Ένας οδηγός επισκεπτών στο πάρκο State River του East River

Μια ματιά στο Waterfront Park του Williamsburg

Σκεφτείτε Williamsburg είναι μόνο ένα μέρος για να φάτε σε μοντέρνα εστιατόρια, να ψωνίσετε σε μπουτίκ hipster, και να πιείτε σε μερικά από τα πιο cool μπαρ στη Νέα Υόρκη; Λοιπόν υπάρχουν περισσότερα για Williamsburg από ό, τι funky νυχτερινή ζωή και φανταστική ψώνια. Προχωρήστε στο East River State Park, ένα πάρκο επτά στρεμμάτων που βρίσκεται στην πλευρά Brooklyn του East River στο Williamsburg για μερικές από τις πιο εκπληκτικές απόψεις του Μανχάταν. Αυτή η καταπράσινη ακρογιαλιά είναι μια δόση ειρήνης στη μέση αυτής της γοητευτικά χαοτικής φέτας της Νέας Υόρκης.

Μόλις ένα πάρκο για να χαλαρώσετε και να πάρετε εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν, τώρα το East River State Park έχει γίνει προορισμός και είναι το σπίτι των Smorgasburg, και άλλα δροσερά γεγονότα. Εδώ είναι έξι τρόποι για να απολαύσετε ένα ταξίδι στο East River State Park. Εάν έχετε παιδιά σε ρυμούλκηση, θα απολαύσουν την παιδική χαρά στο πάρκο. Το πάρκο φιλοξενεί επίσης ένα δημοφιλές σκυλί.

1. Γιατί να επισκεφτείτε το East River Park

Εκτός από την υπέροχη θέα του Μανχάταν, αν κατευθυνθείτε προς το East River State Park κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να απολαύσετε το Smorgasburg τα Σάββατα στο πάρκο. Μπορείτε να δειπνήσετε σε μια ποικιλία από τοπικά εδέσματα σε αυτό το φημισμένο εβδομαδιαίο φεστιβάλ τροφίμων γεμάτο με πωλητές που πωλούν τόσο γλυκά και αλμυρά κουζίνα. Εάν είστε μάγειρας, φέρετε μερικά τρόφιμα στη σχάρα στην περιοχή μπάρμπεκιου ή πακετάρετε ένα πικνίκ και απολαύστε ένα χαλαρό γεύμα.

2. Φωτογραφία OP

Τι μπορείτε να δείτε από το East River State Park; Πλήθος! Η αστρική θέα του ορίζοντα της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα κυριότερα σημεία των πάρκων.

Αν δεν ξέρετε τι βλέπετε, εδώ είναι μερικά από τα κτίρια που μπορείτε να δείτε από το πάρκο. Το Empire State Building, το κτίριο Chrysler, το κτίριο της Νέας Υόρκης Times, το Αρχηγείο της Τράπεζας της Αμερικής και ο Πύργος της Ελευθερίας. Εκτός από τα κτίρια μπορείτε να δείτε βρώμη και πορθμεία στον ποταμό, περιστασιακά φορτηγίδες, Γέφυρα του Μανχάταν και Γέφυρα του Μπρούκλιν.

3. Να πάρει γύρω

Διεύθυνση: 90 Kent Avenue, Williamsburg, Μπρούκλιν

Τηλέφωνο: (718) 782-2731

Ιστοσελίδα: http://www.nysparks.com/parks/155/details.aspx

Οδηγίες: Για να φτάσετε στο East River State Park, πάρτε το τρένο L στη λεωφόρο Bedford, και περπατήστε προς το ποτάμι προς Berry Street. Pass Berry Street, τη λεωφόρο Wythe και τη λεωφόρο Kent. Θα βρείτε την είσοδο στο πάρκο στην οδό Kent μεταξύ της Ν. 9ης οδού και της οδού N.10th. (Δείτε Χάρτης)

Ώρες επισκέψεων: 9:00 π.μ. μέχρι το σούρουπο.

4. Το πορθμείο του East River

Για να επιβιβαστείτε στο East River Ferry, το οποίο κάνει στάσεις στο Μπρούκλιν καθώς και στο Μανχάταν, βγείτε από το East River State Park και εισάγετε τους δρόμους του Brooklyn Flea ακριβώς δίπλα. Θα δείτε μια αποβάθρα με μια αποβάθρα φόρτωσης για το πλοίο και ένα σύμβολο με όλες τις ώρες παραλαβής και αποβίβασης για την ημέρα. Ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης κοστίζει $ 4. Διατίθενται μηνιαίες κάρτες. Το Ferry είναι ένας φανταστικός τρόπος να δείτε περισσότερα από το Μπρούκλιν και το Μανχάταν και συνιστάται ιδιαίτερα για τους τουρίστες.

5. Πού να φάτε και να πιείτε κοντά

Εάν δεν είστε εκεί όταν το Smorgasburg είναι σε συνεδρίαση, μπορείτε να πάρετε τα τρόφιμα σε κάποια απίστευτα εστιατόρια, όλα σε μικρή απόσταση από το East River State Park. Ταξινόμηση με ένα πρωινό στο Egg για μερικά νόστιμα Southern μαγείρεμα, ή να αρπάξει κάποιο φανταστικό εστιατόριο TexMex με μεγάλες μαργαρίτες στο Mole.

Για τα υπέροχα ποτά και τα τεράστια κουλουράκια, πηγαίνετε στο Radegast Beer Hall, μια μεγάλη αίθουσα μπύρας με κοινόχρηστα τραπέζια. Ή πάρετε ένα φλιτζάνι καφέ στο Blue Coffee Coffee, το οποίο σερβίρει εξωφρενικά καλό καφέ.

6. Αγορές

Μπορείτε να περπατήσετε στη λεωφόρο Bedford, την κεντρική εμπορική οδό του Ουίλιαμσμπουργκ ή να κατευθυνθείτε προς τους καλλιτέχνες και τους φλεβούς που βρίσκονται σε ένα μπλοκ από το πάρκο. Με τοποθεσίες στο Μπρούκλιν και το Μανχάταν, από το 2003, αυτή η αγορά Williamsburg φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες και σχεδιαστές της περιοχής. Ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα και βρίσκεται στην καρδιά του Ουίλιαμσμπουργκ, η αγορά, είναι το ιδανικό σημείο για να πάρει κοσμήματα, αρχεία, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά. Οι λάτρεις του βινυλίου θα πρέπει επίσης να περπατήσουν στο Rough Trade NYC, το οποίο βρίσκεται επίσης απέναντι από το πάρκο. Αυτό το φυλάκιο του φημισμένου καταστήματος ρεκόρ Βρετανίας διπλασιάζεται ως χώρος μουσικής.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein