Συμβουλές για περπάτημα σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν

Κάντε το μεγαλύτερο μέρος της βόλτας σας στην πιο αγαπημένη γέφυρα του NYC

Η διέλευση της Γέφυρας του Μπρούκλιν είναι μια εμπειρία της Νέας Υόρκης που θυμάται. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη βόλτα σας σε όλο το εικονικό εύρος.

Χρήσιμες συμβουλές

1. Προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι και φορέστε ευαίσθητα παπούτσια. Είναι μόλις πάνω από ένα μίλι κατά μήκος της γέφυρας (και διπλασιάζετε ότι αν επιλέξετε να περπατήσετε και με τους δύο τρόπους), και με τα σχεδόν πάντα απασχολημένα πλήθη, μην υπολογίζετε ότι μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα σε μια από τις πολυπόθητες γέφυρες - κορυφαίους πάγκους. Αφήστε τα τακούνια πίσω - θα έχετε πολλά μέρη για να φορέσετε τα έξω στην πόλη στο Μανχάταν - και επιλέξτε αντί για άνετα υποδήματα.

2. Μείνε στη λωρίδα σου. Ο ανυψωμένος χώρος περιπάτου μοιράζεται ανάμεσα στους ποδηλάτες και τους πεζούς, με μόνο μια βαμμένη λευκή γραμμή που χωρίζει τις δύο καθορισμένες λωρίδες. Να είστε προσεκτικοί μεταξύ τους. Πολλοί ποδηλάτες χρησιμοποιούν αυτό το μονοπάτι τόσο για μετακινήσεις όσο και για βόλτες αναψυχής και, μιλώντας από την εμπειρία, είναι άδικο απογοητευτικό γι 'αυτούς όταν οι πεζοί φτάνουν τόσο συχνά στην καθορισμένη διαδρομή τους. Το πιο σημαντικό, είναι δυνητικά αρκετά επικίνδυνο!

3. Παράγοντας σε άφθονο χρόνο. Ενώ η γέφυρα είναι δυνατόν να περάσει μέσα σε 25 με 30 λεπτά με τα πόδια, αν το πιέζετε ζωηρά, το ταξίδι μπορεί εύκολα να πάρει πιο κοντά σε μια ώρα αν σταματήσετε για φωτογραφίες, συνομιλία και για να απολαύσετε τις απόψεις.

4. Σκεφτείτε να ξεκινήσετε από την πλευρά του Μπρούκλιν. Ενώ η πρόσβαση στη Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι μια απόλυτη αύρα από την πλευρά του Μανχάταν, πολλοί προτιμούν να πάρουν το μετρό προς το Μπρούκλιν και να κάνουν το δρόμο τους πάνω από τη γέφυρα προς την κατεύθυνση του Μανχάταν.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε το δραματικό ορίζοντα του Μανχάταν να αντιμετωπίζει την προσέγγισή σας για το σύνολο της βόλτας.

5. Προετοιμαστείτε για τα στοιχεία. Όταν είναι πολύ κρύο, βροχερό ή θυελλώδες, σίγουρα θα νιώσετε ακόμα περισσότερο στη γέφυρα, χωρίς κάλυψη και ριπές ανέμου να έρχονται από τον ποταμό και το λιμάνι κάτω. Θα απολαύσετε το περπάτημα πολύ περισσότερο όταν ο καιρός συνεργάζεται.

Στην αντίθετη πλευρά του νομίσματος, σε μια ζεστή μέρα, να θυμάστε ότι δεν υπάρχει πραγματική σκιά για να έχετε - φροντίστε να φέρετε καπέλο, αντηλιακό και αρκετό νερό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι.

6. Προγραμματίστε μπροστά για τα τρόφιμα, τα ποτά και τα λουτρά. Στη σημείωση του νερού, να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχουν πωλητές τροφίμων ή ποτών ή τουαλέτες που βρίσκονται στην κορυφή της γέφυρας του Μπρούκλιν - φροντίστε να σχεδιάσετε τις προμήθειες σας και τις στάσεις τουαλέτας ανάλογα.

7. Ανατολή, ηλιοβασίλεμα. Το περπάτημα πάνω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι όμορφη από τη μέρα ή τη νύχτα, αλλά μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα είναι εξαιρετική για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και για την ευκαιρία να παρατηρήσετε τη σκηνή τόσο από το φως της ημέρας όσο και από τα φώτα αναλαμπής της νύχτας. Πρώιμα πουλιά παίρνουν την άποψη σε μεγάλο βαθμό για τον εαυτό τους, ωστόσο-ξυπνήστε για μια ανατολή του περπατήματος για όμορφα χρώματα και πολύ λιγότερο συμφόρηση.

8. Μην χάσετε τα αξιοθέατα σε κάθε άκρο της γέφυρας. Ακριβώς απέναντι από την είσοδο της γέφυρας του Μπρούκλιν στο Μανχάταν, είναι το όμορφο πάρκο City Hall , γεμάτο ιστορία και φρεσκάρισμα από αξιοσημείωτα κτίρια ορόσημο, όπως το κτίριο Woolworth - φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το πάρετε. Επίσης, t αγνοεί τα αξιοθέατα στην πλευρά του Brooklyn της γέφυρας, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων μικρών γειτονιών του DUMBO και του Brooklyn Heights και του φανταστικού νεοαναπτυσμένου Brooklyn Bridge Park.

9. Ανατρέξτε στην ιστορία της γέφυρας και τα γύρω αξιοθέατα (ή θεωρήστε μια ξενάγηση). Θα μάθετε περισσότερα από τη βόλτα σας εάν ξέρετε τι βλέπετε. Ελέγξτε έναν οδηγό για τις γέφυρες του Μανχάταν: Γέφυρα του Μπρούκλιν για περισσότερα σχετικά με την ιστορία της γέφυρας και τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία. Βεβαιωθείτε επίσης ότι πρέπει να προσέξετε τις ιστορικές πλάκες και τα χάλκινα πανοράματα που είναι εγκατεστημένα κατά μήκος της διαδρομής της γέφυρας, για να βοηθήσετε να διαφωτίσετε το περιβάλλον σας κατά μήκος του δρόμου. Εναλλακτικά, σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια ξενάγηση με έναν καταρτισμένο οδηγό (όπως αυτός από την περιηγητική εταιρεία μου, BQE Tours) για να αποκτήσετε μια γεύση από συναρπαστικά γεγονότα γεφυρών και ιστορίες που διαφορετικά θα χάνατε.