Κοίτα Maze Adventures λαβύρινθο λαβύρινθο Mount Dora

Κάντε ένα ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο, μόνο μια μικρή κίνηση από το Ορλάντο

Κάθε φθινόπωρο, η Long & Scott Farms ανοίγει ένα γίγαντα λαβύρινθο από ζωντανό καλαμπόκι στο κοινό. Πριν εισέλθετε στο λαβύρινθο, θα σας δοθεί ένας χάρτης που μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε κάτω από τους 3D σταθμούς που βρίσκονται σε όλο τον λαβύρινθο. Υπάρχουν επίσης συμπληρώματα-κενά και δραστηριότητες που μπορούν να ολοκληρωθούν στο χάρτη ενώ είστε στο λαβύρινθο.

Το λαβύρινθο καλαμποκιού

Μπορείτε να επιλέξετε να περπατήσετε σε ένα λαβύρινθο επτά στρεμμάτων ή στην πολύ μικρότερη εκδοχή ενός στρέμματος.

Περισσότερες επιλογές εκτός λειτουργίας περιλαμβάνουν ένα λαβύρινθο, λαβύρινθο δέντρου, λαβύρινθο ομίχλης και λαβύρινθο λατρείας του Χανκ. Οι εργαζόμενοι σταθμεύουν μέσα στο λαβύρινθο αν χρειάζεστε βοήθεια και θα σας δοθεί μια σημαία για να τραβήξετε την προσοχή τους.

Οι λαβύρινθοι δεν είναι απλώς μια απλή δραστηριότητα. Πρόκειται για περιπέτειες γεμάτες με σταθμούς που περιέχουν ενδείξεις κρυμμένες γύρω από κάθε γωνιά. Κάθε χρόνο ο μεγάλος λαβύρινθος έχει διαφορετικό θέμα και η θέα του λαβυρίνθου από τον πτηνό απεικονίζει μια εικόνα που αντιπροσωπεύει το θέμα του έτους. Οι ενδείξεις που δίνονται σε κάθε σταθμό σχετίζονται με το θέμα και χρησιμοποιούν εκπαιδευτικές αναφορές.

Περισσότερα πράγματα για διασκέδαση

Το ακίνητο διαθέτει επίσης πολλές άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στην είσοδο. Κάθε χρόνο, το αγρόκτημα δημιουργεί μια διαφάνεια 60 ποδιών, παιδική χαρά και αεροδυναμική σήραγγα, μαζί με τους μικρούς λαβύρινθους. Άλλες προαιρετικές δραστηριότητες που μπορούν να προστεθούν στην τιμή εισόδου είναι βόλτες με σανό, ψάρεμα για παιδιά και ένα γιγαντιαίο άλμα μαξιλαριού.

Αγροικία φρέσκια γιορτή

Το Scott's Country Cafe σερβίρει μπισκότα και σάλτσα, τυρί, χοιρινό κυνήγι και σάντουιτς με κλαμπ, πασχαλινές κρουασάν και τυροβούρνες, φρέσκια λεμονάδα και μιλκσέικ με το χέρι. Και στη συνέχεια το κύριο γεγονός: Zellwood καλαμποκιού καλαμποκιού, με Zellwood γλυκό καλαμπόκι, την καλλιέργεια υπογραφή της φάρμας? πατάτες; κρεμμύδια · κόκκινο πιπέρι; και το μπέικον συνοδεύεται από ένα muffin καλαμποκιού.

Όλες οι προσφορές καφέ γίνονται με προϊόντα που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα ή από τοπικούς καλλιεργητές. Οι ώρες αλλάζουν εποχικά. Ελέγξτε την αγορά για φρέσκα προϊόντα από το αγρόκτημα ενώ τρώτε στο καφέ

Πληροφορίες επισκεπτών

Ο λαβύρινθος είναι ανοιχτός μόνο σε ομάδες που έχουν κάνει κρατήσεις από Τρίτη έως Παρασκευή αλλά είναι ανοιχτές στο κοινό το Σάββατο και την Κυριακή. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και την εισαγωγή, μαζί με τις ημέρες που είναι ανοικτές.

Long & Scott Farms
26216 County Road 448Α
Mount Dora, FL 32757