μμ την Παρασκευή και το Σάββατο και από τις 11πμ έως τις 6μμ την Κυριακή. Μερικές προσφορές για το Σαββατοκύριακο πώλησης Sidewalk θα περιλαμβάνουν ειδικές εξοικονομήσεις από την Gymboree, την αποθήκη βιβλίων, την περιορισμένη έξοδο, το Corky's, Go!

Παιχνίδια & Ημερολόγια, Αρώματα Outlet, Brothers Brooks και Μπανάνα Δημοκρατία, μεταξύ άλλων.