Ένας οδηγός μίνι στο South Street Seaport στη Νέα Υόρκη

Ανακαλύψτε πλούσια ιστορία και ψώνια στο South Street Seaport

Επισκεφθείτε το South Street Seaport και έρθετε σε επαφή με την παλιά Νέα Υόρκη: Πριν από μερικά εκατοντάδες χρόνια, η περιοχή λειτουργούσε ως το κύριο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο του Μανχάταν. Τώρα, εν μέσω ενός μαζικού έργου αναζωογόνησης, το Seaport διαμορφώνεται για άλλη μια φορά ως μια άγκυρα για την αυξανόμενη κατώτερη κοινότητα του Μανχάταν. Οι επισκέπτες σήμερα μπορούν να περιπλανηθούν στους γραφικούς λιθόστρωτους δρόμους και τα κτίρια τούβλου του 19ου αιώνα και να βρουν ένα εμπορικό κέντρο στην προβλήτα 17 που προσφέρει εκπληκτική θέα στον Ανατολικό Ποταμό .

Πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα στο South Street Seaport

Οι λάτρεις της ιστορίας και οι λάτρεις των θαλασσών θα πρέπει να σταματήσουν από το Μουσείο Νότιας Οδού Λιμάνι στην οδό Fulton Street στην προβλήτα 16. Οι εκθέσεις παρουσιάζουν μοντέλα παλιών και σημερινών πλοίων, αφηγούνται ιστορίες θαλάσσιας ζωής και πολιτισμού και διερευνούν την πλούσια ιστορία του λιμανιού της Νέας Υόρκης. Οι τύποι των περιπετειών μπορούν να ανέβουν στα πλοία ακίνητων στα εκθέματα "Street of Ships" και να βιώσουν την καθημερινή ζωή των ναυτικών στις αρχές του αιώνα.

Το Seaport είναι επίσης μια δημοφιλής τοποθεσία για πολλές κρουαζιέρες αναψυχής , με πρόσβαση σε κρουαζιέρες Hornblower και εισιτήρια ταξί νερών της Νέας Υόρκης. Το Seaport διαθέτει επίσης ένα θέατρο iPic στην αγορά Fulton και ένα κέντρο εισιτηρίων TKTS για όσους έχουν επιφυλακτική στάση στη γραμμή για μειωμένα εισιτήρια Broadway στην Times Square .

Επιλογές ψώνια και δείπνο

Το Seaport φιλοξενεί περίπου 40 εστιατόρια αυτές τις μέρες, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων επιλογών από τη δημοφιλή αγορά Smorgasburg.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο των εστιατορίων στην ιστοσελίδα South Street Seaport:

Αναζητήστε περίπου δυο καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Abercrombie και Fitch, Guess, καθώς και μοναδικούς εμπορικούς θύλακες όπως οι τοπικοί καλλιτέχνες της South Street, η Seaport Studios Design Market και η αγορά Fulton Stall. Δείτε έναν πλήρη κατάλογο καταστημάτων για περισσότερες επιλογές.

Pier 17 Mall ώρες

Το εμπορικό κέντρο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11πμ έως τις 9μμ.

South Street Seaport Τοποθεσία

Το South Street Seaport βρίσκεται στην οικονομική περιοχή του Lower Manhattan. Συνορεύει με τον East River, την οδό Pearl, την οδό Dover και τη John Street.

Πώς να πάτε εκεί

Πάρτε τα τρένα 2, 3, 4, 5, A, C, J, ή Z στην οδό Fulton Street. Περπατήστε ανατολικά στην οδό Fulton Street στην Water Street.

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay