Τι είναι τα εσώρουχα ταξιδιού των καλύτερων ανδρών;

Στεγανό, άνετο, γρήγορο στέγνωμα - Ζητάμε πολύ!

Ψάχνετε να αγοράσετε κάποια εσώρουχα για το επόμενο ταξίδι σας; Ξεχάστε τα παντελόνια βαμβακερού μπόξερ που είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υφάσματα και μαλλί μερινό.

Υπάρχει αφθονία ακριβών ταξιδιωτικών ειδικών εσώρουχων εκεί έξω, και μερικά από αυτά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς, δεν πρέπει πάντα να ξοδεύετε μια περιουσία για να πάρετε κάτι που μπορεί να χειριστεί ό, τι ακόμη και το μεγαλύτερο ταξίδι ρίχνει σε αυτό.

Εδώ είναι πέντε από τις καλύτερες επιλογές ανδρικών ταξιδιωτικών εσώρουχων στην αγορά.

Ex-Officio Give-N-Go Boxer Briefs

Μεγάλη ηγετική θέση στην αγορά των εσώρουχων ταξιδιού τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, τα ExOfficio Give-N-Go Boxer Briefs θεωρούνται από πολλούς ως «χρυσό πρότυπο». Ανάλογα με το πού θα τα παραλάβετε, θα πληρώσετε οπουδήποτε από $ 25 έως $ 40 για ένα ζευγάρι.

Φτιαγμένο από ένα τεντώσιμο, αναπνεύσιμο ύφασμα από νάιλον / lycra mesh, τα εσώρουχα της ExOfficio επεξεργάζονται επίσης με την αντιμικροβιακή ασπίδα Aegis για να κρατήσουν τα πράγματα φρέσκα. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στο φως, δεν χρειάζεται να συσκευάζουμε μισή ντουζίνα ζευγάρια εσώρουχα για ένα ταξίδι διάρκειας μιας εβδομάδας - είναι εύκολο να πλύνετε σε νεροχύτη αν χρειαστεί και να στεγνώνετε γρήγορα.

Υψηλή βαθμολογία για άνεση, οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν ότι το εσώρουχο ταιριάζει καλά, παραμένει στη θέση του και δεν οδηγείται ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγάλων περιπάτων ή έντονης κίνησης. Οι σλιπ μπόξερ τρέχουν λίγο από την μεγάλη πλευρά, όμως, έτσι ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα μέγεθος μικρότερο από ό, τι συνήθως θα.

Παγοθραυστικό μπόξερ Anatomica

Αν ψάχνετε για άνεση πάνω από οτιδήποτε άλλο, είναι δύσκολο να περάσετε από εσώρουχα από μαλλί μερινό.

Εκτός από το ότι είναι μαλακότερο από άλλα υφάσματα, τρυπώνει επίσης την υγρασία μακριά από το σώμα για να κρατήσει τα πάντα στεγνά κάτω.

Το μαλλί είναι φυσικά αντιμικροβιακό, διατηρώντας τα βακτηρίδια και τις οσμές στον κόλπο, μπορεί να πλυθεί με το χέρι ή σε μηχανή και να στεγνώσει φυσικά μέσα σε λίγες ώρες (ή μπορεί να πεταχτεί σε στεγνωτήριο).

Το Merino έρχεται σε μια σειρά πάχους, και η σειρά Anatomica του Icebreaker των μπόξερ βαθμολογείται σε ένα λεπτό 150 gauge. Είναι ένας πολύ καλός, ελκυστικός μικρός μπόξερ, που δεν τείνουν να ανεβαίνουν ή να μετακινούνται όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Αν και οι πελάτες πρέπει να είναι περισσότερο από ευτυχισμένοι με την ανθεκτικότητα του εσωρούχου τους Icebreaker, λίγοι έχουν αναφέρει ότι τα ζευγάρια τους δεν έχουν διαρκέσει αρκετά όσο ελπίζουν. Επιθεωρήστε τη δική σας για τυχόν ελαττώματα όταν φθάνουν, αφού δεν είναι φτηνά για αντικατάσταση.

Smartwool NTS Micro 150 Μπόξερ Μπάλες

Εάν σας αρέσει ο ήχος του μερίνου, αλλά θα προτιμούσατε μια εναλλακτική λύση στην σειρά Icebreaker, η Smartwool κάνει επίσης μερικά μεγάλα εσώρουχα.

Η εταιρεία προσφέρει τόσο 150 όσο και παχύτερο μαλλί 195, αλλά αν δεν ξοδεύετε παρατεταμένο χρόνο σε πολύ κρύες συνθήκες, η λεπτότερη επιλογή είναι καλύτερη. Συνήθως θα πληρώνετε λιγότερο για αυτό, και προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Οι κριτικές είναι πολύ θετικές, μεταξύ άλλων από εκείνους που ταξίδευαν εδώ και μήνες με αυτές τις μπλούζες μπόξερ και είναι πάρα πολύ ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Στη συνέχεια, με μια τιμή λιανικής περίπου 50 $ / ζεύγος, θα περιμένατε να είναι.

Κάτω από την Armor Original Series 6 "Boxer Jock

Για τους τελευταίους μήνες φορούσα το Under Armor Boxer Jocks καθώς ταξιδεύω και ήταν πολύ χαρούμενος μαζί τους.

Είναι άνετα και υποστηρικτικά, ακόμα και σε μακριές βόλτες, και είναι 90% πολυεστέρας, στεγνώνουν σε μια ώρα όταν κρέμονται στον ήλιο. Όπως και με τις άλλες μάρκες εσωρούχων που αναφέρονται παραπάνω, το ύφασμα φυτίζει την υγρασία μακριά και έχει "τεχνολογία κατά της οσμής".

Το υφαντό πλέγμα στο μέτωπο σήμαινε ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αναπνοή ή τη συσσώρευση θερμότητας, ακόμα και όταν φορούσα μερικά ζευγάρια για ένα μήνα σε απόσταση 500 μιλίων στη βόρεια Ισπανία στις αρχές του φθινοπώρου.

Αν θα κάνετε πολλά περπάτημα σε αυτά, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το μοντέλο 6 ", αντί για την μικρότερη έκδοση 3". Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στο μήκος του ενθέματος και βρήκα ότι τα μακρύτερα ζευγάρια είναι λιγότερο επιρρεπή στην οδήγηση, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη άνεση και λιγότερους κινδύνους χαλάρωσης.

Arcteryx Phase SL μπόξερ

Περισσότερο σαν ένα μπόξερ σύντομο σε στυλ, τα Arcteryx Phase SL Boxers προσφέρουν μια άνετη εφαρμογή που παρέχουν μεγάλη υποστήριξη, ακόμη και κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων με μεγάλη επίπτωση.

Το ύφασμα από πολυεστέρα / πολυπροπυλένιο είναι πολύ ελαφρύ και απομακρύνει την υγρασία από το σώμα για να εξασφαλίσει ότι οι μπόξερ στεγνώνουν γρήγορα και μυρίζουν όσο πιο φρέσκο ​​γίνεται.

Είναι η καλύτερη επιλογή εάν το ταξίδι σας πρόκειται να περιλαμβάνει πολλά πεζοπορία, τρέξιμο ή άλλες ενεργητικές επιδιώξεις. Σε αντίθεση με ορισμένες από τις εναλλακτικές λύσεις, έρχονται επίσης σε μια σειρά από διαφορετικά χρώματα - σημαντικά για τη συνειδητή μόδα!